@melisagkr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
merhaba green card kazanınca evimize mi geliyor yoksa konsolosluktan mı almam gerekk bi de uçak biletini onlar mı alıyor kendimiz mi? teşekkürler şimdiden
DV2022 talihlilerinden biri kesinleşti bile 
@melisagkr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
merhaba green card kazanınca evimize mi geliyor yoksa konsolosluktan mı almam gerekk bi de uçak biletini onlar mı alıyor kendimiz mi? teşekkürler şimdiden
DV2022 talihlilerinden biri kesinleşti bile 
Son saatlerde, dakikalarda "öylesine" başvurup çıkınca "Sizce gitsem mi?" mi diye soranların şansından ver Dear God 
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
16 kaldı ama bende heyacan kalmadı. Heyecan yok neden böyle olur
Senelerdir son saniye açılana kadar, sonucun yavaş açılması bile beni heyecanlandırıyor 
Neyse ki HAS NOT BEEN SELECTED yazısı beni gidip ne yapacağım, nereye gideceğim gibi soru işaretlerinden kurtarıyor sağ olsun 
USD/TRY kurunu takip etmeden yaşamak bile başlı başına büyük bir lüks, düşününce.
Günaydın hocam
Her sene heyecanlıyım ama ilk defa bu yılki kadar heyecanlanıyorum. Hayal kırıklığı ise çok yaşadık zaten. Bu ara düşünüyorum ama o sene bu sene mi diye 
Bu hayatta şans olacak abi. Emek çalışkanlık falan diyorlar boş. Ben iki staj bir öğrenim kazandım uçak bileti parası bile çıkaramadım gidemedim. Elemanın biri aileden zengin Farabi yaptı Erasmus yaptı bir de gc çıktı. Şimdi ne denir ki buna.
Bir daha başvurur muyum evet bir umut ama 18 defa çıkmayan birini duymuştum o zamandan beri umudumu iyice yitirdim.
Kaç oldu sayamadım artık. Profil imzamda yazıyor. Her sene küsüp yine başvuruyorum. Yaş ilerledi, dil geriledi. Heves azaldı desem de çıksa arkama bile bakmam. Bu sene ilk günden başvurup sonuca kadar unutacağım. Geçen sene son saat totemi işe yaramadı 
Denemeye devam çünkü kalifiye biri değilim, başka çarem yok.
Bana çıkarsa buradan olabildiğince çirkin biri ile evlenip hayrına götüreceğim söz. Güzel kızlar kendi başının çaresine bakıyor nasıl olsa.
(KAZANAMADI)
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Şu videoyu buraya bırakıp yorum yapmaya bile gerek duymuyorum
Doğum günüymüş kadının bir de, keşke gelip burada kutlasaydı bizde cezalar garibana kesilir.
Ağlamıyorum, gözüme medeniyet kaçtı 
@crazycells, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@katafalk, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Halihazırda B1/B2 vizem var. Dil okulu için kısıtlı bir bütçem var. ABD'ye girip okulları görerek oradan mı i20 alıp başvursam yoksa direk Türkiye'de mi dil okulu için başvursam?
Git gel bir hafta on gün kal desen 1.500 usd en az. Görece ucuz bir okul düşündüğüm için gözümde büyüyor bu masraf.
Eger F1 ogrenci statusu alana kadar kendinizi destekleyebilecekseniz (statu degisikligi 1 yili bulabilir, hatta daha uzun da surebilir) o durumda ABD'ye giris yaparak bunu gerceklestirebilirsiniz. Eger destekleyemeyecekseniz o durumda direkt ogrenci olarak girip, birikiminizi okul icin kullanabilirsiniz.
Bu arada en ucuz okulla basvuru yapmak genelde cok iyi bir etki birakmiyor, bilginize.
Biliyorum hocam maalesef şartlar öyle gerektiriyor. Ya da çok ucuz olmayan bir okul ama görece kısa süreli bir program da düşünebilirim.
Ayrıca statü değişikliği ile ABD'de çıkılamıyormuş, o yüzden direk F1 almak istedim.
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@BERKAY-ILGUN, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
arktı.
Sanırım randevu günü gittiğinizde orada size yeni ds160 doldurtuyorlar. f1 vizesi whatsapp grubunda varmısınız ? Oraya yazarsanız benzer bir tecrübesi olan arkadas vardı.
Bu gruba nereden üye olabiliriz?
Halihazırda B1/B2 vizem var. Dil okulu için kısıtlı bir bütçem var. ABD'ye girip okulları görerek oradan mı i20 alıp başvursam yoksa direk Türkiye'de mi dil okulu için başvursam?
Git gel bir hafta on gün kal desen 1.500 usd en az. Görece ucuz bir okul düşündüğüm için gözümde büyüyor bu masraf.
@DustyBlue, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@fatmucu, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Gecen sene dil okulu icin red almistim, randevusu erkene alinip vize alan arkadaslar olursa tekrar basvuracagim, gelismeleri takipteyiz herkese bol sans
turist vizenizi iptal etmediler mi?
Bunu ben de merak ediyorum... Öyle bir risk yüksek ise ben de başvurmayayım.
Ekşi sözlük'te F1 vizeleri için randevu verildiği söyleniyor. Durum nedir acaba?
Ekleme: Dil okulu için soruyorum.
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@katafalk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Şu manzarayı görmeyi çok isterim...
Güzel de çok yokuş yaaa.
( Bak bak beğenmiyor bi de)
Hocam şimdilik erişemediğimiz için rahatça "mundar" diyebiliriz 
@kotpantelon Turist vizesi alırken asıl amacım buraya gitmekti, Alcatraz... Ama nasip olmadı henüz.
Bu arada nick güzelmiş :)))
Şu manzarayı görmeyi çok isterim...

@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@kotpantelon bu senenin talihlisi sensin kim resim paylaşsa kazandı sıra sende
@hadi-BE Hocam biz bu yüzden kaybediyormuşuz 
@crazycells Öncelikle sabırla tek tek cevapladığınız için teşekkür ederim.
Bir sayfada processing times diye bir kısım bulmuştum ve F1 vizelerine geçiş süreleri neredeyse en az 1 yıl sürüyor.
Sadece National Benefits Center için daha kısa süreler var, ama onda da "all other" diyor, buraya başvurabilir miyiz statü değişikliği için?
Bahsettiğim sayfa şu: