• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. cagladiyebiri
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 13
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

cagladiyebiri

@cagladiyebiri

4
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    13
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

cagladiyebiri Takip etme Takip Et

cagladiyebiri tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Yolcu34 ben bu forumda cok yeniyim ama buna rağmen @Rushvisasnow isimli arkadasın vize tarihlerini öne aldığını okudum, bence sizde Atina icin o kadar masrafa ve riske gireceginize bu arkadastan destek alabilirsiniz, sevgiler.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      C
      cagladiyebiri

@kaanayhan83 soyledikleriniz cok doğru. Ben biraz da suna inanmaya başladım iş yeri sahiplerine ve maasi/kazanci TR ortalamasının üzerinde olanlara bilerek red veriyorlar. Havuzda para toplamak için. 185$ toplaya toplaya gidiyorlar, eşim sacmalama Amerika'Nın buna mı ihyaci var dese de ben artık her ihtimali düsünüyorum.
      1-2-3 yıl gibi süreler bekleme kısmına katılamıyorum, erken öne çekme hakkı vermiş sistem, çekebilirsem yeniden en kısa zamanda huzularına cıkmak istierim.

C
      cagladiyebiri

@HATICE-KUREYSLI merhabalar, mülakat deneyimleri başlığında cok bahsettim ordan bakabilirsiniz.

C
      cagladiyebiri
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

@nurcan-imğa Mutlaka olacaktır. Bir kere kesin "daha once neden 3 kez red aldınız"diye soracak yetkili. Fakat bu 4. yada 5. başvuruda vize alınmayacağı anlamına gelmiyor:) Arkadasımı annesi 4. görüşmede aldı vizeyi.

C
      cagladiyebiri

cagladiyebiri tarafından gönderilen son iletiler

@kaanayhan83 soyledikleriniz cok doğru. Ben biraz da suna inanmaya başladım iş yeri sahiplerine ve maasi/kazanci TR ortalamasının üzerinde olanlara bilerek red veriyorlar. Havuzda para toplamak için. 185$ toplaya toplaya gidiyorlar, eşim sacmalama Amerika'Nın buna mı ihyaci var dese de ben artık her ihtimali düsünüyorum.
      1-2-3 yıl gibi süreler bekleme kısmına katılamıyorum, erken öne çekme hakkı vermiş sistem, çekebilirsem yeniden en kısa zamanda huzularına cıkmak istierim.

C
      cagladiyebiri

@HATICE-KUREYSLI merhabalar, mülakat deneyimleri başlığında cok bahsettim ordan bakabilirsiniz.

C
      cagladiyebiri

@eliffff merhaba, benim aralık 2021 istanbul red , ocak 2023 istanbul red, temmuz 2023 ankara red 😞

C
      cagladiyebiri

@kartalveat tesekkur ederim. Cok haklısınız, bende sıradayken bunu dusundum. Ben baskasının gorusmesini dinlemek izlemek zorunda değilim keza baskası da benim görüşmemi. Cok zor değil daha ile bi yere sıraya dizme işini yada kapalı bir kabin olabilir.. sürecin başından sonuna eziyet aslında cok yazık.

C
      cagladiyebiri

@selamibasaran tabiki şakaydı 🙂 evet çıkarımlarımız oldu o eksikleri giderdik ama bastan iliklenen yanlıs gömlek gibi sanırım dikiş tutturamadım sonraki gorusmelerde. Hayır soru sorsa bana göçmen olmadığıma dair ikna edeyim, fırsatta vermiyorlar. İşimizde gücümüzde insanlarız kendimizce düzgün insanlarız bu yaklaşım hiç hoş olmuyor. 10 senelik sure zarfinda bugun olmasa birgün göç eder diye dusunuyorlarsa da vallahi razıyım tatil süresi kadar vize versin razıyım ben:) Yunanistan ilk girisimizde 5 gün vermişti mesela:))

Şu da var cok yalan söyleyen görmüşler bence bıkmıslar. Mesela 2 red alan erkek nasıl özensiz nasıl lakayıt tavırlar sergiledi. Ben bile inanmadım turistik bir gezi icin gideceklerine cunku tişörtün yakası bağrı kaymış... birde neden diye sordu, konsoloslukta bir bağırdı " size verdiğim kâğıdın dısında yorum yapamam, lütfen kağıdı okur musunuz?" Diye.

Evet yeniden basvuru yapıcam en kısa zamanda:)

C
      cagladiyebiri

@nurcan-imğa Mutlaka olacaktır. Bir kere kesin "daha once neden 3 kez red aldınız"diye soracak yetkili. Fakat bu 4. yada 5. başvuruda vize alınmayacağı anlamına gelmiyor:) Arkadasımı annesi 4. görüşmede aldı vizeyi.

C
      cagladiyebiri

Tesekkur ederim @EasternStar @selamibasaran 🙂
      Bana bizzat durumumda degisiklik olmazsa yeni basvuru yapmayin diyen olmadi cunku pasaportumda olmasi gereken her sey var sadece son yurt disi seyahatimiz gecen seneydi, 15 agustos bitisli yunanistan cok girisli bir schengenimiz var tek farklılık bi sakız adasına falan gider geliriz ki daha önce de yunana giriş çıkısımız var.

Yeni bir geçmiş derken tek geçmişim var nasıl değiştireceğim:))) bir dahaki gidiş nedenimi kesinlikle lay lay lom turistik gezisi için gidiyorum diye belirtmeyeceğim cunku artık cok zor turist vizesi almak bence. Dolar bu rakamlara cıkmısken safi gezmeye gitmeyi sanırım mantıklı bulmuyorlar. Ama gidip de geri donmeyenler koşa koşa youtuba vide atmasalar ne iyi olacak. Turist vizesi ile gidip statu değiştirenlerden geçilmiyor youtube, o yuzden herkese potansiyel göçmen olarak bakıyorlar maalesef bizde yanıyoruz kurunun yanında:(

C
      cagladiyebiri

Herkese merhaba, dün Ankara´da 3. kez red aldım. Ben bu adamların kriterini cidden anlamıyorum artık. Eşim 2022 kasım ayında turist vizesi aldı, işlerimizden dolayı görüşmeye beraber gidememiştik.
      Nereye gitmek istiyorsunuz oldu ilk sorusu

• california seyahati planladık eşimle, LA, San franciso
        Esinizin vizesi var mı?
        +evet var
        Eşiniz ne zaman vize aldı?
        +gecen kasım ayında
        Neden birlikte basvuru yapmadınız?
        +o daha önce aldı, işlerimizden dolayı
        Daha once esiniz amerikaya hiç gitti mi?
        +hayır gitmedi
        Klavyeye sürekli bişiler yazıyor tabi bu esnada...

Uygun görünmüyorsunuz dedi. Ne kadar aşağlayıcı bir cümle. Vize veremiyorum de baska bişi de. Neyse kısmet tabi. Cok masraflı işler hele bizim gibi baska ilden gidenler için, illa otelde kalmak gerekiyor her seyden once... yıl sonunda vegasta fuar var esimin gecen aralıkta katılmak istediği fuarın aynısı, @Rushvisasnow'a ulasabilirsem ondan yardım isticem belki yılbasına çekeriz bir randevu:) ama sanırım cok yoğun dm, mail yoluyla ulasmak zaman alıyor whatsupptan iletişim kuruluyor mu kendisi ile acaba?

Diğer izlemimlerim de şöyle, kızını görmeye gitmek isteyen bir yaslı amcayla okuma yazma bilmiyorum oğlum diye konuya giren ve yine kızımı ziyaret etmek istiyorum diyen teyzeye vize verildi. İş için gidiyorum, müşteri ziyareti için gidiyorum diyenler aldı. Bir kadın " losencılıs hep hayalimdi hep görmek istemisimdir nolur yaa nolur" diye giriş yaptı ve 10.saniyede adaya veda etti:) turistik amacıyla oraya buraya gitmek istiyoruz diyenlerin vizeleri onaylanmadı ( benimki gibi) sadece bebekli bir çift Boston'a gidicez dedi orasını duyabildim ve onaylandı vizeleri.

İşte boyle 😞

C
      cagladiyebiri
    • RE: ABD’ye havalimanından nakit parayla giriş yapmak

Cok tesekkur ederim teyit etmis oldunuz .

Bankacılık içinde yayımlandı
      C
      cagladiyebiri
    • RE: ABD’ye havalimanından nakit parayla giriş yapmak

Herkese merhabalar, ülkeye girişte 10 bin $ kuralı yanılmıyorsam kişi başı değil diye biliyorum yani aile basına 10 bin mi bilen var mı? Ayrıca diyelim ki 9000 ile girdik beyan ettik, yine de bu sorgu sebebi mi?

Bankacılık içinde yayımlandı
      C
      cagladiyebiri