@frida_beau cok tesekkur ederim 
cok sagolun cevabiniz icin
Aysun Asuman Altun
@Aysun Asuman Altun
Aysun Asuman Altun tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almakAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: Davet Mektubu ÖrnekleriZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@yunus-emre-çeçen yorumunuz icin cok tesekkurler
umarim hakkimizda hayirlisi olur
Aysun Asuman Altun tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD Yolunda EvlilikAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
herkese merhabalar, ben amerikada ogrenci statusundeyim ama hamile oldugum icin okula gidemicem yani okul kaydimi yenilemedim, kisa bir zaman icerisinde illegal duruma dusucem sanirim. Esim amerikali ve green card basvurumuz biraz zaman alicak yani bu sure dolduktan sonra biz gonderebilmis olucaz basvurumuzu. Sizce bu sorun olur mu bir avukatla mi calismaliyiz yardimci olursaniz cok sevinirim

-
RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almakAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
herkese merhabalar tekrardan ben suan ogrenci vizesiyle bulunuyorum ogrencilik durumum bitti ulkeden cikmak icin 1 ay zamanim kaldi.ama esim amerikali ve green card surecini baslatmak istiyoruz illegal duruma dusersem bir sorun olur mu yoksa ogrenciligimi yenilemem mi lazim yardimci olursaniz cok sevinirim

-
@researchescholar cevap icin cok tesekkur ederim ben de adim, kizlik soyadim ve esimin soyadi seklinde doldurucam belgeleri

-
Merhabalar green card basvurusu yapacagiz esim amerikali ben onun soyadini kullanmak istiyorum hem basvuruda kolaylik saglar diye dusunuyorum. Basvuru yaparken bilgileri doldururken kendi soyadim yerine direk onun soyadini almis sekilde mi basvuru yapmaliyim yoksa once id ehliyet basvurusu yapip oyle mi soyadini kullanmaliyim ve ilk olarak i130 formunu gondermeyi dusunuyoruz onay alip oyle diger formlari göndermeyi planliypruz bu dogru olur mu? Yardimci olursaniz cok tesekkur ederim

-
RE: Davet Mektubu ÖrnekleriZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@yunus-emre-çeçen yorumunuz icin cok tesekkurler
umarim hakkimizda hayirlisi olur -
herkese Merhabalar, esim amerikali ama benim henuz green card‘im yok burada dogum yapacagim turkiyeye anneme davetiye gonderip buraya gelmesini istiyorum dogum icin. Esimim davetiye yazmasi sizce etkili olur mu yoksa annem direk turist vizesine mi basvurmali yardimci olabilirseniz cok sevinirim

-
Formlari cikti alip siyah kalemle doldurabilir miyiz yoksa bilgisayarda mi doldurup cikti almamiz gerekiyor
-
@frida_beau cok tesekkur ederim

cok sagolun cevabiniz icin