• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. qizzz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 22
    • En İyi 7
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

qizzz

@qizzz

7
    İtibar
    24
    Profil Görüntülemeleri
    22
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

qizzz Takip etme Takip Et

qizzz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

@ela113 merhaba.Suan güncel olarak oturdugunuz adrese bagli olan konsoloslugu yaziyorsunuz diye biliyorum.İkametiniz suan orasi gozukuyor cunku.Bende Almanyada oldugum icin oyle yapacagim,insallah cikarsa 🙏🏻 bol şans dilerim sizede 🍀

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      qizzz
      qizzz
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@eternal-damnation tebrik ederim.Almanya icin mulakat surecinizi takipte olacagim 🙂

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      qizzz
      qizzz

@Zafer-Kalik 4 yildir Almanyada yasiyorum.Hala tüm hersey oturmuş degil.Yeni ev tutmak ve evi bastan asagi dizmeye baslamak bile ayri bir dert.Tabi size 3 kedi 2 kopek ile ev verirlerse ☺️ Ev,araba icin krediye girmek,ödeyebilmek icin haftanin 6 gunu kopek gibi calismak.Amerikada bundan daha cok calistiklarini dusunuyorum ama en azindan orada kazandiginiz paraya degiyor izlenimi var.Yani umarim oyledir.Keske dememek icin basvurduk bizde,cikarsa tum burdaki 2.ye kurdugumuz duzeni bozup yeniden baslamamiz gerek.Hem korkutucu hem heyecanli…

qizzz
      qizzz

@Nedim-Öztürk tebrik ederim.insallah vizenizi en kisa surede alirsiniz.Frankfurt´un en son hangi numaralara kadar mulakat verdigini ve sureclerinin hizini bende cok merak ediyorum,her ne kadar bana cikmasada 🙂 eger Almanyadan mulakat alirsaniz surecinizi mutlaka yazin lutfen 🙏🏻

qizzz
      qizzz

@zakaria Günlerdir yorumlarinizda hep vallahi selected yazilarinizdan cok iyi hatirliyorum sizi ☺️ asiri mutlu oldum sizin adiniza.Fotografciya Greencard cekilisini icin mi demistiniz? Biz evde cekildik ama bence riskli.Bu sene bende fotografciya gitmek istiyorum.

qizzz
      qizzz

@eternal-damnation tebrik ederim 🙏🏻 Almanyadaki surecinizi merakla bekliyorum.Bende kazansaydim Almanyada yasadigim icin oyle yapacaktim.İnsallah sorunsuz bir sekilde biter ve vizenizi alirsiniz.

qizzz
      qizzz
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

@rocklee insan kendini plan yapmaktan alıkoyamıyor malesef 🥹 hergün zillow dan girip ev bakarken şimdi bir sene buna ara vermek gerekecek.Kazananların geneli sanırım pek hayal kurup kabaca bir plan yapmiyor.Biz aciklandigi an sayfayi yenile yenile yaparak aninda ogrenmek isterken sonucumuzu,insanlar basvurduklarini bile cok sonra hatirliyor…

qizzz
      qizzz

qizzz tarafından gönderilen son iletiler

Merhaba arkadaslar, bu senenin basvurusuna gec kaldim diye endiselenirken baktimki daha basvurular acilmamis bile.Normalde bu tarihlerde bitmis olurdu.Amerikanin bu durum ile ilgili yaptigi bir aciklama var mi?

qizzz
      qizzz

@Emre-Kurtulmuş anladim,tesekkur ederim. Almanyada oturum izni olan biri sadece Almanyadan sirasi gelirse mulakata katilabilir.

qizzz
      qizzz

Merhaba arkadaslar,
      Dosya taşimanin kaldirilmasi konusuna cok uzuldum.Herseyi zorlastirmak icin ellerinden geleni yapiyorlar.Avrupada bir ulkede oturma izni olan biri baska bir avrupa ulkesine dosya tasiyabiliyormu peki bu kural dahilinde?

qizzz
      qizzz

@rocklee insallah 🙏🏻

qizzz
      qizzz

@rocklee insan kendini plan yapmaktan alıkoyamıyor malesef 🥹 hergün zillow dan girip ev bakarken şimdi bir sene buna ara vermek gerekecek.Kazananların geneli sanırım pek hayal kurup kabaca bir plan yapmiyor.Biz aciklandigi an sayfayi yenile yenile yaparak aninda ogrenmek isterken sonucumuzu,insanlar basvurduklarini bile cok sonra hatirliyor…

qizzz
      qizzz

@gucarslan Cok mu yavaslar? Forumda 3-4 tane tecrube okudum cok fazla girdi goremedim Frankfurttan.

qizzz
      qizzz

Günaydinlar herkese.Bekleki simdi 1 sene gecsin ve yine sonuclar aciklansin... Beklemek kismi zor...

qizzz
      qizzz

@Nedim-Öztürk tebrik ederim.insallah vizenizi en kisa surede alirsiniz.Frankfurt´un en son hangi numaralara kadar mulakat verdigini ve sureclerinin hizini bende cok merak ediyorum,her ne kadar bana cikmasada 🙂 eger Almanyadan mulakat alirsaniz surecinizi mutlaka yazin lutfen 🙏🏻

qizzz
      qizzz

@eternal-damnation tebrik ederim.Almanya icin mulakat surecinizi takipte olacagim 🙂

qizzz
      qizzz

@sinatra35 fotofgrafcilarin bu beyazlatma islemi sorun olusturuyor mu? evdede isik dusuk geliyor karanlik mi falan derken surekli insanin icinde bir suphe..

qizzz
      qizzz