• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. hennecik
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    H
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

hennecik

@hennecik

1
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

hennecik Takip etme Takip Et

hennecik tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

@akara Para gonderme deneyiminizle ilgili " 4 ncü gönderme geri döndü ölüm ve mirasçılık belgesini yükleyince gönderebildik. " demissiniz. Nereye nasil yukluyorsunuz bu belgeleri?

Ben Amerikadayim ama Turkiyede bir satis sonrasi elime gecen parayi Amerikaya gondermek istiyorum. Satis bilgilerini SWIFT sayfasina ekleyebilir miyim diye baktim. Akbank web bankacilikta boyle bir secenek goremedim.

Ozetle sorum: Paranin kaynagiyla ilgili aciklayici belgeleri (miras olur, satis olur) sisteme nasil yukluyorsunuz acaba eger Amerikada iseniz?

Cevaplayabilecek herkese cok tesekkurler simdiden!

Bankacılık içinde yayımlandı
      H
      hennecik

hennecik tarafından gönderilen son iletiler

@akara Para gonderme deneyiminizle ilgili " 4 ncü gönderme geri döndü ölüm ve mirasçılık belgesini yükleyince gönderebildik. " demissiniz. Nereye nasil yukluyorsunuz bu belgeleri?

Ben Amerikadayim ama Turkiyede bir satis sonrasi elime gecen parayi Amerikaya gondermek istiyorum. Satis bilgilerini SWIFT sayfasina ekleyebilir miyim diye baktim. Akbank web bankacilikta boyle bir secenek goremedim.

Ozetle sorum: Paranin kaynagiyla ilgili aciklayici belgeleri (miras olur, satis olur) sisteme nasil yukluyorsunuz acaba eger Amerikada iseniz?

Cevaplayabilecek herkese cok tesekkurler simdiden!

H
      hennecik

@ggulduk ben de swift ile gonderdim. Akbanktaki dolar hesabindan $4000 Amerikaya yolladim. Capital One'a 2 gunde vardi. Toplamda $3940 elime gecti.

H
      hennecik

@ggulduk bir çözüm bulamadım şimdilik. Türkiyedeki dolar hesabından amerikaya nasil para gonderilecek cozemedim. En azından Wise ile gonderilmiyor gozukuyor. Swift ile denemeye çalışacağım akbankin sitesinden. Veya 10.000 dolardan az olduğu icin elden getireceğim.

H
      hennecik

merhabalar, akbanktaki dolar hesabimdan amerikadaki capital one hesabima belli bir miktar aktarmak istiyorum. tavsiye uzerine wise i denedim. ama wise turkiye dolar hesabindan amerika dolar hesabina aktarma yapmiyor sanirim. onceden bunu deneyimleyen var mi? turkiyede dolar hesabi acmak isleri kolaylastirir diye dusunurken daha da zorlastirmis oldu sanirim.

H
      hennecik