• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. uurse
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 6
    • Konu 0
    • İleti 110
    • En İyi 69
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

uurse

@uurse

130
    İtibar
    350
    Profil Görüntülemeleri
    110
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

uurse Takip etme Takip Et

uurse tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar,
      Viyana’da girdiğim mülakatım olumlu sonuçlandı.

Dosya taşımam biraz serüvenli oldu, onlarca ülkeye mail attıktan sonda Malezya’dan gelen bir mail üzerine forumdan tanıştığım arkadaşım ile Malezya’ya gittik. Singapur aktarmalı olarak bilet alıp Singapur’a giriş yaptık şehri gezdik ardından Singapur Abd konsolosluğuna mail attık. Malezya’ya geçtik. Malezya’ya 1 aylık bir seyahat planladık, eşim ve çocuğum 4 gün sonra geri dönecek Can arkadaşımız ile ben kalmaya devam edecektik. Malezya Us Konsolosluğuna mail attık biz buradayız 90 gün kalabiliriz dosyamızı taşır mısın? 1 hafta boyunca hiç mail gelmedi ardından tekrar attık beklemedeyken telegram’dan bir arkadaşım exceli incelememi tavsiye etti. Ardından Viyana taşınmış dosyaları gördüm ve mail attım 10dk sonra taşıma için onay veriyorsanız KCC’den dosyalarınızı isteyeceğiz diye mail geldi hemen talep ettim. Benden hemen sonra arkadaşım da istedi 1-2 saat içinde onun dosyası da taşınmış oldu.

Heyecan ile 2 gün sonraya bilet aldım geri döndüm. Döndüğüm akşam 28 Nisan’a mülakat aldığımı içeren mail geldi.

Ardından schengen süreçleri vs derken kızımın 1. Doz aşısı için 2 Nisan’da Viyana’ya geldik. 3 Nisan’da ilk dozu yaptırıp ertesi gün geri döndük.

Biraz erken gidelim gezelim dedik. 16 Nisan günü araç ile Viyana’ya yola çıktık.

20 Nisan’da sabah 9 da sağlıkta randevumuz vardı. Saat 9’da sağlık için Dr. Molnar’ın kapısındaydık. Girişte karşıladılar 10-15 dk bekledik bir kaç soru sorudu ve ardından ailecek hemşirenin odasına geçtik.

Yaş, kilo, alkol gibi klasik bir kaç soru ile o kısmı atlattık.

Dışarı’da 10 dk bekledikten sonra doktorun odasına geçtik. Aşılarımızı yaptı, kan aldı ve muayenemizi olduktan sonra hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ve röntgen merkezine yönlendirdiler. Orada işler yoğun ve yavaş ilerliyor. İşler bittikten sonra eşim ve benim röntgen Cd mizi aldık çıktık.

Mülakat günü geldi çattı…

25 Nisan saat 1 de olan mülakatımıza 12:50 gibi gidip kapıda 10dk bekledikten sonra içeri girdik.

20 dk sonra Alize hanım, ismimizi söyledi sohbet ederek evrakları teslim ettik.

Daha sonra vize ücretini ödemek için yan bankoya geçtik.

Önümüzdeki mülakatın bitmesini bekledik ardından tekrar ismimiz okundu. 3 Türk aile olarak konsolosluktaydık.

Aşağıdaki sorular soruldu.

-Amerika’da nereye gideceksiniz
      —Denver’a gideceğiz.

-Arkadaşınız mı var?
      —2023 Gc talihlisi arkadaşımız var.
      -Oooo çok güzel sevindim.

-Çocuğunuz evlenmeden önce mi doğdu?
      —Yaklaşık 9 yıllık evliyiz çocuğumuz 6 yaşında dedik. (bu soruyu neden sorduğunu anlamadık birbirimize baktık gülüştük)

-En son hangi okulu bitirdin.
      —… Üniversitesi yüksek lisans

-Askere gittin mi? Görevin neydi?
      —Askerde ne yaptığımı unuttum 🙂 şöfördüm dedim.

Bazı evrakları geri verdi.

Her şeyin çok güzel olduğunu söyledi, perşembe günü pasaportlarımızı alabileceğimizi söyledi.

Bizleri bu forum altında birleştiren yöneticilere teşekkür ederim. Bıkmadan usanmadan sorularımıza cevap veren @gucarslan beye ve diğer yönetici arkadaşlara, ardından değerli dostum, kardeşim @onrslnyrk , bu süreçte tanıdığım değerli dostum @uqursen , Viyana konusunda sorduğum sorulara sürekli cevap veren @achillesoag ve @ahmet_ arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Ayrıca telegram grubunda tanıyıp dostluk arkadaşlık kurduğum adını sayamadığım güzel insanların hepsine teşekkür ederim.

Ve twitter’da binlerce twit atan bal porsuklarına teşekkür ederim hepsini azminden dolayı alkışlıyorum.

Herkesin yolu açık olsun umarım herkes hayallerine kavuşur.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      uurse
      uurse
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar,

Dün ilk defa başvurduk eşim ile beraber ve eşime çıktı. Bugün formu dolduracağız.
      Umarım herkes hayallerine kavuşur.

uurse
      uurse

@bandiciz, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

öncelikle herkese merhaba ben 18 yaşındayım geçen sene 17 yaşındayken babam ve annem için başvuru yaptım ve babama çıktı biz ds-260 formunu doldururken üçümüz için de ayrı ayrı mı form açılacak yoksa tek form üzerinden asıl bilgileri babam için doldurup bizim hakkımızda küçük bilgiler mi isteniyor cevaplarsanız çok sevinirim.

case number girip2. sayfaya geçtiğinizde tüm aile bireyleriniin ismi çıkacak.önce kazanan kişi doldursun sonra diğer aile üyelerinin formlarını tekrar girip dolrursunuz

uurse
      uurse

benim mesai başladı. hadi bakalım bu gece doldurabilecek miyiz 🙂 herkese kolay gelsin

uurse
      uurse

@tokbeyzaa ben eşim ve kendi formumu doldurdum. Sadece çocuğumun formu kaldı. Gece 3 den sonra sabaha kadar denemeniz lazım.

Her 15 dk 2 defa giriş için deneme vaktiniz var. 15 dk dolmadan kesinlikle yeniden giriş hakkı tanımıyor.

Kendi tecrübelerimden size şöyle söyleyebilirim. Sabaha karşı 4-8 arası çok rahat ilerleme yapabiliyorsunuz. Bugun 10-11 ve 16-17 arasında da çok hızlı ilerleme yapabildim.

uurse
      uurse

@vecihi 0090532xxxxxxx

uurse
      uurse

@Tugba54 böyle bir yönerge yok. istersen karışık yaz konsolosluk görevlisine gittiğiniz de açıklama yaparsınız. form doldururken sürekli hata alıyorduk, yazmayı atlamışım veya karışık yazmışım diye bunlar diplomalarım dersiniz lise, üniversite artık ne kadar diplomanız varsa götürürsünüz.

bizde lise den başlayarak yazdık ama üniversiteden başlıyarak yazılacaksa da sorun olacağını sanmıyorum. 1 tane lise diploması yeterken

uurse
      uurse

ikinizi de kutlarım. yeni hayatınızda başarılar dilerim.

uurse
      uurse

@ugurp tebriklerr

uurse
      uurse

@Whissper, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar , öncelikle kazanan arkadaşları tebrik , bu sene kazanamayan arkadaşlara da bir sonraki çekilişte kazanmalarını temenni ediyorum.
      Başvurumuzu yaptık ve bana çıktı ama eşime çıkmadı.

şimdi önemli bir sorum var

• Biz başvuru yaparken eşimle evliydik fakat eşim yeni soyismiyle pasaport çıkartmamıştı.

• Şimdi ben kazandığım için Ds260 ta onu eklemem gerekiyormuş.

• Sıralamamız 10.xxx civarında , fakat bu ds260 için geç kalmak istemiyorum.

• Yarın eşimin pasaport randevusu var , sizce Eşimin bilgilerini girmek için yeni soyadıyla gelecek pasaportu bekleyip öyle mi doldurmalıyım ?

Yoksa

• Şimdiden doldurup eşimin pasaport bilgileri kısmına "OTHER TRAVEL DOCUMENTS" I mı seçmeliyim ?
        (Sürecimizi olumsuz yönde etkileyecek bir durum yaşar mıyız bu sebepten dolayı ? )

Değerli yardımlarınızı bekliyorum..

Saygılar..

pasaport başvurusu yaptıktan sonra edevletten pasaport diye arama yaparsanız pasaport seri numarası orada yazıyor. eline geçmesini beklemezsiniz.

dikkat edin eski pasaport numarasını girmeyin.

uurse
      uurse

uurse tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Salih arkadasim tam 5 gun sonraya randevu aldi. Gozunuz kapali guvenebilirsiniz.

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      uurse
      uurse
    • RE: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Merhaba

Ilk tarihi biz mi almamiz gerekiyor? Basvur da yapiyor musunuz?

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      uurse
      uurse

@CroM tebrikler abi, sana ve ailene sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Amerika da umarım görüşebiliriz.

uurse
      uurse

@ahmet_ tebrikler Ahmet bey sizlerin adına mutlu olduk. Her şey için teşekkür ederim. Amerika’da bol şans.

uurse
      uurse

Merhaba arkadaşlar,
      Viyana’da girdiğim mülakatım olumlu sonuçlandı.

Dosya taşımam biraz serüvenli oldu, onlarca ülkeye mail attıktan sonda Malezya’dan gelen bir mail üzerine forumdan tanıştığım arkadaşım ile Malezya’ya gittik. Singapur aktarmalı olarak bilet alıp Singapur’a giriş yaptık şehri gezdik ardından Singapur Abd konsolosluğuna mail attık. Malezya’ya geçtik. Malezya’ya 1 aylık bir seyahat planladık, eşim ve çocuğum 4 gün sonra geri dönecek Can arkadaşımız ile ben kalmaya devam edecektik. Malezya Us Konsolosluğuna mail attık biz buradayız 90 gün kalabiliriz dosyamızı taşır mısın? 1 hafta boyunca hiç mail gelmedi ardından tekrar attık beklemedeyken telegram’dan bir arkadaşım exceli incelememi tavsiye etti. Ardından Viyana taşınmış dosyaları gördüm ve mail attım 10dk sonra taşıma için onay veriyorsanız KCC’den dosyalarınızı isteyeceğiz diye mail geldi hemen talep ettim. Benden hemen sonra arkadaşım da istedi 1-2 saat içinde onun dosyası da taşınmış oldu.

Heyecan ile 2 gün sonraya bilet aldım geri döndüm. Döndüğüm akşam 28 Nisan’a mülakat aldığımı içeren mail geldi.

Ardından schengen süreçleri vs derken kızımın 1. Doz aşısı için 2 Nisan’da Viyana’ya geldik. 3 Nisan’da ilk dozu yaptırıp ertesi gün geri döndük.

Biraz erken gidelim gezelim dedik. 16 Nisan günü araç ile Viyana’ya yola çıktık.

20 Nisan’da sabah 9 da sağlıkta randevumuz vardı. Saat 9’da sağlık için Dr. Molnar’ın kapısındaydık. Girişte karşıladılar 10-15 dk bekledik bir kaç soru sorudu ve ardından ailecek hemşirenin odasına geçtik.

Yaş, kilo, alkol gibi klasik bir kaç soru ile o kısmı atlattık.

Dışarı’da 10 dk bekledikten sonra doktorun odasına geçtik. Aşılarımızı yaptı, kan aldı ve muayenemizi olduktan sonra hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ve röntgen merkezine yönlendirdiler. Orada işler yoğun ve yavaş ilerliyor. İşler bittikten sonra eşim ve benim röntgen Cd mizi aldık çıktık.

Mülakat günü geldi çattı…

25 Nisan saat 1 de olan mülakatımıza 12:50 gibi gidip kapıda 10dk bekledikten sonra içeri girdik.

20 dk sonra Alize hanım, ismimizi söyledi sohbet ederek evrakları teslim ettik.

Daha sonra vize ücretini ödemek için yan bankoya geçtik.

Önümüzdeki mülakatın bitmesini bekledik ardından tekrar ismimiz okundu. 3 Türk aile olarak konsolosluktaydık.

Aşağıdaki sorular soruldu.

-Amerika’da nereye gideceksiniz
      —Denver’a gideceğiz.

-Arkadaşınız mı var?
      —2023 Gc talihlisi arkadaşımız var.
      -Oooo çok güzel sevindim.

-Çocuğunuz evlenmeden önce mi doğdu?
      —Yaklaşık 9 yıllık evliyiz çocuğumuz 6 yaşında dedik. (bu soruyu neden sorduğunu anlamadık birbirimize baktık gülüştük)

-En son hangi okulu bitirdin.
      —… Üniversitesi yüksek lisans

-Askere gittin mi? Görevin neydi?
      —Askerde ne yaptığımı unuttum 🙂 şöfördüm dedim.

Bazı evrakları geri verdi.

Her şeyin çok güzel olduğunu söyledi, perşembe günü pasaportlarımızı alabileceğimizi söyledi.

Bizleri bu forum altında birleştiren yöneticilere teşekkür ederim. Bıkmadan usanmadan sorularımıza cevap veren @gucarslan beye ve diğer yönetici arkadaşlara, ardından değerli dostum, kardeşim @onrslnyrk , bu süreçte tanıdığım değerli dostum @uqursen , Viyana konusunda sorduğum sorulara sürekli cevap veren @achillesoag ve @ahmet_ arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Ayrıca telegram grubunda tanıyıp dostluk arkadaşlık kurduğum adını sayamadığım güzel insanların hepsine teşekkür ederim.

Ve twitter’da binlerce twit atan bal porsuklarına teşekkür ederim hepsini azminden dolayı alkışlıyorum.

Herkesin yolu açık olsun umarım herkes hayallerine kavuşur.

uurse
      uurse

@artiz tebrikler 🙂

uurse
      uurse

@uqursen Tebrikler, hayırlı uğurlu olsun. Amerika bol bol mutluluk getirsin.
      👉 👉 911 yerine benim numarayı kayıt etmeyi unutma 👈 👈

uurse
      uurse

@Ayhan2023 tebrikler

uurse
      uurse

@Yusuf-Allak Tebrikler.