@denizci10 Teşekkür ederim bilgi için 

Sahin 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Sahin-0 Bugün vizem "Issued" verildi..! Şimdi ptt den gelecek mail kaldı sadece! 221g 'ye kalanlara bol şans diliyorum.

-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@denizci10 Teşekkür ederim...
Biraz önce mesaj geldi..Pasaport PTT 'ye gelmiş! Vize sonucu bekleyenlere tekrar dan bol şans dilerim... 
Sahin 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
@denizci10 Teşekkür ederim...
Biraz önce mesaj geldi..Pasaport PTT 'ye gelmiş! Vize sonucu bekleyenlere tekrar dan bol şans dilerim... 
-
@Sahin-0 Bugün vizem "Issued" verildi..! Şimdi ptt den gelecek mail kaldı sadece! 221g 'ye kalanlara bol şans diliyorum.

-
@lbsryts Merhaba... 21 Ekim'de başvurduğum b1 b2 turistik vize görüşmesinde vize memuru pasaportumu aldı ve bana mavi form vermişti.?! Bugün 1 Kasım ceac den kontrol yaptım ve "Approved" Onaylı olmuş! Ne anlama geliyor acaba?
-
@kugutex Mülakat sonrası vize durumu için bu linkten sorgulama yapabilirsiniz! https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=NIV
-
@waterman Hayır söylemedi..! Yüzünde Tebessümlü bir ifadeyle pasaportumu bana göstererek aldı ve mavi formu uzattı.
Bu arada hala AP olmadı "Refused" durumunda vize! -
@crazycells Merhaba... Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.. 21 Ekim 2022 Turist b1 b2 görüşmesinden sonra vize memuru pasaportumu aldı pasaportum konsoloslukta kaldı ve mavi form verdi!? Bana mail de gelmedi..! Ne yapmam gerekiyor acaba?