Arkadaşlar merhaba,
Ben eşimle 18 Temmuzda biyometrik verdik. Turist vizesi için başvurmuştuk. Deprem vizesi değil yani. Normal bir başvuru. 9 Kasım'da(bugün) onaylandı. Umutla bekleyen diğer arkadaşların da vizelerinin onaylanması umuduyla hoşça kalın.
kahramanbey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kanada Turist Vizesi BaşvurusuKanada içinde yayımlandı
-
@Kekw Ben de 18 Temmuzda verdim biyometriğimi hala bekliyoruz. olsun umudunu kaybetme kardeş Ocak ayına çok var daha.
-
@zafer-küçüktepe Kardeş ben de 18 temmuzda biyometriğimi verdim ziyaretçi(turist) vizesine başvurmuştum. 10 Ağustos oldu hala bekliyorum. henüz onaylanan bir şey yok. Senin de onayın ne zaman gelirse buradan paylaş bir fikrimiz olsun. Selamlar
-
@mrt-gkce Bu saatten sonra Kanada vizen 3 Ocak'a yetişmez. Hem sen ABD Green Cart kazanmışsın hayırlı olsun. Bence ABD daha mantıklı Kanada'dan. Hemen bir ABD göçmen avukatıyla iletişim kur sana yapcaklarını söylesin. Umarım her şey istediğin gibi olur.
kahramanbey tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar 4 Mayıs'ta ama saat kaçta açıklanacak?
-
@mrt-gkce Bu saatten sonra Kanada vizen 3 Ocak'a yetişmez. Hem sen ABD Green Cart kazanmışsın hayırlı olsun. Bence ABD daha mantıklı Kanada'dan. Hemen bir ABD göçmen avukatıyla iletişim kur sana yapcaklarını söylesin. Umarım her şey istediğin gibi olur.
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben eşimle 18 Temmuzda biyometrik verdik. Turist vizesi için başvurmuştuk. Deprem vizesi değil yani. Normal bir başvuru. 9 Kasım'da(bugün) onaylandı. Umutla bekleyen diğer arkadaşların da vizelerinin onaylanması umuduyla hoşça kalın. -
@Kekw Ben de 18 Temmuzda verdim biyometriğimi hala bekliyoruz. olsun umudunu kaybetme kardeş Ocak ayına çok var daha.
-
@bunebicimbahane 18 temmuzda parmak izi verdik turist vizesi için, depremzede değiliz hala ses yok beklemekteyiz.
-
@zafer-küçüktepe Kardeş ben de 18 temmuzda biyometriğimi verdim ziyaretçi(turist) vizesine başvurmuştum. 10 Ağustos oldu hala bekliyorum. henüz onaylanan bir şey yok. Senin de onayın ne zaman gelirse buradan paylaş bir fikrimiz olsun. Selamlar