@Muhtaradana
Evet dv2023 talihlisi
Sefkan Ozardug
@Sefkan Ozardug
Sefkan Ozardug tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba bugün fuar faaliyeti icin Ankara da görüşmeye girdim fakat red edildi, Ingilizce konusmama ve tum evraklari yanimda goturmeme ragmen sormadi bile;
Ne icin gidiyorsunuz ?
- Fuar icin
Kimle gidiyorsunuz ? - yalniz gidiyorum
Sirketinimiz mi karsiliyor? - evet
Evli misiniz? - hayir
Red edildi.
Davetiyem ve tum her seyim vardi yanimda çok şaşırdım
- Fuar icin
-
RE: ABD Yolunda EvlilikAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
merhabalar kız arkadaşım 3 kasımda GC mülakatına girecek mülakattan sonra abd ye girmeden evlenip bende sürece dahil olabilir miyim ? Birde bir kaç tane sponsor şirketim var bunlar da sürece dahil olabilir mi ve süreç ne kadar sürer ortalama olarak ? çok teşekkür ederim
Sefkan Ozardug tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Tum evraklar vardi ve gecen hafta ingiltereden geldim aktif vizem de mevcut, cok sasirdim gercekten
-
Merhaba bugün fuar faaliyeti icin Ankara da görüşmeye girdim fakat red edildi, Ingilizce konusmama ve tum evraklari yanimda goturmeme ragmen sormadi bile;
Ne icin gidiyorsunuz ?
- Fuar icin
Kimle gidiyorsunuz ? - yalniz gidiyorum
Sirketinimiz mi karsiliyor? - evet
Evli misiniz? - hayir
Red edildi.
Davetiyem ve tum her seyim vardi yanimda çok şaşırdım
- Fuar icin
-
RE: Başka ülkeden B1/B2 alabilir miyiz?Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@denizci10 merhaba bende randevu bulamadığım için İngiltereden başvurmak istiyorum. İş vizem olduğu için başvuru yapabilir miyim İngiltere üzerinden bilgi verirseniz çok sevinirim.
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@charon çok teşekkürler . Ve mart ayında İngiltereye gideceğim formu gittikten sonra mı doldurmalıyım yoksa şimdi doldursam giriş çıkış yapmadığım için çok önemli olur mu ? pasaportumda vize var hala Ekstra bir avantaj katacaksa gidip geldikten sonra mı doldurmalıyım ? Çok teşekkürler tekrardan yardımcı olduğunuz için.
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@charon tam anlayamadım eğer mümkünse açılklayabilir misinz ? randevu alıp daha sonra netleşecek olan diğer fuarlar için davetiye alacağım bir den fazla davetiye ile mülakatta bulunmak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinim .
-
Merhaba tekrardan ds 160 formunu doldurmadan randevu alabiliyor muyuz? Konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Cok teşekkür ederim.
-
@Sefkan-Ozardug merhaba evrakların peki bir sıralaması olmalı mı ? mesela davetiyeler dosyanın içerisinde ön sırada diğer evraklar arkada falan bir de ekstra olarak 3 tane fuar için davetiye iletildi bana ama 2025 yılının içerisinde farklı zamanlarda hepsi için uçak otel rezervasyonu yapmama gerek var mıdır ?
çok teşekkür ederim desteğiniz için.
-
@Sefkan-Ozardug UNITED KINGDOM CONSULATE
VISA DEPARTMENT
Dear Sir / Lady;
………… ………….. who has been working as ………….. in our company since
../../……. İs going to attend business meetings on behalf of our company between the dates ../../…….. - ../../……………. with
the passport number U…………
All his travel expenses will be covered by our companyOur Company hereby guarantees he is going to turn back to home country and continue to work at our company after the scheduled travel ends
Yours Sincerely
………. …………
Company Manager
053x xxx xx xx -
@Serapp teşekkür ederim cevabınız için geri dönüşüme kanıt olarak şirket antetli kağıt içerisinde genel müdürümün geri döneceğine dair imzaladığı evrakta bulunuyor hatta aşağıya örnek evrağı iletiyorum.
merak ettiğim İngiltere fuar tarihinden önce giriş - çıkış yapın Abd vizesine fuara katılamadan başvuralabilir miyim ? Çünkü Abd fuar tarihleri çok daha yakın zamanda yetişemeyebilirim. Randevu tarihi için bir kaç firma bir ay içerisine belli bir ücret dahilinde çekebileceklerini söylediler. Bu arada evraklar içerisinde şirketin tüm banka hesap dökümü , sicil gazetesi vb her şey de mevcut bu durumda alma ihtimalimi merak ediyorum.
-
Merhaba ,
uluslararası bir ambalaj şirketinde marka ve pazarlama uzmanı olarak çalışıyorum. Dünya genelinde tüm fuar katılımlarını ( stant kurulumlar, teknik detayları ) kontollerini ve süreçlerini ben ilerletiyorum. 2025 Şubatta İngiltere de fuara katılım sağlayacağız. Ticari vize olarak şirket sponsorluğunda davetiye ile başvurduk. Vize onayı sonrası Fuar öncesi İngiltereye giriş- çıkış yapıp Abd vizesine randevu almak istiyorum. Abd 'de 2025 yılında ortalama 6 -7 tane daha fuara katılacağız. Bu fuarlardan 2 tanesınden özel davetiye aldım. Bireysel olarak mı vizeye başvurmalıyım yoksa şirket adı altında masraflarımı karşılayacağına dair evraklar ile başvurmalıyım. Vize alma şansım nedir ? yardımcı olursanız çok sevinirim.