• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Random
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    R
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Random

@Random

1
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Random Takip etme Takip Et

Random tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@eb3vize-com Merhabalar, süreç ile ilgili olarak sizin tarafınızdan bir sorun olduğunda gerekli işlemleri yapacağınızı söylüyor ama bizim tarafımızdan bir sorun (bulaşıcı hastalık olsun, adli sicil kaydı olsun) olması durumunda red yememiz durumunda paramızı ve hakkımızı kaybedeceğimizi söylüyorsunuz haklı olarak. Ama aslında evraklarımızda hiç bir eksiklik olmaması veya yalan beyan olmaması halinde yine konsolosluktaki yetkili tarafından normal turist vizesi alma aşamasındaki gibi bir yetkilinin isteği doğrultusunda bir red işlemi söz konusu olabilir mu ? Olabiliyorsa böyle bir reddedilmeden dolayı kaybımız yine 20 bin dolar olacak mı ?

Diğer bir sorum ise sürecin uzunluğu. Mevcut yoğunluk ve konsolosluklardaki vize süreçlerinin yavaş ilerlemesinden mütevellit sürecin çok uzayabileceği kanaatindeyim. Bugün başvurmamız sonucunda bu süreç ne en iyi ihtimalle, ne en kötü ihtimalle; ortalama halde ne durumda olacaktır, ne kadar sürecektir.

Teşekkür ederim.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      R
      Random

Random tarafından gönderilen son iletiler

• RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@eb3vize-com Merhabalar, süreç ile ilgili olarak sizin tarafınızdan bir sorun olduğunda gerekli işlemleri yapacağınızı söylüyor ama bizim tarafımızdan bir sorun (bulaşıcı hastalık olsun, adli sicil kaydı olsun) olması durumunda red yememiz durumunda paramızı ve hakkımızı kaybedeceğimizi söylüyorsunuz haklı olarak. Ama aslında evraklarımızda hiç bir eksiklik olmaması veya yalan beyan olmaması halinde yine konsolosluktaki yetkili tarafından normal turist vizesi alma aşamasındaki gibi bir yetkilinin isteği doğrultusunda bir red işlemi söz konusu olabilir mu ? Olabiliyorsa böyle bir reddedilmeden dolayı kaybımız yine 20 bin dolar olacak mı ?

Diğer bir sorum ise sürecin uzunluğu. Mevcut yoğunluk ve konsolosluklardaki vize süreçlerinin yavaş ilerlemesinden mütevellit sürecin çok uzayabileceği kanaatindeyim. Bugün başvurmamız sonucunda bu süreç ne en iyi ihtimalle, ne en kötü ihtimalle; ortalama halde ne durumda olacaktır, ne kadar sürecektir.

Teşekkür ederim.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      R
      Random
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Bir HAS NOT BEEN SELECTED da benden gelsin.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      R
      Random
    • RE: ds260 formu nasil doldurulur?

@tufank, içinde söyledi: ds260 formu nasil doldurulur?

@Birgariphayat, adreste yaşamaya başladığınız ay/yıl ve adreste son kaldığınız ay/yıl bilgisini istiyor formda. Arada ikamet değişikliği olduysa aynı adresi bu şekilde farklı tarihlerle girebilirsiniz. 16 yaşından itibaren kaldığınız tüm kalıcı adresleri (üniversite dahil) mümkün olduğunca ve hatırladığınız kadarıyla girmeye çalışın.

Üniversitedeyken yurtta kaldım. Bu durumdan mütevellit yıllarca farklı yerde kalsam da ikametim hala memleketimdeki evimdi.

@tufank, içinde söyledi: ds260 formu nasil doldurulur?

@Random, Adres konusunda beklenti 16 yaşından itibaren kaldığınız kalıcı adresler. Sadece son 5 yıl değil. Adresten ayrılıp başka bir adrese geçmediyseniz site ismi vb değişikliğini ayrı ayrı adresler gbi yazmanıza gerek yok. Burada amaç kronolojik olarak hangi adreslerde ikamet ettiğinizi beyan etmeniz formdan anladığımız kadarıyla. Mümkün olduğu kadar formda istenilen bilgileri doğru şekilde sağlamamız gerekiyor.

Evet adres 16 yaşından beri ama mail adresi ve telefon numarası son 5 yılda kullandıklarımız olarak isteniyor. Benim hatam kusura bakmayın. Ben doğdum doğalı ikametim hiç değişmedi zaten. 😃 Sadece internette veya bazı kuruluşlarda (örnek banka vs.) kayıt olurken eski ismiyle yazmış bulunmam ve şuan isminin farklı olması etkiler mi diye merak etmiştim o yüzden sorma ihtiyacı duydum yani. Teşekkür ederim.

R
      Random
    • RE: ds260 formu nasil doldurulur?

Merhabalar,
      DS-260 formu doldururken son 5 yıl içinde oturduğumuz adresleri soruyorlar ya, orada benim adresim son 1 yıl içinde aynı olmasına rağmen ismi değişti. Güncel adresi yazmak mı mantıklı olur yoksa 2 sini de farklı adreslermiş gibi yazmak mı? Buradaki amaçları tam olarak ne bilmediğimden benzer pek çok kafamda deli sorular var. Zira e-posta işi de öyle kullandığım bir kaç e-posta var neden istiyorlar bu kadar farklı e-postalar, son 5 yıl içinde kullandığım ya da adıma kayılı ama başkasının kullandığı telefon numarası var. Ne yapacağım olur da çıkarsa hiç bir fikrim yok.

R
      Random