• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. uğur63
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    U
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 17
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

uğur63

@uğur63

11
    İtibar
    38
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

uğur63 Takip etme Takip Et

uğur63 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Arkadaşlar boşanma belgesi için yazıyorum 14 eylülde randevum vardı elimde boşanma belgesinin kopyası vardı ve memur bana bunları kabul etmediğini orjinal gerektiğini söyleyip elime sarı kağıdı ve pasaportu verdi nişanlım Amerika’dan bana orjinal boşanma belgesini fedex kargo ile gönderdi 5 gün içinde elime ulaştı bende sarı kağıt ve pasaportum ile gönderdim ve vizemi aldım yani boşanma belgesi kesinlikle orjinal gerekli bunun yüzünden 1 ayım boşa gitti kesinlikle riske atmayın..

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      U
      uğur63
    • RE: ABD'de Trafik Kazasi Yapmak

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum texasta kaza yaptım arabam pert oldu karşı taraf yüzde yüz suçlu ama karşı tarafın sigortası yokmuş benim sigorta şirketim bana ödeme yapmadı bu durumda ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      U
      uğur63
    • RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

@hulyarslan çok teşekkür ederim evet darısı bekleyenlerin başına🙏

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      U
      uğur63

@serret Eyw umarım buradaki bütün arkadaşlar en kısa zamanda vizesini alır🙏

U
      uğur63

@jc42 ben üç yıldır bakaya olarak aranıyordum onun belgesini götürdüm sıkıntı olmadı yani askerlik çok önemli değil onlar için merak etme

U
      uğur63

@mufasa divorce decree

U
      uğur63

uğur63 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD'de Trafik Kazasi Yapmak

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum texasta kaza yaptım arabam pert oldu karşı taraf yüzde yüz suçlu ama karşı tarafın sigortası yokmuş benim sigorta şirketim bana ödeme yapmadı bu durumda ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      U
      uğur63

@spenb sorun olmaz ben asker kaçağıydım vizeyi aldım sadece askerlik durum belgesini götür yeter tercümeye ve notere gerek yok

U
      uğur63

@mufasa divorce decree

U
      uğur63

@tugbaesc ben bizzat ankarada görüşmeye gittim sizin gibi düşündüm ve boşanma belgesini götürmedim ve eksik evraktan dolayı geçici red verildi sonradan boşanma belgesini pasaport ile gönderdim ve onay aldım ve bana 1 ay zaman kaybettirdi umarım anlatabildim ve boşanma belgesi kesinlikle ıslak imzalı ve kaşeli olmalı kopya olmuyor nerden biliyorsun diye sorarsanız ben ilk başta kopya gönderdim yine kabul edilmedi yani tamamen bu olayları yaşamış biri olarak söylüyorum.

U
      uğur63

@Fazlı-Eren evet Ank ile başlayan numarayı aldıktan sonra ds 160 doldurup randevu kovalayabilrsin

U
      uğur63

@spenb askerlik için sorun yok kaçak olsan bile vizeyi alırsın Amerika’da bedelli ücretini ödersin. Ben 3 yıldır bakayaydım hiçbir sorun olmadı

U
      uğur63

@tugbaesc evet boşanma belgesinin orjinalini götürmen gerekiyor kopya kabul etmiyorlar nişanlınız Amerika’dan ıslak imzalı kaşeli boşanma belgesini alıp size kargo ile göndermeli.

U
      uğur63

@tugbaesc arşivli adli sicil belgesi e devletten alabilirsin ingilizce tercümesine gerek yok.

U
      uğur63

@jc42 ben üç yıldır bakaya olarak aranıyordum onun belgesini götürdüm sıkıntı olmadı yani askerlik çok önemli değil onlar için merak etme

U
      uğur63

Arkadaşlar boşanma belgesi için yazıyorum 14 eylülde randevum vardı elimde boşanma belgesinin kopyası vardı ve memur bana bunları kabul etmediğini orjinal gerektiğini söyleyip elime sarı kağıdı ve pasaportu verdi nişanlım Amerika’dan bana orjinal boşanma belgesini fedex kargo ile gönderdi 5 gün içinde elime ulaştı bende sarı kağıt ve pasaportum ile gönderdim ve vizemi aldım yani boşanma belgesi kesinlikle orjinal gerekli bunun yüzünden 1 ayım boşa gitti kesinlikle riske atmayın..

U
      uğur63