• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ReC 0
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    R
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ReC 0

@ReC 0

2
    İtibar
    43
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ReC 0 Takip etme Takip Et

ReC 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Serap hanım oturum süreci maalesef current olduktan sonraki sürece geldi. Şubat sonu gibi basvurmustum ancak Mayıs sonunda oturumum onaylandı. Bu arada da current oldum.

Mail gönderirken Subject kısmında ya sadece Case no yazıyorum, yada "TRANSFER REQUEST - CASENO" yazıyorum.

Yazı olarak bazen kibar yazmaya dikkat ettim, bazen normal olarak yazdım.

Dosya olarak oturum belgemi her seferinde ekliyorum.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      R
      ReC 0

@Serapp Cevabınız için teşekkür ederim. Evet current olmadan çok önce başlamıştım dosya işlemlerine. Aralıklı olarak mail atmaya devam edeceğim belirttiğiniz şekilde.

R
      ReC 0

ReC 0 tarafından gönderilen son iletiler

@Serapp Cevabınız için teşekkür ederim. Evet current olmadan çok önce başlamıştım dosya işlemlerine. Aralıklı olarak mail atmaya devam edeceğim belirttiğiniz şekilde.

R
      ReC 0

@Serapp Serap hanım oturum süreci maalesef current olduktan sonraki sürece geldi. Şubat sonu gibi basvurmustum ancak Mayıs sonunda oturumum onaylandı. Bu arada da current oldum.

Mail gönderirken Subject kısmında ya sadece Case no yazıyorum, yada "TRANSFER REQUEST - CASENO" yazıyorum.

Yazı olarak bazen kibar yazmaya dikkat ettim, bazen normal olarak yazdım.

Dosya olarak oturum belgemi her seferinde ekliyorum.

R
      ReC 0

@Emre-Kurtulmuş bilgi için teşekkürler

R
      ReC 0

Selamlar, Benim Kosova'da oturumum var ve dosya taşımak istiyorum. Ancak gönderdiğim maillere cevap vermiyorlar. Aradığımda da e-mail gönderin diye söylüyorlar. @Beykentli isimli arkadaşımız da daha önce çok zor cevap aldığını söylemişti. Web sitelerinde oturum olanları kabul ettikleri yazıyor. Kosova'da kazanan sayısı Ankara'ya göre hayli düşük ve mülakat sayısı 30 bin civarına kadar da randevu vermiş görünüyor. Şunu merak ediyorum, 1. olarak ben dosyamı açtırsam ve Kosova olarak çevirme ihtimalim var mı? 2. olarak dosyamı açtırarsam dosya gönderim tarihi olarak geriye düşeceğimi biliyorum ancak bu geriye düşme ülke bazlı mı oluyor yoksa tüm kazananlar içinde mi? Ülke bazında ise Kosova'da kazanan sayısı düşük olduğu için randevu gelme ihtimali vardır diye düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.

R
      ReC 0

@Fatih-Kaymak evet cevap olarak öyle yazıyor otomatik mailde. Ancak sonrasında bir dönüş olmuyor.

R
      ReC 0

Selamlar Kosova'dan oturum aldım. Dosya taşımak ile uğraşıyorum. KCC ye mail gönderdim, numaram yandığı için talebimi reddettiler ve konsoloslukla iletişime gecmemi belirttiler. Konsolosluğa mail gönderdim ancak otomatik mail dışında bir geri dönüş olmuyor. Kosova'yı deneyen var mıydı? Bu konuda bilgisi olan var mı? Nasıl ilerlemeliyim?

R
      ReC 0

Selamlar herkese, green card numaram henüz gelmedi. Abd ye ait bir vizemiz de bulunmuyor. Eşim veya benim eşimin bir tanıdığı vasıtasıyla iş davetiyesi alma durumumuz bulunuyor. Bu green card sürecini nasıl etkiler? Bu konuda bilgi verebilecek olan var mı?

Bir de ben uzaktan remote olarak çalışıyorum. Nomad visa diye bir vize türü var. Bazı ülkelerde şartlarını direk karşılıyorum. Bu durumda nomad visa ile başka bir ülkeye geçmek oturum sayılıyor mu? Dosyamı taşımama yardımcı olur mu?

R
      ReC 0

@lumos Yardımınız için teşekkür ederim.

R
      ReC 0

@lumos Merhaba,

Yardımınız için teşekkür ederim.
      Sürecimize eşim de dahil olacak. Şu an için konsolosluklara mail atmayı planlıyorum. Eşimi add applicant yaptığımda dosyamın submit tarihinin geriye düşeceğini düşündüğüm için, mülakat maili aldıktan sonra eklemeyi planlıyordum. Ancak sizin dediğinizden add applicant işlemi submit tarihini geriye düşürmüyor diye anlıyorum. Bu durumda eşimi add applicant olarak ekleyip mail gönderirken de eklemek daha mantıklı olacak gibi duruyor. Bu konuda da yorumlarınızı bekliyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.

R
      ReC 0

Selamlar,

Ben dosya taşıma için konsolosluklara mail göndermeye hazırlanıyorum. Forum üzerinde geçen sene @ramsen18 Beyin, mail taslağını buldum. Kendisine teşekkür ederim.
      Ben formu görderdiğim zaman evli değildim, şu anda evliyim. Add applicant olarak o zaman eşimi eklemedim. Mail gönderirken eşimin bilgilerini de göndermeli miyim? Yardımcı olan arkadaşlara adminlere şimdiden teşekkür ederim.

R
      ReC 0