• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yasin daş
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yasin daş

@yasin daş

2
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yasin daş Takip etme Takip Et

yasin daş tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

@uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@yasin-daş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Herkese Merhaba,

İlk defa bu sene başvuruda bulunacağım . Bir çoğunuz gibi bende eşim ve çocuğum ile birlikte ABD de yeni bir hayatın hayalini kuruyoruz.

Tek bir sorum olacaktı normalde pasaport şartını biliyorum fakat bu sene kalkmış sanırım doğruluk payı var mıdır ? Ona göre pasaport alacağım.

Hayırlı olsun kazandın şimdiden.

Teşekkür ederim de nasıl emin oldunuz :))

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      yasin daş
      yasin daş

@arbalet, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@yasin-daş öncelikle kararınızın size hayırlı olmasını dilerim, Allah gönlünüze göre versin. O pasaport muhabbeti şöyle oldu iki tane afrikalı biri pasaport alacak bütçesi olmadığından diğeride pasaport bilgilerim çalınırsa diye ahmakça düşünceden dava açtı ve kazandılar. Pasaport alacak paran yok madem banka hesabında 10K doları nasıl göstercen ya da pasaportuna sahip çıkamayan biri ile neden uğraşıyoruz dememiş hakim... Fakat üst mahkemenin bunu bozma ihtimali kuvvetle muhtemel. Ben şahsen bir cuma günü Ankara'da ehliyet ve kimlik değişimi ayrıca pasaport işlemimi yaptırmıştım ptt'de. Cumartesi günü kimliğim geldi, çok ikginç bir şekilde pazar günü kapım çaldı ve pasaportum teslim edildi pazartesi günü ise ehliyetim gelmişti. Size on yıllık pasaport almanızı öneririm şimdiden. Zira ilerleyen tarihlerde enflasyon sebebiyle fiyatlar inanılmaz fırlayacak. 2020 eylül ayında ben 1190 liraya hepsini halletmiştim şimdi on yıllık pasaport harcına ve defter fiyatına internetten bir baksanıza... Zaten çıkarsa almak zorundasınız. Bence şimdiden pasaportlarınızı alın on yıllık koyun kenara. Bol şans diliyorum, hoşçakalın.

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum 🙏 Pasaport başvurumu gerçekleştireyim bende.

yasin daş
      yasin daş

yasin daş tarafından gönderilen son iletiler

@arbalet, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@yasin-daş öncelikle kararınızın size hayırlı olmasını dilerim, Allah gönlünüze göre versin. O pasaport muhabbeti şöyle oldu iki tane afrikalı biri pasaport alacak bütçesi olmadığından diğeride pasaport bilgilerim çalınırsa diye ahmakça düşünceden dava açtı ve kazandılar. Pasaport alacak paran yok madem banka hesabında 10K doları nasıl göstercen ya da pasaportuna sahip çıkamayan biri ile neden uğraşıyoruz dememiş hakim... Fakat üst mahkemenin bunu bozma ihtimali kuvvetle muhtemel. Ben şahsen bir cuma günü Ankara'da ehliyet ve kimlik değişimi ayrıca pasaport işlemimi yaptırmıştım ptt'de. Cumartesi günü kimliğim geldi, çok ikginç bir şekilde pazar günü kapım çaldı ve pasaportum teslim edildi pazartesi günü ise ehliyetim gelmişti. Size on yıllık pasaport almanızı öneririm şimdiden. Zira ilerleyen tarihlerde enflasyon sebebiyle fiyatlar inanılmaz fırlayacak. 2020 eylül ayında ben 1190 liraya hepsini halletmiştim şimdi on yıllık pasaport harcına ve defter fiyatına internetten bir baksanıza... Zaten çıkarsa almak zorundasınız. Bence şimdiden pasaportlarınızı alın on yıllık koyun kenara. Bol şans diliyorum, hoşçakalın.

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum 🙏 Pasaport başvurumu gerçekleştireyim bende.

yasin daş
      yasin daş

Herkese Merhaba,

İlk defa bu sene başvuruda bulunacağım . Bir çoğunuz gibi bende eşim ve çocuğum ile birlikte ABD de yeni bir hayatın hayalini kuruyoruz.

Tek bir sorum olacaktı normalde pasaport şartını biliyorum fakat bu sene kalkmış sanırım doğruluk payı var mıdır ? Ona göre pasaport alacağım.

Forumda bir şaka bu. Genelde çekilişin pek umursamayan kişilere çıktığı inancı var. Siz de gerekli değilse pasaport almayacağım deyince( ki pasaport eninde sonunda alınacak bir şey) şaka yapayım dedim.

Gerekçe olarak şunu söyleyebilirim başvuran sayısı ile çıkan kişi sayısını orantiladiginiz zaman tamamen şans olduğu aşikar. Çıkmama ihtimali çok daha yüksek moral olarak deforme olmaktansa ABD yi olmazsa olmazım yapmaktandan kaçınırım .

Pasaport içinde evet eninde sonunda alınacak fakat malumunuz pasaport almak Max 1 ay gibi kısa bir süre. Başvuru için gerek yok ise almak için acele etmeme gerek yok diye düşünüyorum. 5- 10 yıl çekilişten eli boş dönenler de olmuş. Umarım herkes ABD yi kurtarıcısı olarak görmez ve başarabilecek olan herkese çıkar diyelim ☺️☺️

Bu arada cevaplarınız için minnettarım. 🙏

yasin daş
      yasin daş

Herkese Merhaba,

yasin daş
      yasin daş

@uzaysan Teşekkür ediyorum 🙂 Umarım gurbetin üstesinden gelebilecek herkese nasip olur.

yasin daş
      yasin daş

Herkese Merhaba,

yasin daş
      yasin daş