@Önder-Bilgiç Hepsine baktim fakat daha once Riyadh`ta mulakata girmis kimseyi bulamadim.
Latif TERZİOĞLU
@Latif TERZİOĞLU
Latif TERZİOĞLU tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan evet genelini okudum, fakat Riyadh konsoloslugu icin hic denk gelmedim. Eger bilginiz varsa sizde yardimci olursaniz sevirim;
Ben is dolayisiyla cidde sehrinde yasiyorum. Ve evrak hazirligi icin turkiye`ye gidip apostil vs ugrasmaktansa cidde turk konsoloslugundan istenen evraklari islak imzali kaseli alma sansim var. Bildiginiz gibi bazi evraklar halihazirda ingilizce verilebiliyor formul A,B gibi. Bunun disinda turkce verilen evraklarida konsolosluk yeminli tercumanindan arapca cevirisi ve tekrar konsolosluk tasdigi yaptirsam olur mu ? Apostil sarti illa var midir? Konsolosluklarin Apostil yetkisi yok cunku. Direk U.S. Riyadh konsoloslugunun istenen evraklar sayfasinda ozellikle apostil diye birsey demiyor fakat emin olamadim.
Simdiden tesekkurler. -
Merhabalar, 4 subatta Suudi Arabistan-Riyadh konsoloslugunda mulakatim var. Daha once Riyadh konsoloslugunda mulakat deneyimi olan var mi? Veya tanidiginiz biri varsa iletisime gecerseniz sevinirim.
Tesekkurler.