• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. hzey
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    H
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

hzey

@hzey

0
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

hzey Takip etme Takip Et

hzey tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

@hilalf afedersiniz. hangi havaalanından bahsediyorsunuz? 10.30u geçtiğinden bir gün havaalanında kalma zorunluluğunda bırakan?

Yolculuk içinde yayımlandı
      H
      hzey

@Aylin-Camkiran-Kenan iyi günler. sorununuzu çözdünüz mü? biz de yolculuk yapacağız da tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum

H
      hzey

@Ashley-0 iyi günler gerekli bilgileri edindiniz mi? bizim de gitme düşüncemiz var Miamiye.

H
      hzey

Arkadaşlar merhaba. Golden Retriver cinsi (ESA) Duygusal Destek Köpeğimiz ile Miamiye gitmeyi planlıyoruz. Kendisi uygun yer bulabilirsek kabinde bizimle uçacak. THY'den bilet alacağız CDC kurallalarını okuduk. Ona istinaden Petlimo ile iletişime geçtir. onlar da Animal broker listesi yolladılar. yani hem onlara hem de diğerlerine para vermek lazım. fakat brokerlara ulaş ulaşabilirsen. bu konuda tecrübelerinizi yazar mısınız? Yolculuk planlamamız Aralık ilk haftası. 1 Ağustos 2024 sonrasında tecrübe edinen kişilerden cevap bekliyorum.

H
      hzey
    • RE: Öğrenci vizesi alan kişi evli ise eşler ne yapabilir? (M2 vs F2 vs J2)

@Hüseyin-Özlü J2 için kabul eden sponsor nereden buldun? Ben de J1 ile yani maaşlı stajer olarak gitmeyi düşünüyordum ama eşimin gidebilmesi konusunda yardımcı olamadılar. 05318479598 . Bu platformdan ya da bu numaradan bana dönüş sağlar mısın?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      H
      hzey