Zaman daraldı, heyecan artıyor, onlarca defa başvurdum çıkmadı, bu senede çok umutlu değilim klasik ama burayı okuyunca bir nebze umut yeşeriyor içimde
Herkese bol şanslar, dileğiniz neyse gerçekleşir inşallah. Kızkardeşim CHICAGO da yaşıyor, çıkarsa onun yanına gideceğiz ailecek.(yaş 46
)
eminucf1975
@eminucf1975
eminucf1975 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bende başvurumu hafta sonu tamamladım, bu forumda ki bilgiler gerçekten çok önemli, özellikle fotoğraf konusunda çok yardımcı olundu teşekkürler. Bu benim toplamda 10.başvurum,ya çıkarsa modunda devam, yaş oldu 45 ama halen yılmadım. Herkese bol şans dilerim.
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Mehmet-Fatih-Aslan Fatih bey benim talimat maili alma sürecim 6 hafta sürdü ki onlarda zaten kuyruktasınız 6 hafta sürebilir diye yazmışlardı.Darısı başınıza.
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Tebrikler, darısı başımıza.
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Bende bugün kontrol ettim "approved" oldu çok şükür. Herhalde 1-2 güne basılır ve yola çıkar pasaport

-
@kaanayhan83 2.seçenekle devam edeceksiniz eğer ds 160 doldurduysanız.
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@ATS16 Elinize sağlık, yardım için teşekkürler. Sonuçlanınca deneyimimi yazarım.
eminucf1975 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@ATS16 Dün görüşmem gerçekleşti ve vizemi aldım. Görüşmeye çağırma nedenleri vizem olmasına rağmen 16 yıldır ABD ye gitmemem imiş.Kendi açıklamamı yaptım,yanında birkaç soru daha sordu beyaz kısa saçlı abla,sonunda onay verdi. Bekleyen herkese başarılar.
-
@ATS16 Elinize sağlık, yardım için teşekkürler. Sonuçlanınca deneyimimi yazarım.
-
Bugün elçilikten mesaj geldi yüz yüze görüşme için randevu al dendi, haftaya cuma gününe aldım; işin ilginç yanı eşimin vize yenileme isteği kabul edildi bir tek benim ki nedense aksiliğe uğradı. Bu görüşmeye hangi evraklarla gitmeliyim ve bu görüşmeye beni neden çağırmış olabilirler? Herhangi bir ek evrak istekleri yok onu da söyleyeyim. İlgisi bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Çok teşekkürler.
Son olarak şu an iki pasaportumda şu anda onlarda kapıdan girerken TC Kimlik kartım yeterli olur mu? -
19 Aralıkta eşim ve ben vize yenileme için başvurduk VFS Globale elden evrakları teslim ettik ve vize mülakat muafiyetimiz vardı; bugün CEAC sisteminden kontrol yaptığımda eşim için ISSUED benim için ise REFUSED yazıyor, REFUSED olma sebebi ne olabilir? ihtimalleri bilen varsa yardımcı olabilir mi?bu konuda bana bilgi gelecek mi? Eksik evrak mı yoksa direkt red mi yemişim?
-
@kaanayhan83 2.seçenekle devam edeceksiniz eğer ds 160 doldurduysanız.
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Zaman daraldı, heyecan artıyor, onlarca defa başvurdum çıkmadı, bu senede çok umutlu değilim klasik ama burayı okuyunca bir nebze umut yeşeriyor içimde
Herkese bol şanslar, dileğiniz neyse gerçekleşir inşallah. Kızkardeşim CHICAGO da yaşıyor, çıkarsa onun yanına gideceğiz ailecek.(yaş 46
) -
@Mehmet-Fatih-Aslan Kızım 3 yaşındayken vizesini aldık ama o hiç kullanamadı vizeyi
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Fatih bey benim talimat maili alma sürecim 6 hafta sürdü ki onlarda zaten kuyruktasınız 6 hafta sürebilir diye yazmışlardı.Darısı başınıza.