@Emre-Kurtulmuş emre kardeşim merhabalar , background dan bahsetmek istemedim . Arkadaşın yargılayıcı tutumunu beğenmediğim için kendisine cevap verme gereği duymadım. Filipin amerikan konsolosluğunun kapısına dayanmış adamım . Tekrar kazanacağım eminim amerikada görüşmek dileğiyle :)) kendisi kazanamadığı için biraz goncunmuş gibi .. süreçten ve insanların özel hayatları hakkında bilgisi olmadığı için yorum yapıyor . Oradan konuşmak kolay... bu platformda hiçbir kimse , kimseye başvuru yapamazsın veya neden dosya taşımadın gibi yaklaşımda bulunamaz . 2023 sürecinde mülakat alıp acaba gitmesem mi diyen adamlar gördük. Kimse bizim çektiğimiz zorluğu stresi acıyı kaygıyı yargılayamaz ve eleştiremez . 2023 kazananları çok iyi bilir ... herkese 2026 da bol şans diliyorum sevgiler ..
baran taşdemir
@baran taşdemir
baran taşdemir tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan çok teşekkür ederim beyefendi. Süreci hemen imzaya taşıyorum.
-
RE: New York'ta ortak ev arkadaşı arıyorum.İlan ve Duyuru içinde yayımlandı
Bende ilk defa gideceğim mülakatı bekliyorum.tarih henüz verilmedi onay alırsam iletişimde kalalım
-
@newbie97 bu konuyu kapatalım arkadaşım . Herşey gönlünce olsun . İyi günler diliyorum . Bol şans diliyorum sevgiler .
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@cumhur-kutlu umarım sorunsuz bir şekilde vizenizi alırsınız
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Gül-Kazancioglu gönlünüzce olsun Gül hanım . Aynı durum içersindeyiz.
baran taşdemir tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Gül-Kazancioglu gönlünüzce olsun Gül hanım . Aynı durum içersindeyiz.
-
@yasinyasa tecrübe ettik . Sonu iyi bitmedi ama olsun denemeye değer ..
-
@zakaria sen birde çıkınca gör . Kabuslar üste üste geliyor :))
-
@newbie97 bu konuyu kapatalım arkadaşım . Herşey gönlünce olsun . İyi günler diliyorum . Bol şans diliyorum sevgiler .
-
@Emre-Kurtulmuş emre kardeşim merhabalar , background dan bahsetmek istemedim . Arkadaşın yargılayıcı tutumunu beğenmediğim için kendisine cevap verme gereği duymadım. Filipin amerikan konsolosluğunun kapısına dayanmış adamım . Tekrar kazanacağım eminim amerikada görüşmek dileğiyle :)) kendisi kazanamadığı için biraz goncunmuş gibi .. süreçten ve insanların özel hayatları hakkında bilgisi olmadığı için yorum yapıyor . Oradan konuşmak kolay... bu platformda hiçbir kimse , kimseye başvuru yapamazsın veya neden dosya taşımadın gibi yaklaşımda bulunamaz . 2023 sürecinde mülakat alıp acaba gitmesem mi diyen adamlar gördük. Kimse bizim çektiğimiz zorluğu stresi acıyı kaygıyı yargılayamaz ve eleştiremez . 2023 kazananları çok iyi bilir ... herkese 2026 da bol şans diliyorum sevgiler ..
-
@newbie97 başvuru yapmış olmam sizi ilgilendirmez. Bu yargılayıcı tutumunu beğenmedim. Her başvuru yapan şahıs dosya taşımak zorunda değil . Kazandığım sene işsiz idim . Anladığım kadarıyla kazanmadığınız için biraz gocunuyorsunuz . bununla birlikte daha fazla yorum yapmanızı istemiyorum teşekkürler.
-
@newbie97 dosya taşımak güzel fikir
bir çok girişimde bulunduk . Ayrıca bunun ekonomik yönleri de var :)) -
Selamlar, 2023 kazananı olarak, vize randevusu alamamıştım . Bu yıl ki çekilişte yerimizi alalım..
Never give up !!!
-
@MuratA ++++ güzel sorular cevaplarını benden merak ettim
-
@gucarslan hocam ben user name kısmını yanlış doldurdum telafisini nasıl yapabiliriz ?