Nihayet bizimde onayımız geldi
️
duyguyu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Amerika'ya Evcil Hayvan GötürmekYolculuk içinde yayımlandı
@AYSY33 yaa o zmn benim daha vaktim var belli:((( gelince buradan bilgi verirseniz sevinirim güzel haberler almanız dileğiyle

-
Bizde sorunsuz bir şekilde miamiye geldik
tr de kilosuna baktılar hiç bir evrak sormadılar miamide de aynı şekilde umarım sistemden falan görüyorlardır bu tantana boşuna değildir:) abd ye geldikten sonra 10 gün içinde kuduz aşısı yaptırmak zorundamıyım bilen var mı ya da herkes yaptırdı mı?? Mecburimi yani
️ -
@m339 umarım hızlıca dönüş yapılır onay gelince buradan biZi de bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden bol şans ve kolaylıklar dilerim
duyguyu tarafından gönderilen son iletiler
-
@Adımarabacı hayır hiç bir sorun olmadı bakmadılar bile evraklara
-
Merhaba
tüm evraklarımızı izinlerimizi alıp abd ye geldiğiniz 2 ay oldu bir kaç ay sonrada dönüş yapacağım
Tr ye dönerken hangi işlemleri yapıyoruz bilen var mı elimdeki evraklar yeterli oluyor mu yakın zamanda tr ye evcil hayvanınj götüren varsa bilgi verirse çok sevinirim -
@Sefa-Altay merhaba kuduz aşısı tekrar yaptırmak zorunlu mu? Bilgi verirseniz sevinirim biz ayın 17 sinde geldik ama kudu aşısı yaptırmadım
-
Bizde sorunsuz bir şekilde miamiye geldik
tr de kilosuna baktılar hiç bir evrak sormadılar miamide de aynı şekilde umarım sistemden falan görüyorlardır bu tantana boşuna değildir:) abd ye geldikten sonra 10 gün içinde kuduz aşısı yaptırmak zorundamıyım bilen var mı ya da herkes yaptırdı mı?? Mecburimi yani
️ -
Merhaba bende 3 gündür Ankara THY satış ofisine gidip geliyorum Halen daha biletimi alamadım ABD havalimanından onay bir türlü gelmiyor Ankara’dan biletleme yapan arkadaş var mı nasıl bir yol izlediniz bilgi verirsiniz sevinirim Ya da telefonla İstanbul satış ofisinden halledebilir miyim?
-
@m339 teşekkür ederim
birazda şans sanırım geri çünkü önceki yazışmalarda 2 haftada dönüş alanlar olmuş -
@m339 ben 21 eylülde ve 26 eylülde 2 başvuru yaptım halen daha dönüş olmadı hızlandırmak adına yapabileceğim bir şey var mı telde bilgide vermiyorlar:(
-
@AYSY33 yaa o zmn benim daha vaktim var belli:((( gelince buradan bilgi verirseniz sevinirim güzel haberler almanız dileğiyle

-
Merhaba herkese; yakın zamanda cdc onayı gelen oldu mu? 21 eylülde gönderdim halen daha cevap gelmedi 6-8 hafta resmi dönüş, o kadar sürer mi bilgisi olan var mı?