@hilalf afedersiniz. hangi havaalanından bahsediyorsunuz? 10.30u geçtiğinden bir gün havaalanında kalma zorunluluğunda bırakan?
hzey tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Amerika'ya Evcil Hayvan GötürmekYolculuk içinde yayımlandı
-
@Aylin-Camkiran-Kenan iyi günler. sorununuzu çözdünüz mü? biz de yolculuk yapacağız da tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
-
@Ashley-0 iyi günler gerekli bilgileri edindiniz mi? bizim de gitme düşüncemiz var Miamiye.
-
Arkadaşlar merhaba. Golden Retriver cinsi (ESA) Duygusal Destek Köpeğimiz ile Miamiye gitmeyi planlıyoruz. Kendisi uygun yer bulabilirsek kabinde bizimle uçacak. THY'den bilet alacağız CDC kurallalarını okuduk. Ona istinaden Petlimo ile iletişime geçtir. onlar da Animal broker listesi yolladılar. yani hem onlara hem de diğerlerine para vermek lazım. fakat brokerlara ulaş ulaşabilirsen. bu konuda tecrübelerinizi yazar mısınız? Yolculuk planlamamız Aralık ilk haftası. 1 Ağustos 2024 sonrasında tecrübe edinen kişilerden cevap bekliyorum.
-
RE: Öğrenci vizesi alan kişi evli ise eşler ne yapabilir? (M2 vs F2 vs J2)Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
@Hüseyin-Özlü J2 için kabul eden sponsor nereden buldun? Ben de J1 ile yani maaşlı stajer olarak gitmeyi düşünüyordum ama eşimin gidebilmesi konusunda yardımcı olamadılar. 05318479598 . Bu platformdan ya da bu numaradan bana dönüş sağlar mısın?