• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. siostarr
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 1
    • İleti 5
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

siostarr

@siostarr

2
    İtibar
    64
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Amsterdam Yaş: 33

siostarr Takip etme Takip Et

siostarr tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

Arkadaslar 2024 yilinda EB3 - E31 Vizemizi almistik esimle beraber daha once bir sponsor firma ile tum sureci tamamladik vizeler ankarada basildi Green Karti almak icin 6 aylik bir amerika vizesi basildi. Ama biz greencardi almaya gitmedik bu 6 aylik surec icerisinde. Ailevi nedenlerden dolayi tum amerika surecininden geri cekilmistik. Simdi yine ayni firma ayni is pozisyonu icin bize ayni vize turunde cagiriyor. Sizce tum surec yeniden mi baslar Covid sezonuna denk gelmisti toplam 3.5 4 sene sonra vize cikmisti. Yoksa sadece polis raporu saglik kontrolu ve mulakat ile kisa zamanda vize green card tekrar alinabilirmi. Daha once boyle bir durum yasayan veya yasanana tanik olan arkadaslar varsa cevap verirlerse cok yardimci olurlar gercekten iyi aksamlar

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      S
      siostarr
    • RE: EB-3 vizesi aldıktan sonra ABD'ye giriş-çıkış yapmak

@tufank Tesekkurler Hocam simdi I 140 iptal mi geri cekildimi ne durumda dir amerikadaki avukata mail attik bakalim ondan gelecek cevaba gore ilerlemeye devam edecegiz

S
      siostarr

siostarr tarafından gönderilen son iletiler

@tufank Tesekkurler Hocam simdi I 140 iptal mi geri cekildimi ne durumda dir amerikadaki avukata mail attik bakalim ondan gelecek cevaba gore ilerlemeye devam edecegiz

S
      siostarr

@Hardwell Tesekkurler umarim biranonce sizin mulakatinizda sorunsuz gecer ve isler dilediginiz gibi gider. Umarim I 140 devam ediyordur bu pazartesi daha once bu surecte bize avukatlik yapan firma maile cevap verirse belli olucak. Bircok yerde arastirdim I 140 kolay kolay iptal olmaz deniyor ama yinede belli olmaz umarim avukatta hizli bir sekilde donus yapar kontrol eder.

S
      siostarr

Arkadaslar 2024 yilinda EB3 - E31 Vizemizi almistik esimle beraber daha once bir sponsor firma ile tum sureci tamamladik vizeler ankarada basildi Green Karti almak icin 6 aylik bir amerika vizesi basildi. Ama biz greencardi almaya gitmedik bu 6 aylik surec icerisinde. Ailevi nedenlerden dolayi tum amerika surecininden geri cekilmistik. Simdi yine ayni firma ayni is pozisyonu icin bize ayni vize turunde cagiriyor. Sizce tum surec yeniden mi baslar Covid sezonuna denk gelmisti toplam 3.5 4 sene sonra vize cikmisti. Yoksa sadece polis raporu saglik kontrolu ve mulakat ile kisa zamanda vize green card tekrar alinabilirmi. Daha once boyle bir durum yasayan veya yasanana tanik olan arkadaslar varsa cevap verirlerse cok yardimci olurlar gercekten iyi aksamlar

S
      siostarr

@tufank Merhaba 2024 yılında bu konu hakkında soru sormuştum. EB3 Cevabin için teşekkürler hocam. Tatbikî esimle ben ABD ye giriş yapmadık ve bu yesilkart i almadik. Simdi bu durum icin pismaniz Amerikada ki sirket ile tekrar masaya oturduk. Tekrar bize sponsor olmak istiyor is pozisyonuda ayni yani aslinda tum surec firma ve getirmek istedikleri kisilerde ayni. I 140 iptal olmamis buyuk ihtimal. Dun Amerikali Avukata bir mail attik I 140 iptal mi diye kontrol etmesi icin. Bu avukat daha once bizim dosyamizla ilgilenen yine sirketin gocmenlik avukati. tum surece hakim. Pazartesi cevap verecek buyuk ihtimal. Sizce tum sureci bastan mi baslatirlar yoksa Chatgpt 2 4 ay arasinda alrisiniz diyor ama ben yinede guvenemedim. daha onceki bu konuya size yazmak istedim.

S
      siostarr
    • EB vizesi aldıktan sonra işten ayrılma süresi

Arkadaşlar Merhaba

Ben ve eşim Amerikalı bir şirket ile anlasip Calisma vizesine başvurduk. Şuan son aşamadayız Mülakata çağırlmayı bekliyoruz. ((Ama )) Şuana kadar şirket bize herhangi bir sozlesme sunmadı. Aslinda amacımız oradaki sirketle bir süre calisip yollarımızi ayırmak. Önümüze sunulucak Anlasma da isten ayrilma süresi yaziyor olucak mı? 6 ay sonra isten cikabiliyormuyuz mesala Bu konu hakkinda bilgisi olan varmı? yardimlarinizi bekliyorum.

S
      siostarr