• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Mardin Le Gund
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 66
    • En İyi 21
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Mardin Le Gund

@Mardin Le Gund

Bu maskenin altında etten daha fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, Bay Creedy ve fikirlere kurşun işlemez.

46
    İtibar
    590
    Profil Görüntülemeleri
    66
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Cyprus

Mardin Le Gund Takip etme Takip Et

Mardin Le Gund tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

Amerika vizesinin konsolosluk mülakatı öncesinde herkesin uğraması gereken Düzen Laboratuvarı ve Unganlar'daki sağlık muayenesi, prosedürler ve ücretler hakkında tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim. Umarım faydalı olur; zira bazı acemiliklerin yaşanması kaçınılmaz oluyor.
      www.yesilkartforum.com ailesinin ve Crezycell'in değerli katkılarından dolayı teşekkürler.

Buradan Youtube Green Card Unganlar randevusunu izleyebilirsiniz

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

Şevbaş!
      Beri gelin!
      AŞI'ya nokta koyalım:
      25.12.2018'de Ungan randevusuna gittim.
      Aşı kartı falan götürmedim. Askerdeyken 3 iğne vurmuşlardı 4 sene evvel.
      Düşündüm aşı kartlarım yoktu ama olsaydı da götürmezdim 2 nedenden dolayı:
      1- Eğer o aşılardan muaf olsam zatrn liste bol 4 degişik aşı gene çakacaklardı
      2- Askerlik aşılarının 5 senelik süresi dolacaktı zaten. Yarın Amerika'ya gittiğimde hele sen bir bak bakayım deyip 5-6 kat pahalılıkta bana aşıları yine çakabilirlerdi.
      Size tavsiyem:
      1-Demem o ki aşı olmak faydalıdır
      2-Her halukarda Ungan Family'e minimum kişi başı 280$ kayme bırakacaksınız onu bi defa hazırlayın
      3-Bence Ucuz yollara başvurmayın. Minimum randevuya 1 aydan fazla kalan aşıları yapmanız onları işkillendirir, Kayserili uyanıklığı muamelesine maruz kalır yaptığınız 4 iğneye ek size 4 iğne çakarlar ki bu bir insan evladı için yüksek dozaj olur
      Ha istisnalar da hariç. Bazı aşı kartı götürenlere biraz fiyattan düşürdükleri de olmuş ama aşı kartı götürenlerin bir kısmından da normal fiyat neyse onu almışlardır.
      3.kata 118$(kan+idrar testi ve röntgen filmi)
      4.kata Ungan Family'e 280$ ödeme oluyor
      2 aşıyı mix atom tadında vuruyorlar 4 aşı niyetine. Benim gibi aşıdan tiksinenin bile canını yakmadı hiç hissetmedim.
      Size bana Unganlar tarafından verilen sonuç çizelgesindeki vurulan ve vurulmayıp olası $ kurtuluşunuzu engellemek için sizi bekleyen aşıların latince ve Türkçe isimlerini yazalım:
      Diphteria-Difteri
      Tetanus-Tetanos
      Pertussis-Boğmaca
      Measles-Kızamık
      Mumps-Kabakulak
      Rubella-Kızamıkçık(kızamığı vurduk bebesi eksikti:)))
      Hepatit A
      Hepatit B
      Varicella-Su çiçeği
      Not:Yalnız Mehmet Ungan hoca çok hoş sohbet ve nazikti. Bence iğne olun, iğne candır:)))(cidden)

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

@karadenizden aldım vizemi:)

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

Selam arkadaşlar uzun bekleyişten sonra nihayet vize görüşme tarihim bugün 18.00'da belli oldu.Bazı önemli bilgiler:
      1-Mail bana" [email protected] " adresinden geldi. Bana
      " https://www.dvlottery.state.gov/ESC" adresinden durumumu kontrol etmemi istediler. Bu bizim confirmation number'la girdiğimiz ve kazandı mektubu aldığımız sayfa.Orada diyor ki evraklarınız onaylandı ve 3 Ocak 2019 st 8.00'a tarih verildi.
      2-Önemli bir not da şöyle ki 6 Kasım'da KCC bizden 4 belge istemişti ve eğer eksik evrak varsa randevu verilmeyeceği söylendi. Bunun akabinde bazı arkadaşlara evrak onay yazısı geldi ancak bana böyle bir onay gelmedi ve bugün direkt olarak randevu tarihi ve saati geldi. Bundan şu sonucu çıkartıyorum: evraklarınız tam degilse size mail atacaklar onun dısında direkt randevu tarihini atacaklar. Bazılarına neden evrak onayı attılar bilmiyorum
      Benim case number 83xx. Numarası 75xx olup randevu tarihini bekleyen arkadaşlar var ona da anlam veremedim.
      Gerilmeyin sakin olun...
      Ben ds 260'ı 13 Ağustos'ta ve Kcc evraklarımın bazısını 6 bazısını 9 Kasım'da attım
      Selam ve sevgiler

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

@rmzn aynen öyledir.
      Nüfus kayıt örneği(vukuatlı) evliysen aileyi bekarsan kişiyi seçebilirsin
      adli sicil belgesi(arşiv kayıtlı) Amerika gibi ülkeler arşiv kayıtlı istediği için dil seçeneği çıkacak onu İngilizce seç. Vatandaşı olduğun ülke ve İngilizce dışında sahip olduğun 3. bir ülkeden aldığın belge varsa İngilizce'ye çevirtmen lazım.
      Hepsini e-devletten indirebilirsin. Hepsini Türkçe indirebilirsin yalnız adli sicili arşivli indireceğin için seni ingilizce belge indirmeye yönlendiriyor...Sorun degil hepsi e-devlette mevcut

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

Cumartesi 2019'un ilk mülakat deneyimi yayında olacak!

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

Selam arkadaşlar
      Dün bana mülakat tarihi ve saati geldi
      3 Ocak 8.00'da...

Official U.S. Department of State Visa Appointment Service | United States (Domestic Visa Renewal) | English
      Adresine gidip bugün kaydımı yapsam sorun olur mu?
      Yoksa beklemeli miyim?
      Bekleyeceksem ne zamana kadar?

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

@redcka @Halil-Şekeroğlu
      "If you have been convicted of a crime, a certified copy of each court record and any prison record"
      Yani suçluysanız ve hüküm giymişseniz istiyor. Hatta davalı olan taraf siz olsanız bile davanız düşerse veya suçsuzluğunuz ispat edilirse yine göndermeye gerek yok.
      Kaldı ki insanın davacı olması kadar doğal birşey yok. Olaya mantık çerçevesinden baktığımız zaman adamların tek baktığı arşiv kayıtlı sicilinizin sayfası boş ise yani kayıt yok ise sorun da yok
      Ama siciliniz varsa o zaman sorun var
      Peki soruyorum size arşiv kaydınızı e-devletten açtığınızda temiz değil mi kardeşim temiz o zaman yatın uyuyun:)

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

@heavenblue Mülakattan 2 hafta ya da 1 ay önce çıkartıyoruz ve mülakat günü konsolosluk yetkilisine diğer belgelerle birlikte teslim ediyoruz. Ds 260'la bir ilgisi yok

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

Selamlar
      Amerika'da tır ehliyeti almak isteyenler icin tır okulunda
      Turkce-Ingilizce ders anlatılır.
      Yer: Philadelphia
      Irtibat icin yazabilirsiniz.
      Arkadasimin kanalina abone olursaniz sevinirim

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

Mardin Le Gund tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Selam arkadaslar birkac sorum olacak.
      Eşimin 19 Şubatta randevusu var.

1-Pasaportu teslim alacağımız adresi sectim ama çıktısını almadım.
      Şimdi tekrar sisteme giremedim.
      Sistem hata veriyor.
      Yeni hesap olusturunca da bu bilgide kayıt var diyor ama bilgiyi girince de log in hata veriyor. VFS Global'e teslimat istedim. Ama ev adresiyle degistirmek istiyorum. Bu sistemsel hatayi nasil duzeltecegiz?

2-Bebeğimiz 2 ay önce doğdu. Bizim işlemler ise neredeyse 24 ay önce başladı. Bebegimin abd vatandaşlığı ve pasaportu yeni geldi.
      Ben hane halkini 2 kişi gösterdim zamanında; çünkü bebegimiz yoktu. Eşime sponsor olarak 30.250$ gelir gosterdim. Bebeğimin doğmasıyla hane halkı için 3 kişilik gelir isterler mi?

Bebeğimi ds260'a ekletmedim, bir sorun olur mu?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selam arkadaslar birkac sorum olacak.
      Eşimin 19 Şubatta randevusu var.

1-Pasaportu teslim alacağımız adresi sectim ama çıktısını almadım.
      Şimdi tekrar sisteme giremedim.
      Sistem hata veriyor.
      Yeni hesap olusturunca da bu bilgide kayıt var diyor ama bilgiyi girince de log in hata veriyor. VFS Global'e teslimat istedim. Ama ev adresiyle degistirmek istiyorum. Bu sistemsel hatayi nasil duzeltecegiz?

2-Bebeğimiz 2 ay önce doğdu. Bizim işlemler ise neredeyse 24 ay önce başladı. Bebegimin abd vatandaşlığı ve pasaportu yeni geldi.
      Ben hane halkini 2 kişi gösterdim zamanında; çünkü bebegimiz yoktu. Eşime sponsor olarak 30.250$ gelir gosterdim. Bebeğimin doğmasıyla hane halkı için 3 kişilik gelir isterler mi?

Bebeğimi ds260'a ekletmedim, bir sorun olur mu?
      Acil yardimci olursaniz cok mutlu olurum

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

@tulay cok sagolun bilgilendirme yapacagim.

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

@tulay çok çok teşekkür ederim, çok faydalı bilgiler, zahmet ettiniz, varolun

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

@tulay çok çok teşekkür ederim, gerçekten çok faydalı oldu, zahmet ettiniz. Varolun🙏

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

Hocam herkese selamlar. Arkadasim kayit olmaya calisti ama yapamadi. Onun adina yaziyorum. Arkadasimin mulakati 21 ocakti ama mulakati kacirdi, sebep ise ds260ta yazilan yanlis e mail idi. Biz bugun farkettik. Dv sisteminden. 21 ocak 2026 sabah 8:30'du. Randevuyu yeniden nasil olusturabiliriz? Nereye hangi maili atacagiz? Yani resmi mail adresleri nelerdir ve hakki yanmis midir acaba?

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

@Umut-P Hocam bizzat ben ds260ini doldurdum, kazandiktan 1 ay sonra. Hic degisiklik yapmadik. Ne olmus olabilir? Ne yapabiliriz?

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

@Umut-P Hocam bizzat ben ds260ini doldurdum, kazandiktan 1 ay sonra. Hic degisiklik yapmadik. Ne olmus olabilir? Ne yapabiliriz?

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund

@Umut-P hayir hocam hic degisiklik yapmadi ve kazabdiktan 1 ay sonra doldurduk ds260ini ben doldurdum. Ne yapabiliriz? Ne olmus olabilir?

Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Ronn selam dostum, siz daha randevu almadiginizi yazmişsiniz daha dogrusu tax icin sponsor eksigi yazmissiniz ama interview date 7/28/2025 yazmissiniz? Yanlislik mi yaptiniz yoksa vizenizi aldiniz mi? Temmuz 28'se randevuya gitmis olmaniz gerekmiyor mu?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Mardin Le Gund
      Mardin Le Gund