• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Mol
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Mol

@Mol

4
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Mol Takip etme Takip Et

Mol tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

Merhaba arkadaslar.

Bizim NOS 8 Aralikta 'received' olarak gorunuyor. O tarihten itibaren 18 haftayi devirdik. Basliktan anladiklarima gore 22-23 hafta bekleyenler ancak alabilmis FR larini. Bizim durumumuz su sekilde, FR gelir gelmez universite bizim icin lottery exempt H1B basvurusunu gonderecek. Ancak J1/J2 vizemiz 31 Mart'ta sonlandi ve grace periodumuz 30 Nisan'da doluyor. O tarihe kadar FR alamayacagimiza artik biz emin olmaya basladik ve 29-30 Nisan gibi burada evimizi barkimizi birakip mecburen Istanbul'a donup sureci oradan takip etmeye devam edecegiz.
      Waiver FR geldikten sonra H1B/H4 basvurumuz premium process olarak gonderilecek, bize soylenen bunun 15 gun icinde sonuclanacagi. Ancak biz visa stamplerimizi almadan US'e geri giremeyecegiz. Sizelere sorum sudur, bu stampleri almak H1B/H4 basvurumuz onaylandiktan sonra ne kadar surer? Tecrube etmis olan var midir? Ayrica Istanbul konsolosluktan erken randevu almak gerekir mi ?

Bu sureclerden gecen tum arkadaslara sabirlar diliyorum.
      Cevaplariniz icin tesekkur ederim.

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      M
      Mol

@researchescholar @eggnog cok sevindim FR'lari almaniza !! Benim de icime biraz umut dogdu bizim NOS 8 Aralikta iletilmis gorunuyor:) Yarin istanbul ucagina biniyoruz yetismedigi icin artik tum islem sonlanip H1B lerimiz onaylandiktan sonra stamplerimizi alip oyle gelebilecegiz tabi.

M
      Mol

Mol tarafından gönderilen son iletiler

@researchescholar @eggnog cok sevindim FR'lari almaniza !! Benim de icime biraz umut dogdu bizim NOS 8 Aralikta iletilmis gorunuyor:) Yarin istanbul ucagina biniyoruz yetismedigi icin artik tum islem sonlanip H1B lerimiz onaylandiktan sonra stamplerimizi alip oyle gelebilecegiz tabi.

M
      Mol

Selam arkadaslar! Bizim grace period bittigi icin pazar gunu Turkiye ucagina biniyoruz. Bu yuzden change of status yapma firsatini kacirdik ve H1B basvurumuz consular petition seklinde devam edecek. Sanirim en az 2-3 ay Turkiye'de bekleme durumumuz var. Bizim NOS December 8 olarak iletilmis gorunuyor sistemde, tahminim FR mayis sonu gelecek gibi forumdaki ornekleri dusununce.
      H vizesi randevulari Istanbul'da 31 gunde veriliyor ama ornegin Baku'deki konsolosluktan 3 gun icinde alabiliyorsunuz. Yurtdisindan randevu alip vize basvurumuzu o sekilde yapabiliyor muyuz tecrube etmis olan var midir?
      Bizim sabir tasimiz catladi sizlere sabir diliyorum 🙂

M
      Mol

Merhaba arkadaslar.

Bizim NOS 8 Aralikta 'received' olarak gorunuyor. O tarihten itibaren 18 haftayi devirdik. Basliktan anladiklarima gore 22-23 hafta bekleyenler ancak alabilmis FR larini. Bizim durumumuz su sekilde, FR gelir gelmez universite bizim icin lottery exempt H1B basvurusunu gonderecek. Ancak J1/J2 vizemiz 31 Mart'ta sonlandi ve grace periodumuz 30 Nisan'da doluyor. O tarihe kadar FR alamayacagimiza artik biz emin olmaya basladik ve 29-30 Nisan gibi burada evimizi barkimizi birakip mecburen Istanbul'a donup sureci oradan takip etmeye devam edecegiz.
      Waiver FR geldikten sonra H1B/H4 basvurumuz premium process olarak gonderilecek, bize soylenen bunun 15 gun icinde sonuclanacagi. Ancak biz visa stamplerimizi almadan US'e geri giremeyecegiz. Sizelere sorum sudur, bu stampleri almak H1B/H4 basvurumuz onaylandiktan sonra ne kadar surer? Tecrube etmis olan var midir? Ayrica Istanbul konsolosluktan erken randevu almak gerekir mi ?

Bu sureclerden gecen tum arkadaslara sabirlar diliyorum.
      Cevaplariniz icin tesekkur ederim.

M
      Mol