Kız arkadaşım Kırgız vatandaşı olduğu için mülakttan önce evlenmemi gerekir evlenme süreci nasıl işliyor bu konuda deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Sefa Analık tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD Yolunda EvlilikAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Dv-260 Formunda Work/ Education bölümünde bu iş 2 yıllık deneyim gerektirir mi diye bir seçenek var hangisini seçmem gerekiyor?(Üniversite Mezunuyum)
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan Ben yazları hep otellerde çalışıyordum ve bu sebeple otel lojmanlarında kalıyordum oraların adresini versem sıkımtı olmaz değil mi?
-
Ben liseyi ve üniversiteyi şehir dışında okudum. O sebeple e devlette ki adresim ve kaldığım yer adresim tamamen birbirinden farklı hangisini yazmam gerekiyor?