• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Uniq
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 6
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Uniq

@Uniq

0
    İtibar
    128
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Uniq Takip etme Takip Et

Uniq tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

@Atlantis00, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

@Uniq Fotoğraf konusunda aşırı absürt olmadığı sürece kimsenin elendiğini sanmıyorum ki aşırı absürte yakın fotoğraflarla kazananlar dahi olmuş şimdiye kadar. O yüzden fotoğraf konusunu kafanıza takmayın. Fotoğraftan elenmezsiniz.

Teşekkür ederim 🙂 herkese bol şans diliyorum

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Uniq
      Uniq

Sayın @ayvalik10 fotoğraf sadece telefonda olduğu için özelliklerine baktığımda 74 KB, 1181-1181 px özelliklerini görebiliyorum. Diğer özellikleri göremiyorum. Anlayaşınız için teşekkürler. Umarım çekilişten elenmemişimdir fotoğraf yüzüzünden 🙂

Uniq
      Uniq

@ayvalik10 resmi siteden, photo kontrol kısmından kontrol ettiğimde 20:1 sıkıştırılmış boyut hatası aldım. Daha sonra bahsettiğiniz iki site üzerinden kontrol sağladığımda ilk sitede "fotoğraf kontrolden geçemedi" hatası aldım. İkinci gönderdiğiniz linkte ise "Head is less than required 50%" hatası alıyorum.

Uniq
      Uniq

@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

@Uniq önce bir derin nefes alır mısın. Aşağıdaki linklere göre bu resmi yükler misin

Photo-tool

Free Green Card Photo Check

Free Green Card Photo Check

Make sure your picture meets the requirements for the Diversity Visa Lottery Program.

Online DV Lottery Photo Checker

Online DV Lottery Photo Checker

This online free tool verifies if your photo meets all Green Card Lottery photo requirements

Daha sonra aldığın hatanın neden olduğunu ben geçmişte anlattım ki bu hatayı alman çok normal.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5561

Ayrıca bu site de bizler sadece vize basamıyoruz geriye kalan tüm işlemleri yapıyoruz. Resimleri ayarlama dahil. Kaldı ki fotoğrafçılar biometrik olarak ayarlıyorlar. Uğraşanlar tam olarak uygun hale getiriyorlar. Bu sebepten 2024 bavuru açılınca bizler buradayız resimleri ayarlıyoruz için rahat olsun. Nasibinde yoksa 3 kişi de 2 kişi alınacak deseler sana çıkmaz. Geçmişte buzdolabı önünde çekilip şu anda amerikan vatandaşı olan kişiler var. Daha 9 ay var şimdiden kafana takma.

Ben sorunu anlatamadım sanırım, başlık açmıştım bu konu ile ilgili. Moderatörler bu konu başlığına taşımış. İyi ama benim sorunum evde nasıl fotoğraf çekilir değil ki 🙂

Uniq
      Uniq

Merhaba, işimi sağlama almak adına evde fotoğraf çekilmek yerine bir fotoğrafçıya gitmeyi tercih ettim. Fotoğrafçıya fotoğraf özelliklerini anlatırken lafımı yarıda kesip, "green card çekilişimi?, özellikleri biliyorum" diyerek anlatmama müsaade etmedi 🙂 Ben de güvenip fotoğrafı çekildim. Daha sonra çekiliş için başvuru yaparken "yüksek boyut hatası aldım" daha sonra internet üzerinden boyut düşürdüm ve başvurumu tamamladım. Fotoğrafı kontrol etmek sonradan aklıma geldi ve kontrol ettiğimde 20:1 sıkıştırılmış boyut hatası alınca dünyam başıma yıkıldı 😞 bir kaç siteden daha kontrol ettiğimde kimisinde onay verdi, bir sitede ise "baş fotoğrafın yüzde ellisini karşılamıyor" hatası aldım.

Şimdi sormak istediklerim başvurudan elenmiş olma ihtimalim var mı? Ve internette bu konu hakkında çok mit/efsane okudum, hatalı fotoğraf yükleyince sistem otomatik Block ediyor ve sonraki çekilişleriniz de red alıyor gibi.. Bu tarz sorun yaşayıp aramızda talihli olan var mı ya da buna şahit olan?

Birde bu işe hakim fotoğrafçı önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim, hiç değilse bir sonraki çekilişlerde hatasız katılım sağlayabileyim. Şimdiden çok teşekkür ederim

Uniq
      Uniq
    • Green card neye göre seçiliyor

Arkadaşlar Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. Gerçekten mükemmel bir forum sitesi olmuş. Bundan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Benim kafama takılan bir kaç şey var Green card çekilişi ile ilgili. Sizce Green card tamamen çekiliş sonucu şansmı? Yoksa adaylardan seçmece olarak mı çıkıyor? Düşünmeden edemiyorum. Mesala seçtikleri kişilere bakıyorlar mı, mesala borcu varmı varsa çıkmama gibi durum söz konusumu ya da işsiz olanlara çıkmama gibi kriterler var mıdır?

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      Uniq
      Uniq