Merhaba, iyi geceler diliyorum. Yanılmıyorsam burada LÖSEV, tema vb. gibi yerlere bağış yapınca hizmet veren bir sistem vardı doğru başvuru için. Bu sene var mı?
Asım Buğra Kılıç
@Asım Buğra Kılıç
Asım Buğra Kılıç tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Asım Buğra Kılıç tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@ATS16 Lise son dönem AÖF e geçtim hocam, şu an örgün eğitim, üniversite lisans 2. sınıfım.
-
@vixo Lisede son dönem Açıköğretim lisesine geçtim ve diplomamı oradan aldım, şu an örgün eğitim, üniversite lisans 2. sınıfım.
-
@ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@qizzz son 6 aylık hesap dökümü isteniyor. Bitmemiş okul bilgileri girilmiyor, bitmemiş okulda aldığınız derslerin transkript’i konsolos için bir şey ifade etmiyor, en az lise diplomasının orijinali. Kazanan olursanız bunları toplayacak çok zamanınız olacak.
Hocam merhaba. AÖF Lisesinin sorun olmadığını biliyorum ama yinede sormak istiyorum, o AÖF diplomasını götürdüğümde sorun yaşamam değil mi? Çünkü sanırım ABD de karşılığı yok AÖF ün.
-
RE: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Merhaba, iyi geceler diliyorum. Yanılmıyorsam burada LÖSEV, tema vb. gibi yerlere bağış yapınca hizmet veren bir sistem vardı doğru başvuru için. Bu sene var mı?
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@goyro666 Açıkası kafam karışık şu an okuyorum güncel olarak ama en son mezun olduğum yer lise hangisini işaretlesem karar veremedim.
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Umarım doğru yere yazıyorumdur. Üniversite öğrencisiyim ve hazırlık okuyorum. Aynı zamanda da 2. üniversite kapsamında bir bölüm okuyorum. Lise mezunu mu yoksa üniversite öğrencisi ni mi seçeceğim? 2. üniversitem 2 yıllık. Örgün olarak okuduğum 4.