• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. cmhr
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 4
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

cmhr

Yasaklı

7
    İtibar
    23
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    4
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

cmhr Takip etme Takip Et

cmhr tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

Merhaba arkadaşlar, 29.5 K kullanıcı var sitemizde. Sosyal medyayı, özellikle twitter ı etkin bir şekilde kullanırsak sesimizi daha etkili duyurabiliriz aslında. En azından bi açıklama yapmak zorunda bırakırız yetkilileri. Hatta haberlere bile çıkarız 🙂 Neden bu gücümüzü kullanmıyoruz? Örgütlü olarak bir tweet yağmuru başlatsak ne dersiniz? inanıyorum ki bir günde yüz bin paylaşıma ulaşabiliriz. Görüntüleme bunun daha fazlası olur. Ne dersiniz? En azından başlatılan kampanyayı desteklesek? Konuşmak çare olmuyor artık aksiyon alma zamanı bence.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      C
      cmhr
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sayın Admin,
      Ben de ilgili formu doldurdum. Telegram grubuna dahil etmenizi rica ederim
      Saygılar,

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      C
      cmhr

Destek lütfen...

C
      cmhr

cmhr tarafından gönderilen son iletiler

@sanaldeniz Evet ama detaylı bilgi bulamadım henüz. Bilgi alabileceğim bir yazı-link verebilir misiniz rica etsem?

C
      cmhr

@lumos Evet düşünüyorum ama forumda bulamadım nasıl yapıldığını. Konu hakkında beni yönlendirebileceğiniz bir yazı yada link vermeniz mümkün mü lütfen?

C
      cmhr

@lumos Amerikan turist vizem var, cn yüksek. EU bölge dışına taşıyabiliyor muyum? Amerikada prosedürü farklı mı?

C
      cmhr

Destek lütfen...

C
      cmhr

Destek lütfen...

C
      cmhr

Merhaba arkadaşlar, 29.5 K kullanıcı var sitemizde. Sosyal medyayı, özellikle twitter ı etkin bir şekilde kullanırsak sesimizi daha etkili duyurabiliriz aslında. En azından bi açıklama yapmak zorunda bırakırız yetkilileri. Hatta haberlere bile çıkarız 🙂 Neden bu gücümüzü kullanmıyoruz? Örgütlü olarak bir tweet yağmuru başlatsak ne dersiniz? inanıyorum ki bir günde yüz bin paylaşıma ulaşabiliriz. Görüntüleme bunun daha fazlası olur. Ne dersiniz? En azından başlatılan kampanyayı desteklesek? Konuşmak çare olmuyor artık aksiyon alma zamanı bence.

Sign the Petition

Sign the Petition

Please help DV2023 Winners from Turkey: Give us more interviews

C
      cmhr

C
      cmhr

Sayın Admin,
      Ben de ilgili formu doldurdum. Telegram grubuna dahil etmenizi rica ederim
      Saygılar,

C
      cmhr

Merhaba arkadaşlar,
      Randevu yavaşlığı yeni konsolosluk binasına geçmelerinden de olabilir diye düşünüyorum. Umarım daha fazla personelle çok hızlı randevu verilir ve hiçbir arkadaşım madur kalmaz. Bu arada forumda yeniyim. Bikaç gündür araştırıyorum fakat görüşmeyi yurtdışına nasıl taşıyabileceğim konusunda bir bilgiye henüz ulaşamadım. Konu hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır yada ilgili forum yazısının linkini bana atabilir misiniz rica etsem? DS-260 ı çok geç göndermemden dolayı sıra numaram çok gerilerde ve bu hızla bu sene randevu almam zor görünüyor.

C
      cmhr