• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. panda33
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    P
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 16
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

panda33

@panda33

7
    İtibar
    246
    Profil Görüntülemeleri
    16
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

panda33 Takip etme Takip Et

panda33 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2019 bekleme odası

Herkese iyi geceler diliyorum. Cok sukur vize mulakat asamasini da gecerek pasaportumu ve o sari zarfi ptt kargodan aldim. Burada sira numarasi ne olursa olsun bu hayali gerceklestirmek isteyen herkese sonsuz basarilar diliyorum.

Benim icin asil zorluk bundan sonra baslayacak. Soyle ki burasi yeri mi konu olarak bilmiyorum ama paylasmak istedigim birsey var.

Daha once baska bir konu basliginda belirttigim gibi benim ABD'de eski is arkadasim disinda ( ki kendisiyle bir kanka durumumuz da yok) kimim kimsem yok 🙂 Benimki biraz pubg oyunu gibi bir durum olucak o yuzden. Madem oyle niye basvurdun, hadi kazandin madem kimsen yok niye o kadar surecle ugrastin diye soracak arkadaslar olabilir. Buna sadece kendi hayalimi gerceklestirmek istedim cevabini verebilirim.

Herneyse, arkadas yada bir kafa dengi yada aile es vs olmadan tek tabanca bu isin cok zor olacagini bildigim icin, eger Ankara'da veya Istanbulda farketmez bu senenin kazananlarindan arkadaslar varsa kendileriyle iletisime gecmek belki de tanismak isterim.

Burada kastim benim gibi kazanan ama daha once ABD'de hicbir akrabasi can dostu vs olmayanlar elbette. Yada orada tanidiklari olan ve bana tavsiyede bulunabilecek, yoldaslik edebilecek birileri.

Umarim komik olmamisimdir lakin sehir disi veya avrupadan degil, herseyin kendine ozgu kurallari oldugu ve onbinlerce km otede bir yerden bahsettigimiz icin belki buradan bazi arkadaslarla iletisime gecme sansim olur diye dusundum.

Su anki planim San Diego, CA. Tabi yukarida bahsettigim cercevede bana oneride bulunabilecek arkadaslar varsa, lokasyon degisebilir. ( Turizm mezunuyum, 4 yildir THY musteri iliskilerinde calisiyorum)

Tesekkurler.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      P
      panda33
    • RE: Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

Herkese iyi akşamlar. Turizm sektorunde calistim. Turizm mezunuyum ve su an THY musteri iliskilerinde calisiyorum.

ABD'de eski is arkadasim haric herhangi bir yakinim can ciger vs kimse yok 🙂 Dolayisiyla benim maceram daha zor olacak diye tahmin ediyorum. (Sorunsuz sekilde gc vizeyi alirsam)

Bir kac havayolu sirketine ( Delta, United) basvurdum ancak mevcutta halen TR de oldugum icin belki de interview daveti alamadim.

Arkadasim California'da yasadigi icin adres orayi verdim. ( Brea, CA) Ancak ben gozume San Diego'yu kestirdim 🙂

San Diego'da turizm alaninda gecici de olda birsryler yapabilir miyim ?

San Diego yasanilasi, guvenli bir yer midir ?

Abd'de oda degil ev kiralamak istiyorum ama ev kiralamak icin credit score vs gerekiyor mu ?

Goruslerinizi bekliyorum.

Eyaletler içinde yayımlandı
      P
      panda33

panda33 tarafından gönderilen son iletiler

Merhaba,

USCIS immigrant fee odeme sayfasinda TEB, Yapi Kredi veya Enpara banka kartlariyla (debit card) odeme yapmaya calistigimda hata aliyorum. Hesapta 220 usd karsiligi olmasina ragmen cekim yapmiyor.

Soz konusu odeme icin kredi karti mi kullanilmali ? Yada US banka hesabi mi olmali ? Henuz Turkiyedeyken US banka hesabi acamayacagima gore odemeyi nasil yaparim bilemedim.

P
      panda33

Herkese iyi akşamlar. bu site aracılığıyla çok şey öğrendim ve bu süreçte bana çok yararlı oldu. şimdiye kadar aklıma takılan sorulara cevap vermekte hiç gecikmeyen tüm arkadaşlara en içten teşekkürlerimi sunuyorum. 19 Mart 2019 tarihi itibariyle Allah nasip ederse Los Angeles'ta olucam. Burada sormak istediğim bir kaç soru daha var ;

*19 Mart 2019 gidiş tarihime kadar USCIS üzerinden immigrant fees ödeme konusunda herhangi bir tarih kısıtı var mıdır ? Yani ABD'ye girişten şu gün kadar önce ödeme yapılmalı diye bir kural var mı ? Yoksa 18 Mart günü ödesem bile olur mu ?

*ABD'ye giriş tarihimden itibaren (Mart 2019) Türkiye'ye hasret gidermek için en yakın hangi tarihte geri dönebiliyorum ? (Allah göstermesin ülke anlamında veya ailesel mücbir sebepler hariç)

Herkese iyi akşamlar diliyorum tekrar.

P
      panda33

@volkanu cok tesekkurler 🙂

P
      panda33

Merhaba. Sorum ucus planlamasiyla ilgili. Iki ucus arasi baglanti suresi azda olsa, Frankfurt veya Londra uzerinden farkli havayoluyla gidersem ara noktada transit vize sorarlar mi ? Schengen vs gerekir mi yoksa alanda satin alinabilir mi Turkiyedeki gibi ?

P
      panda33

Hayirli olsun dileklerini ileten ve goruslerini paylasan herkese cok tesekkur ediyorum. Yeni basliklar acarak yer isgal etmemek ve degisik konular hakkinda sorabilmek icin bu basliga yazmak istedim yine.

#ABD'ye ilk giriste ucus rezervasyon ve biletim tek yon mu yoksa donus ucusu icermeli mi ?

#Gidis tarihim Mart olucak ama tam tarihi belirlemedim. Greencard ve SSN oradaki adresime kac gunde yada kac ayda gelir ?

P
      panda33

Herkese iyi geceler diliyorum. Cok sukur vize mulakat asamasini da gecerek pasaportumu ve o sari zarfi ptt kargodan aldim. Burada sira numarasi ne olursa olsun bu hayali gerceklestirmek isteyen herkese sonsuz basarilar diliyorum.

Benim icin asil zorluk bundan sonra baslayacak. Soyle ki burasi yeri mi konu olarak bilmiyorum ama paylasmak istedigim birsey var.

Daha once baska bir konu basliginda belirttigim gibi benim ABD'de eski is arkadasim disinda ( ki kendisiyle bir kanka durumumuz da yok) kimim kimsem yok 🙂 Benimki biraz pubg oyunu gibi bir durum olucak o yuzden. Madem oyle niye basvurdun, hadi kazandin madem kimsen yok niye o kadar surecle ugrastin diye soracak arkadaslar olabilir. Buna sadece kendi hayalimi gerceklestirmek istedim cevabini verebilirim.

Herneyse, arkadas yada bir kafa dengi yada aile es vs olmadan tek tabanca bu isin cok zor olacagini bildigim icin, eger Ankara'da veya Istanbulda farketmez bu senenin kazananlarindan arkadaslar varsa kendileriyle iletisime gecmek belki de tanismak isterim.

Burada kastim benim gibi kazanan ama daha once ABD'de hicbir akrabasi can dostu vs olmayanlar elbette. Yada orada tanidiklari olan ve bana tavsiyede bulunabilecek, yoldaslik edebilecek birileri.

Umarim komik olmamisimdir lakin sehir disi veya avrupadan degil, herseyin kendine ozgu kurallari oldugu ve onbinlerce km otede bir yerden bahsettigimiz icin belki buradan bazi arkadaslarla iletisime gecme sansim olur diye dusundum.

Su anki planim San Diego, CA. Tabi yukarida bahsettigim cercevede bana oneride bulunabilecek arkadaslar varsa, lokasyon degisebilir. ( Turizm mezunuyum, 4 yildir THY musteri iliskilerinde calisiyorum)

Tesekkurler.

P
      panda33
    • RE: Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

Herkese iyi akşamlar. Turizm sektorunde calistim. Turizm mezunuyum ve su an THY musteri iliskilerinde calisiyorum.

ABD'de eski is arkadasim haric herhangi bir yakinim can ciger vs kimse yok 🙂 Dolayisiyla benim maceram daha zor olacak diye tahmin ediyorum. (Sorunsuz sekilde gc vizeyi alirsam)

Bir kac havayolu sirketine ( Delta, United) basvurdum ancak mevcutta halen TR de oldugum icin belki de interview daveti alamadim.

Arkadasim California'da yasadigi icin adres orayi verdim. ( Brea, CA) Ancak ben gozume San Diego'yu kestirdim 🙂

San Diego'da turizm alaninda gecici de olda birsryler yapabilir miyim ?

San Diego yasanilasi, guvenli bir yer midir ?

Abd'de oda degil ev kiralamak istiyorum ama ev kiralamak icin credit score vs gerekiyor mu ?

Goruslerinizi bekliyorum.

Eyaletler içinde yayımlandı
      P
      panda33

@entelman DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@panda33 Önemli bir sağlık sorununuz yoksa ve ek tetkiklere ihtiyaç duyulmayacağını düşünüyorsanız tahminen en geç 8 Aralık olmak üzere randevunuzdan 1 ay öncesine kadar alabilirsiniz.

Tesekkurler 🙂

P
      panda33

@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@panda33 1 ay oncesinden alabiliyorsunuz; mulakat gununden 1 hafta once almaniz yeterli.

Tesekkurler 🙂

P
      panda33

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Mulakat tarihim 11 Aralik 2018 olarak aciklandi.

#Saglik kontrolu icin hangi tarihe randevu almami onerirsiniz ?

#Asiri yogunluk vs gibi bir durum oluyor mu ? Yani hemen arayip randevu ayarlamam gerekiyor mu ?

P
      panda33