@crazycells olması çok mantıklı gelmedi bana da o yüzden sizlerle paylaşıyorum bu konuyu yinede güvenmek istiyoruz herhalde şimdiye kadar zaten öyle ya da böyle 1000 tl civarında bi ödeme yaptım bu şirkete check-up ve dil eğitimi seti danışmanlık ücreti...
duygugök tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Green Card için arayan sahtekar numaralarYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
duygugök tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Green Card için arayan sahtekar numaralarYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@rhonster haklısınız ... umarım benim gibi isteyen bekleyen diğer arkadaşlara çıkar ne diyeyim. çok teşekkür ederim sizlere de bu arada çünkü sizler olmasaydınız para ödemeye devam ederdim belki.
-
@rhonster sağlık olsun ne diyeyim... @ikizbabası confirmation numarası sayfasını göndersinler en azından adınıza başvuru yapmışlar mı teyid etmiş olursunuz demişti aradım dönmediler :)) sanırım bu yıl hayallerime veda edicem
-
@crazycells olması çok mantıklı gelmedi bana da o yüzden sizlerle paylaşıyorum bu konuyu yinede güvenmek istiyoruz herhalde şimdiye kadar zaten öyle ya da böyle 1000 tl civarında bi ödeme yaptım bu şirkete check-up ve dil eğitimi seti danışmanlık ücreti...
-
@ikizbabasi şimdi aradım ve sizin söylediğiniz confirmation sayfamı göndermelerini istedim dönüş yapacaklar bende sizinle paylaşıcam. umarım dolandırılmamışımdır şimdiye kadar ödediğim çok cüzi miktarlar onu sorun etmem ama heyecanla beklerken çekilişi bide başvuru yapmamış olsunlar buna çok üzülürüm
-
aslında @Rhonster başvurumu ekim kasım arası yaptılar bana confirmation numarası gönderdiler 2020 ile başlayan bunu teyit etme şansım var mı burdan bile anlaşılırdı değil mi
-
hoş buldum @ikizbabasi teşekkür ederim size.
yalnız çekilişe çok az bi süre kaldı ilk danışmanlık ücretini ödedim. istenen bu ücret karşılığında masraflı sürece girdiğimizde kendilerinin karşılayacağını söylüyorlar 200-250$ karşılığında. tek başıma bu süreci atlatmak gözümü korkutmuştu açıkcası o yüzden güvenilir bir danışman şirket mi onu bile bilmeden girdim bu işe çok istiyorum çünkü hayalim benim. -
Atlantik Danışmanlık diye bir şirket var danışman ücreti filan ödedim ve benim başvurumu gerçekleştirdiklerine dair mesaj gönderdiler. bundan sonra devam edebilmek için 200-250$ civarında ödeme daha yapıp sıralamamı ilk beş bin kişi içerisinde gösterebileceklerini, vize işlemleri sırasında ve konsolosluk mülakatı sırasında olacak masrafları, bi defaya mahsus gidiş dönüş uçak biletimi karşılicaklarını söylediler. sizce bu güvenilir bi firma mıdır böyle bişi yapabilirler mi yoğun çalışıyorum bi türlü bilen birileri de çıkmadı siz yardımcı olabilir misiniz
-
iyi günler arkadaşlar ben yeni üye oldum bu foruma bu danışman şirketler hakkında bişi sorucaktım yardımcı olabilir misiniz