@ob16222 hocam hayırlısı olsun umarım herşey gönlüne göre olsun darısı bizim başımıza
Ssttkk 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Ssttkk 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Bu nişanlılık süreci avukat vb işleri için para göndermek istiyorum nişanlıma türkiyeden para göndermenin en iyi yolu wester union mu biraz konudan bağımsız oldu ama teşekkür ederim
-
Bu AP kalan dosyalar neden kaliyor örnek verebilecek var mı bu konuyu açabilecek var mı
-
@ob16222 hocam hayırlısı olsun umarım herşey gönlüne göre olsun darısı bizim başımıza
-
@ob16222 hocam ben daha öncede size soru sormuştum benim cevap vermiştiniz benim nişanlım amerikada adres değişikliği yaptı noa 1 Aralık 2021 sürecin uzama ihtimali var mı?
-
Benim çifte vatandaşlığım da var hem Türk vatandaşıyım hem Bulgaristan vatandaşıyım Bulgaristanda da belge isterler mi benden acaba onu bilen var mı arkadaşlar
-
@ob16222 ailesinden uzak yerde yaşıyor hocam işte ailesi amerikada değil tek başına amerikada şu anda işte ama bizde senin gibi düşündük hızlandırma talebinde bulunmadık bekliyoruz saol yinede teşekkür ederim

-
@ob16222 bir sorum daha olacak ama zahmet olmassa nişanım geçmişte kalp ameliyatı geçirdi 2 defa ağır şu an sağlıklı çalışabiliyor ama her ay kontrolleri var ve şu anda Amerika yalnız hızlandırma talebi kabul edilir mi acaba
-
Aralık 2021 başvuru yaptım bende Noa2 bekliyorum ama 13-15 ay arası diyorlar daha erken onaylanma şansı var mı acaba?