@gucarslan biraz tecrübesizlik diyelim. Sürecin içinde yeni olunca bir de Türkiye'de hala yoğun akan bir iş hayatı kusura bakmayın bazı şeyler mükerrer sorulmuş gibi oluyor
Mehmet Cem Akıncı
@Mehmet Cem Akıncı
Mehmet Cem Akıncı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Mehmet Cem Akıncı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan biraz tecrübesizlik diyelim. Sürecin içinde yeni olunca bir de Türkiye'de hala yoğun akan bir iş hayatı kusura bakmayın bazı şeyler mükerrer sorulmuş gibi oluyor
-
bunu bilmiyordum çok teşekkür ediyorum
-
@gucarslan sadece konsolosluk mülakat tarihi yaazılı bir mail aldık orada hangi evrakların götürüleceği hakkında farklı sitelere yönlendirmeler vardı.
-
arkadaşlar merhaba diploma pasaport vs evrakların asılları ve fotokopilerini vize görüşmemiz için yanımızda götüreceğiz
ancak örneğin pasaportun hangi sayfalarını fotokopi çekmem gerekiyor. Her sayfasını mı yoksa kimlik bilgilerinin yer aldığı sayfalar yeterli mi?
-
Arkadaşlar merhaba
AIS Kaydını asıl talihlli olan eşimin mail adresi üzerinden oluşturdukonun mail adresi ile giriş yaparak ikimiz içinde kayıt yaptık
benim ayrıca kendi mail adresimle bir hesap oluşturmama gerek var mı acaba ? -
merhaba arkadaşlar; DS 260 Formunda düzenli ilaç kullanımı satırını hayır olarak işaretledim.
Raporlu olarak kullandığım bir ilaç yok ancak bir süredir 20 mg paxera ilacını panik atak için doktor reçetesiyle kullanıyorum( Raporlu değil) bu durum ilaç kullanımı olarak geçer mi? Kullanmasam da olur yani sadece biraz rahatlamak için atıyorum. -
@tolga-a özür dileyerek yani ds 260 da yer alan adreslerim ve yeni adreslerimin olduğu beyan edersem bunlar neden ds 260 da yok demezler yani değil mi
-
merhabalar arkadaşlar
ds 260 formunu doldurduktan sonra 2 defa adres değişikliklerimiz oldu.
yeni adresilerimizi ds 260 formuna giremedik14.11.2023 tarihinde de mülakat maili aldık.
bu adres değişiklikleri mülakatta problem yaratır mı acaba?
-
Çok teşekkür ediyorum. Selamlar .