• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mrnobody2315
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mrnobody2315

@mrnobody2315

3
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mrnobody2315 Takip etme Takip Et

mrnobody2315 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Merhabalar, cok uzun suren (yaklasik 2 yil) EB2 NIW hazirlik-basvuru-rfe-red-tekrar basvuru sonucu gecen hafta dosya kabulu alarak daha uzun surec icin araniza katildim:)

1 Agustos 2023 priority date ile oncelikle current olmayi bekleyip sonrasinda muhtemelen AOS ile sureci tamamlamayi planliyorum.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      M
      mrnobody2315

Bu arada DV surecindekiler gibi baska konsolosluklara dosya tasimak icin sansini deneyen oldu mu? Yakin bir arkadasim EB2 NIW basvurani ve Viyanadan ok aldi, su anda interview gunu bekliyor. Ilk mailine cevap alamamisti ama 1 ay sonraki diger mailinde ok aldi. Duzenli araliklarla denenebilir sanki, surece olumsuz etki etmeyecekse. Var mi bu konuda bilgisi olan?

M
      mrnobody2315

@u2rem evet Ankara’dan randevu beklerken gecen ay mailine olumlu donus yaptilar. Herhangi bir oturum veya vatandasligi da yok

M
      mrnobody2315

mrnobody2315 tarafından gönderilen son iletiler

@shinriyeon merhaba, benim mülakatımda da sadece bu konuyu sorguladılar sadece diyebilirim, planlı miydi turist vizemizi bu sebeplemi aldık, planlı olmadigini turist olarak 2 defa girmemiz uzerine 3. girişte doguma gittiğimizi söyledik. Bu seferde girerken memura doguma geldiginizi belirttiniz mi diye sordu, buna da memurun hicbirsey sormadigini bizimde bir beyanda bulunmadımizi soyledik. Biz tum odemelerimizi yapmistik, hastane, doktor vs hiçbir yerde borc birakmamistik. Daha sonra genel 1-2 soru sonrasi vizeniz onaylandı dese de issued olana kadar stres yaşamadık desem yalan olur. Bu arada Londra konsoloslugunda girdik mülakata.

M
      mrnobody2315

2022 Aralik bultenine kadar final action date currentti, yani dosya kabul olur olmaz once dq sonra interview planlaniyordu, ama dosya cevap suresi 1 sene civari surebiliyordu. dosya kabul sonrasi da surec 6-7 ayda bitiyordu tabi Ankara haric. Ankara da covid sonrasi Dq sonrasi 1-2 sene bekleyenler bile oldu.

Sonra FAD gerilemeye basladi ve bununla birlikte birkac ay sonra premium process devreye girdi. Bununla dosya cevabi 45 gune indi ama FAD gerilemeye devam etti.

Sonuc olarak ortalama 2 yil civari suren bir surec. Herkesi biyerden yakalayip birsekilde bekleriyo malesef. Ben de son bultenle current olanlardanim, randevu icin umarim cok beklemeyiz ve sureci hep birlikte tamamlariz.

M
      mrnobody2315

@scholarway sanirim gorusmustum ve olumsuz donus yapmislardi bana

M
      mrnobody2315

@u2rem evet Ankara’dan randevu beklerken gecen ay mailine olumlu donus yaptilar. Herhangi bir oturum veya vatandasligi da yok

M
      mrnobody2315

Bu arada DV surecindekiler gibi baska konsolosluklara dosya tasimak icin sansini deneyen oldu mu? Yakin bir arkadasim EB2 NIW basvurani ve Viyanadan ok aldi, su anda interview gunu bekliyor. Ilk mailine cevap alamamisti ama 1 ay sonraki diger mailinde ok aldi. Duzenli araliklarla denenebilir sanki, surece olumsuz etki etmeyecekse. Var mi bu konuda bilgisi olan?

M
      mrnobody2315

@meke tabikide, HLG adinda Hong Kong merkezli bir firma

M
      mrnobody2315

@meke RFE ve Deny mektuplarinin ikisinde de NIW pronglarinin ucu birden sorgulanmisti. Sanirim avukatim iyi bir is cikaramamisti. Anlasmamiz uzerine tekrar basvuruda ucret almayacaklardi o yuzden tekrar ayni avukatla basvuru yaptim ama bu sefer avukata cok is birakmadan herseyi (referans mektuplari-petition letter vs) en bastan ozellikle deny mektubunda istenen sekilde tekrar yazip basvurumuzu gerceklestirdik ve premium process ile 29. Gun ok aldik

M
      mrnobody2315

Merhabalar, cok uzun suren (yaklasik 2 yil) EB2 NIW hazirlik-basvuru-rfe-red-tekrar basvuru sonucu gecen hafta dosya kabulu alarak daha uzun surec icin araniza katildim:)

1 Agustos 2023 priority date ile oncelikle current olmayi bekleyip sonrasinda muhtemelen AOS ile sureci tamamlamayi planliyorum.

M
      mrnobody2315