Merhabalar @gucarslan bey sizin uyarılarınız sayesinde 9xxxlerin en sonlarında olan dosyamı dün itibariyle Viyana'ya taşımış bulunmaktayım. Current olduğum günden beri attığım maillerin son turu gerçekten işe yaradı. Baktığımda iş, aile, oturumu olmayanlardan taşıyabilen görmediğim için çok üzülmüştüm. Bu mutlu haberi sizinle paylaşmak istedim. Bundan sonraki süreçte KCC'den mail geleceğini söyledi Viyana konsolosluğu. Schengen vizesi ve aşı randevusu için araştırmalara başladım. Çok teşekkürler gerçekten. Sanal aileme de yazmak nasip oldu bugün.
Sudenur Meydan
@Sudenur Meydan
Sudenur Meydan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar, sürekli her yeni gelen sayfayı okuyorum. Sıralamam 9klarda ve Ankara'nın performansı bu sene sanki ya kıyıdan ya da gelmeyecek gibi hissettirdiği için vizesiz olan ülkeler ve geçen sene dosya taşıma için genelde başvurulan ülkelerin hepsine mail attım. Current haberim gelir gelmez. Bu mailler için erken mi davrandım? Birçok ülkeden şu anlık sadece kendi vatandaşlarını alabileceği bir iki ülkeden ileriki süreçte olabileceği bazı ülke konsolosluklarından da bu sene Ukrayna vatandaşları için kontenjan ayrıldığı bu sebeple diğer ülkelerden dosya taşıma kabul etmeyeceği şekilde dönüş aldım. Sizce bir sonraki başvurum Ocak ayı performans açıklamalarından sonra mı olmalı ? Ayrıca tüm foruma şu ana dek kibarlığı için teşekkür ederim.
-
@Sudenur-Meydan Bu arada bu mesajı görüp mail atan bir arkadaşa daha kabul geldi. Umarım herkes için en iyisi olur
-
@steward59 We are writing in response to your email.
Currently, we are not accepting diversity visa transfers from other U.S. Embassy/Consulates for processing.
Best regards Cevap gelen her ülkeden red aldım
. Kabul alabilirsem söylerim. Geriye sadece Honduraas, Haiti gibi ülkeler kaldı 
-
@Gupse Viyana daha geri dönüş yapmadı ama hongkong'dan olumsuz dönüş aldım
-
@lumos merhaba abd'de yaşam yürütme şüphesinden kastınız nedir?
-
@ugursway teşekkür ederim açıklamanız için
-
@MMT merhaba henüz o konuda bir geri dönüş almadık. Frankfurt bu sene Ukraynalılarla ilgilendiği için alamayacağını söylemişti ilk mailimde. Konsolosluk sayfasında da yazıyor aslında o yüzden red almış olabilirsiniz belki. Tabii ki daha iyi bilenler sizi daha iyi aydınlatacaktır diye düşünüyorum.
Sudenur Meydan tarafından gönderilen son iletiler
-
@jtcarlos Merhabalar burada sadece randomly selected görüyorum mülakat tarihi geldiğinde nasıl değişiyor biliyor musunuz
-
@jtcarlos aynı şeyi dediler ama bugün dördüne bir randevu geldi ve gitti mi hiç yok muydu bilmiyorum

-
Avusturya'ya baktığımda boşta sadece arkadaş vizesi için boşluk gördüm bir adet acaba başka ülkelerden geçiş yapan oldu mu ? Bir taraftan mülakat deneyimlerini okumaya çalışıyorum.
-
@ugursway teşekkür ederim açıklamanız için
-
@lumos merhaba abd'de yaşam yürütme şüphesinden kastınız nedir?
-
@MMT merhaba henüz o konuda bir geri dönüş almadık. Frankfurt bu sene Ukraynalılarla ilgilendiği için alamayacağını söylemişti ilk mailimde. Konsolosluk sayfasında da yazıyor aslında o yüzden red almış olabilirsiniz belki. Tabii ki daha iyi bilenler sizi daha iyi aydınlatacaktır diye düşünüyorum.
-
@Sudenur-Meydan Bu arada bu mesajı görüp mail atan bir arkadaşa daha kabul geldi. Umarım herkes için en iyisi olur
-
Merhabalar @gucarslan bey sizin uyarılarınız sayesinde 9xxxlerin en sonlarında olan dosyamı dün itibariyle Viyana'ya taşımış bulunmaktayım. Current olduğum günden beri attığım maillerin son turu gerçekten işe yaradı. Baktığımda iş, aile, oturumu olmayanlardan taşıyabilen görmediğim için çok üzülmüştüm. Bu mutlu haberi sizinle paylaşmak istedim. Bundan sonraki süreçte KCC'den mail geleceğini söyledi Viyana konsolosluğu. Schengen vizesi ve aşı randevusu için araştırmalara başladım. Çok teşekkürler gerçekten. Sanal aileme de yazmak nasip oldu bugün.
-
@emila Frankfurt bu sene Ukrayna vatandaşlarının da çeşitli işlerini yapacakmış. Bana dosya taşımada bu şekilde yazmışlardı
-
@steward59 We are writing in response to your email.
Currently, we are not accepting diversity visa transfers from other U.S. Embassy/Consulates for processing.
Best regards Cevap gelen her ülkeden red aldım
. Kabul alabilirsem söylerim. Geriye sadece Honduraas, Haiti gibi ülkeler kaldı