herkes bir umut peşinde. ne kadar doğru bir haber bilmiyorum ama bir yerde tam bir trajedi
irem.celik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Meksika’dan ABD’ye kaçak geçen Türk vatandaşlarının sayısında rekor artış yaşandıGündem ve Sohbet içinde yayımlandı
-
RE: Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin SeçimiEyaletler içinde yayımlandı
hayalim newyork Manhattan. olucak inşallah
-
RE: İngilizce kursu tavsiyesi alabilir miyim İstanbul için..?İngilizce içinde yayımlandı
kasım ayında öğrenci vizesi ile amerikaya gideceğimden ingilizcemi seviyemi geliştirmek için çok kurs araştırdım. beşiktaş akademik yabancı dil kurslarına karar verdim. hazırlık plus eğitimi alıyorum. kursa ait yayınevleri ile yaş gruplarına özel eğitim içerikleri var. çok faydasını görüyorum. özellikle reading metinlerinin güncel olması okuma ve kelime bilgisi becerimizi geliştirmemize çok katkı sağlıyor.
-
RE: Meksika’dan ABD’ye kaçak geçen Türk vatandaşlarının sayısında rekor artış yaşandıGündem ve Sohbet içinde yayımlandı
''Meksika’dan ABD’ye kaçak geçen Türk vatandaşlarının sayısında rekor artış yaşandı'' başlığı neredeyse 2 yıl önce açıldı. Kaçak geçiş artmaya ne yazıkki devam ediyor.
-
RE: ABD'de Araba SigortasıEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
dil eğitimim tamamlanınca benimde öğrenmem gereken konular. bilgiler için teşekkürler
-
imkan varsa kesinlikle Manhattan
irem.celik tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Dolar ÇıldırdıGündem ve Sohbet içinde yayımlandı
yıl sonuna doğru yine bir çıldırma yaşama ihtimali çok yüksek
-
RE: İngilizce kursu tavsiyesi alabilir miyim İstanbul için..?İngilizce içinde yayımlandı
@sıla5566 yaklaşık 2 yıl önce öğrenci vizesi ile amerikaya gideceğim için ingilizcemi seviyemi geliştirmek adına çok kurs araştırmıştım. o zaman istanbul beşiktaşta akademik yabancı dil kurslarına karar vermiştim. alt yapım olduğunu için başlangıç seviyesinden değil bir üst seviyeden başlamıştım. amerika öncesinde çok verimli geçti benim için. 3 ay önce bir akadaşım başladı aynı yere. ben nasıl geri bildirim verdiysem yine aynı sistemle ilerliyorlarmış. alanında uzman 3 farklı hoca giriyor derslere. özellikle konuşma dersi hocaları yabancı. müfredat ve içerik yaş gruplarına göre ayrılıyor. kursun kendi yayınevi var. Benim zamanımda demo derse girilebiliyordu. varsa hala öncesinde demo derse girebilirsiniz yinede
-
imkan varsa kesinlikle Manhattan
-
''Meksika’dan ABD’ye kaçak geçen Türk vatandaşlarının sayısında rekor artış yaşandı'' başlığı neredeyse 2 yıl önce açıldı. Kaçak geçiş artmaya ne yazıkki devam ediyor.
-
RE: amerika'da ücretsiz kütüphane ve kilise dil kurslarıİngilizce içinde yayımlandı
Chicago bölgesi için bilgisi olan var mı
-
Merhabalar arkadaşlar, yaz ayında beşiktaştaki akademik dil kursunda eğitim dönemimi tamamladım. feedback vermek için yazıyorum. kasım ayındaki amerika durumum maalesef ailevi durumlardan kaynaklı şubat ayına ertelendi. dil kursundaki eğitim sürecim çok verimli geçti. en azından benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. yıllardır okullarda gördüğümüz verim alamadığımız eğitimlerden sıkıldıysanız kurs araştırmanızda buraya da bakmanızı tavsiye ederim.
-
hayalim newyork Manhattan. olucak inşallah
-
herkes bir umut peşinde. ne kadar doğru bir haber bilmiyorum ama bir yerde tam bir trajedi
-
RE: Cuny üniversitesiÖnlisans ve Lisans Eğitimi içinde yayımlandı
araştırırken ismini duymuştum ama nasıldır nedir bilemiyorum
-
RE: Green card Sabıka kaydıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
sabıka kaydını önemserler bence amerika sonuçta