@ela113 merhaba.Suan güncel olarak oturdugunuz adrese bagli olan konsoloslugu yaziyorsunuz diye biliyorum.İkametiniz suan orasi gozukuyor cunku.Bende Almanyada oldugum icin oyle yapacagim,insallah cikarsa
bol şans dilerim sizede 
qizzz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@eternal-damnation tebrik ederim.Almanya icin mulakat surecinizi takipte olacagim

-
@Zafer-Kalik 4 yildir Almanyada yasiyorum.Hala tüm hersey oturmuş degil.Yeni ev tutmak ve evi bastan asagi dizmeye baslamak bile ayri bir dert.Tabi size 3 kedi 2 kopek ile ev verirlerse
️ Ev,araba icin krediye girmek,ödeyebilmek icin haftanin 6 gunu kopek gibi calismak.Amerikada bundan daha cok calistiklarini dusunuyorum ama en azindan orada kazandiginiz paraya degiyor izlenimi var.Yani umarim oyledir.Keske dememek icin basvurduk bizde,cikarsa tum burdaki 2.ye kurdugumuz duzeni bozup yeniden baslamamiz gerek.Hem korkutucu hem heyecanli… -
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Nedim-Öztürk tebrik ederim.insallah vizenizi en kisa surede alirsiniz.Frankfurt´un en son hangi numaralara kadar mulakat verdigini ve sureclerinin hizini bende cok merak ediyorum,her ne kadar bana cikmasada
eger Almanyadan mulakat alirsaniz surecinizi mutlaka yazin lutfen 
-
@zakaria Günlerdir yorumlarinizda hep vallahi selected yazilarinizdan cok iyi hatirliyorum sizi
️ asiri mutlu oldum sizin adiniza.Fotografciya Greencard cekilisini icin mi demistiniz? Biz evde cekildik ama bence riskli.Bu sene bende fotografciya gitmek istiyorum. -
@eternal-damnation tebrik ederim
Almanyadaki surecinizi merakla bekliyorum.Bende kazansaydim Almanyada yasadigim icin oyle yapacaktim.İnsallah sorunsuz bir sekilde biter ve vizenizi alirsiniz. -
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@rocklee insan kendini plan yapmaktan alıkoyamıyor malesef 🥹 hergün zillow dan girip ev bakarken şimdi bir sene buna ara vermek gerekecek.Kazananların geneli sanırım pek hayal kurup kabaca bir plan yapmiyor.Biz aciklandigi an sayfayi yenile yenile yaparak aninda ogrenmek isterken sonucumuzu,insanlar basvurduklarini bile cok sonra hatirliyor…
qizzz tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhaba arkadaslar, bu senenin basvurusuna gec kaldim diye endiselenirken baktimki daha basvurular acilmamis bile.Normalde bu tarihlerde bitmis olurdu.Amerikanin bu durum ile ilgili yaptigi bir aciklama var mi?
-
@Emre-Kurtulmuş anladim,tesekkur ederim. Almanyada oturum izni olan biri sadece Almanyadan sirasi gelirse mulakata katilabilir.
-
Merhaba arkadaslar,
Dosya taşimanin kaldirilmasi konusuna cok uzuldum.Herseyi zorlastirmak icin ellerinden geleni yapiyorlar.Avrupada bir ulkede oturma izni olan biri baska bir avrupa ulkesine dosya tasiyabiliyormu peki bu kural dahilinde? -
@rocklee insan kendini plan yapmaktan alıkoyamıyor malesef 🥹 hergün zillow dan girip ev bakarken şimdi bir sene buna ara vermek gerekecek.Kazananların geneli sanırım pek hayal kurup kabaca bir plan yapmiyor.Biz aciklandigi an sayfayi yenile yenile yaparak aninda ogrenmek isterken sonucumuzu,insanlar basvurduklarini bile cok sonra hatirliyor…
-
@gucarslan Cok mu yavaslar? Forumda 3-4 tane tecrube okudum cok fazla girdi goremedim Frankfurttan.
-
Günaydinlar herkese.Bekleki simdi 1 sene gecsin ve yine sonuclar aciklansin... Beklemek kismi zor...
-
@Nedim-Öztürk tebrik ederim.insallah vizenizi en kisa surede alirsiniz.Frankfurt´un en son hangi numaralara kadar mulakat verdigini ve sureclerinin hizini bende cok merak ediyorum,her ne kadar bana cikmasada
eger Almanyadan mulakat alirsaniz surecinizi mutlaka yazin lutfen 
-
@eternal-damnation tebrik ederim.Almanya icin mulakat surecinizi takipte olacagim

-
@sinatra35 fotofgrafcilarin bu beyazlatma islemi sorun olusturuyor mu? evdede isik dusuk geliyor karanlik mi falan derken surekli insanin icinde bir suphe..