@crazycells “arriving Alien” boyle birsey duydunuz mu? nedir ne degildir?
baysal tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells Eşimin iltica mahkeme tarihi eylül 2020. çalışma izni SSn nosu vs var.
DS260 formunda eşimin adresi burası..
ben şansımı denemek isityorum en azında eşim tek girsin isityorum.
Buradan Mulakat nasıl alınıyor:?
Bana henuz hic bir email gelmedi.
elim kolum bagli ne yapabilirim -
@mhepekiz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
DS260
evet doldurdum adresi de USA olarak belirttim ..
-
Merhaba
Ben 3 yıla yakındır Amerıkadayım.. Eşim ve çocuklarım Meksika yolunu takip ederek iltica edip amerikaya geldiler. Ve Eşime Green Card çıktı (2019eu00010xxx) şu ana kadar hiç bir bildirim alamadım.
Ne yapmam lazım bazı avukatlar Mexikadan giriş yapıldığı için bu durumdan yaralanamazsınız diyorlar
Mart ayı geldı tahminen sira gelmekÜzere hakkımız kayboluyor mu?
bu konuda fikri olan var mı? -
Merhaba Admin
Ben 3 yıla yakındır Amerıkadayım.. Eşim ve çocuklarım Meksika yolunu takip ederek iltica edip amerikaya geldiler. Ve Eşime Green Card çıktı (2019eu00010xxx) şu ana kadar hiç bir bildirim alamadım.
Ne yapmam lazım bazı avukatlar Mexikadan giriş yapıldığı için bu durumdan yaralanamazsınız diyorlar
Mart ayı geldı tahminen sira gelmekÜzere hakkımız kayboluyor mu?
bu konuda fikri olan var mı?