• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mehmetgumus
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mehmetgumus

@mehmetgumus

5
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mehmetgumus Takip etme Takip Et

mehmetgumus tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

Merhaba kendi sürecimi anlatmak istiyorum.

4 tane pomeranian köpeğimle birlikte Los Angelesa taşınıcam. 2 tanesini annem 2 tanesini ben götürecem. Turistik vizem mevcut. Sürecimden bahsedeyim sizlere;

Köpeklerimden 2 tanesi 3 yaşında
      Diğer 2 tanesi 7 aylık kardeşler
      Hepsi benim adıma kayıtlı

İlk önce kuduz aşılarını yaptırdık 23.11.2022 tarihinde
      Titrasyon testini 26.12.2022 tarihinde verdik
      Titrasyon testinin elimize ulaşması 1 ayı buldu. Süreç burda da başlatılabilirmiş açıkçası ben bilmiyordum bile böyle bir sürecin olduğunu, tesadüfen tanıştığım bir bayandan öğrendim ve buradaki yorumların 20 sayfa kadarını okudum. Sizlerden öğrendiğim kadarıyla CDC ye başvuruda bulundum.

Öncelikle benim Cdc başvuru tarihim 15 Şubat 2023
      Kabul tarihim 16 Şubat 2023

Başvuru aşamasında şu evrakları taratıp PDF formatında yükledim;

• Cdc Rabies vaccination and microchip record (burda dikkat etmeniz gereken husus aşıyı yaptırdığınız veterinere imzalatmanız kaşeli imzalı olacak)

-Köpeğin pasaportu ( ilk sayfa vesikalık resmi bulunsun, chip numarası olduğu sayfa ve ben kuduz aşısının olduğu sayfayı tarattım)

Bu iki PDF dosyasını ilk kutuya yükledim.

1. Kutuda titrasyon testini istiyor sadece gelen titre testini çekip yükledim(testi veriş tarihinizden 45 gün dolmadan ülkeye almıyorlar zaten ona göre hesaplarsınız)

-3. Bölümde dişlerin fotoğrafını önden ve yandan çekeceksiniz iyice gösterip

-4. Bölümde ise pasaportunuzun ilk yüzü ve vize sayfanız yani ben vize sayfamı da ekledim eklenmeyebilir ama ben ekledim tekrar doldurmayın formu diyor CDC ( mesela diğer 2 yavrumuzu annem götürecek ona yazılı götürebilir bilgim var tarzı bi beyan verdiğime dair bi dilekçe de ekledim ve annemin pasaportunu ekledim bu PDF dosyasına)

Süreç bu kadar Amerika’ya varınca vermiş olduğunuz ikamette kalmalı hayvan 10 gün yada hemen gider gitmez kuduz aşısını yaptırırsanız sorun olmaz karantinada durmasına gerek yok denildi bakalım yolculuğum Nisan ayında umarım yardımcı olmuşumdur..

Yolculuk içinde yayımlandı
      M
      mehmetgumus

mehmetgumus tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...

@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...

@mehmetgumus buradan co-signer bulmanız çok zor. co-signer olan kişinin bir sorumluluğu oluyor. Amerika gibi bir ülkede tanıdığın kişiye bile kolay kolay co-signer olmak istemezler. The Guarantors diye bir firma var benim evi bulduğum site onlarla çalışıyordu bizler gibi yeni gelen göçmenler onlarla kira sigortası yapıp güvence oluşturuyor bir araştırın isterseniz

Teşekkür ederim benim de kiralamak istediğim bir emlak şirketi oraya yönlendirdi az önce. Ortalama ne kadar ücret çıkar peki aylık 3000 dolarlık bir ev için? Ve benim herhangi biri yapmam gereken birşey var mı?

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      M
      mehmetgumus

@ayvalik10, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...

@mehmetgumus telefondan giriyorsanız sol üst taraftaki 3 çizgiden menü açıp en alt sıralarda harita isminde dünya işaretine tıklayın oradan las vegas forum aile üyelerini görebilirsin onlardan yardım isteyebilirsin sana yardımcı olacaklardır biz aileyiz burada

Maalesef cosigner bulamıyorum cevap vermiyor kimse ücreti karşılığında eğer bu hizmeti sağlayabilecek biri olursa lütfen yazsın yeter 🙏

M
      mehmetgumus

@ayvalik10, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Ev Kiralamak, Banka Hesabı Açmak, Ehliyet Almak...

@mehmetgumus telefondan giriyorsanız sol üst taraftaki 3 çizgiden menü açıp en alt sıralarda harita isminde dünya işaretine tıklayın oradan las vegas forum aile üyelerini görebilirsin onlardan yardım isteyebilirsin sana yardımcı olacaklardır biz aileyiz burada

Teşekkür ederim umarım birini bulabilirim 🙏🙏🙏

M
      mehmetgumus

Arkadaşlar merhaba
      Yaşadığım şehir los angeles
      Turist vizesi ile Aralıktan beri buradayım. vize statümü değiştirmeyi düşünüyorum. Ev kiralamak istiyorum ancak bir problem var. Hiç kimse ev vermiyor. Banka hesabımda iyi bir para var. İtine başvuralı 3 ay oldu itinim daha elime ulaşmadı. Nasıl bir yol izleyebilirim adama 6 ay sözleşme yapalım 6 ay Cash veriyim diyorum ona da yanaşmıyorlar ne yapabilirim önerisi olan varmı?

M
      mehmetgumus

Merhaba kendi sürecimi anlatmak istiyorum.

4 tane pomeranian köpeğimle birlikte Los Angelesa taşınıcam. 2 tanesini annem 2 tanesini ben götürecem. Turistik vizem mevcut. Sürecimden bahsedeyim sizlere;

Köpeklerimden 2 tanesi 3 yaşında
      Diğer 2 tanesi 7 aylık kardeşler
      Hepsi benim adıma kayıtlı

İlk önce kuduz aşılarını yaptırdık 23.11.2022 tarihinde
      Titrasyon testini 26.12.2022 tarihinde verdik
      Titrasyon testinin elimize ulaşması 1 ayı buldu. Süreç burda da başlatılabilirmiş açıkçası ben bilmiyordum bile böyle bir sürecin olduğunu, tesadüfen tanıştığım bir bayandan öğrendim ve buradaki yorumların 20 sayfa kadarını okudum. Sizlerden öğrendiğim kadarıyla CDC ye başvuruda bulundum.

Öncelikle benim Cdc başvuru tarihim 15 Şubat 2023
      Kabul tarihim 16 Şubat 2023

Başvuru aşamasında şu evrakları taratıp PDF formatında yükledim;

• Cdc Rabies vaccination and microchip record (burda dikkat etmeniz gereken husus aşıyı yaptırdığınız veterinere imzalatmanız kaşeli imzalı olacak)

-Köpeğin pasaportu ( ilk sayfa vesikalık resmi bulunsun, chip numarası olduğu sayfa ve ben kuduz aşısının olduğu sayfayı tarattım)

Bu iki PDF dosyasını ilk kutuya yükledim.

1. Kutuda titrasyon testini istiyor sadece gelen titre testini çekip yükledim(testi veriş tarihinizden 45 gün dolmadan ülkeye almıyorlar zaten ona göre hesaplarsınız)

-3. Bölümde dişlerin fotoğrafını önden ve yandan çekeceksiniz iyice gösterip

-4. Bölümde ise pasaportunuzun ilk yüzü ve vize sayfanız yani ben vize sayfamı da ekledim eklenmeyebilir ama ben ekledim tekrar doldurmayın formu diyor CDC ( mesela diğer 2 yavrumuzu annem götürecek ona yazılı götürebilir bilgim var tarzı bi beyan verdiğime dair bi dilekçe de ekledim ve annemin pasaportunu ekledim bu PDF dosyasına)

Süreç bu kadar Amerika’ya varınca vermiş olduğunuz ikamette kalmalı hayvan 10 gün yada hemen gider gitmez kuduz aşısını yaptırırsanız sorun olmaz karantinada durmasına gerek yok denildi bakalım yolculuğum Nisan ayında umarım yardımcı olmuşumdur..

M
      mehmetgumus

@helmhammerhand Merhaba 29 aralıkta titre testinizin 45. Günümüydü acaba yoksa testin 45. Gününü beklemeden mi başvuruda bulunmuştunuz?

M
      mehmetgumus