@shepherd merhaba, son zamanlarda ead basvuralarinin sonuclanmasi uzun zaman aliyor. EAD yenileme basvurusu 5 mayista yapilan bir arkadasin onay almasi 4-5 ay arasi surdu ve kartinin eline ulasmasi 21 Eylul du. Malesef surec bugunlerde yavas ilerlemekte.
seda dogan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: J2 vizesi ve EAD (çalışma izni) başvurusuÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
-
RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmakÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
@Berkay-Kılıç [email protected]. emailine sorunumu ilettim. Evet, case number vb bilgileride mailimde dahil ettim. Malesef cevap alamadim ve sistemdede bir update olmadi. Sizde bu mail adresini mi kullanmistiniz acaba?
seda dogan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmakÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
@asimsek NoSu sisteme yuklemeleri 2 ay surdu, ama yuklendiginde daha erken tarih girdiler. Tum sureci ilk sayfadaki excelde bulabilirsiniz.
-
@asimsek ayni problemi yasadim. Eninde sonunda donus yapiyorlar fakat gec olabiliyor. Bende 3-4 kere mail atmistim, sonunda birine donus yapmislardi.
-
RE: J2 vizesi ve EAD (çalışma izni) başvurusuÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
@shepherd merhaba, son zamanlarda ead basvuralarinin sonuclanmasi uzun zaman aliyor. EAD yenileme basvurusu 5 mayista yapilan bir arkadasin onay almasi 4-5 ay arasi surdu ve kartinin eline ulasmasi 21 Eylul du. Malesef surec bugunlerde yavas ilerlemekte.
-
@nursuz Onceki yorumlarda bir arkadasin borcun %20sini odenmesi gerektigini soyledigini hatirliyorum. Onceki yorumlara bakabilirmisiniz, cok eski degildi.
-
@EfeNevada cok tesekkurler. biraz daha bekleyip atacagim.
-
@EfeNevada Cok tesekkurler, sizin tarihleri excel sheette kontrol etmistim, ve waiver onayiniz icin cok tebrikler. Mumkunse, NoS' unuzun sisteme girilme tarihini sorabilir miyim ?
-
@Berkay-Kılıç [email protected]. emailine sorunumu ilettim. Evet, case number vb bilgileride mailimde dahil ettim. Malesef cevap alamadim ve sistemdede bir update olmadi. Sizde bu mail adresini mi kullanmistiniz acaba?
-
Merhabalar,
Benim basvurum icin durum soyle: DS-3035 gonderilme tarihi: 5 Mayis (Sisteme 25 Mayis'ta received olarak girdi). 6 Haziran'da, NoS elcilik tarafindan DoS'a gonderildi. NoS gonderildiginden beri neredeyse 2 ay olacak, fakat hala sisteme girilmedi. Durumu aciklayan mail de attim fakat bir donus alamadim. Basvurumun degerlendirilmeye baslanmasi icin NoS'unda sistemde "received'' olarak gozukmesi gerekiyor diye biliyorum. Bu konuda ne yapabilecegim konusunda tavsiyelerinizi alabilir miyim? Elcilige ulasip tekrar gonderilmesini talep etmek mantikli olabilir mi ? Bu bilgilerin hepsini ilk sayfadaki excel sheet'e islemis bulunmaktayim.
Excel sheetin faydali oldugunu dusunuyorum, cok tesekkur ederiz. Bir oneri olarak, excel sheet'e "NoS'un Sistemde Gorulme Tarihi" olarak bir column daha eklenebilir mi?
Tavsiyeleriniz icin simdiden cok tesekkurler.