• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. selin
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

selin

@selin

0
    İtibar
    36
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Washington DC

selin Takip etme Takip Et

selin tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

@Emre-Kurtulmuş Emre Bey telegram grubuna rica etsem benimde dahil edebilir misiniz? neler gerekli gruba girebilmek için bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler 🙏🏽

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      S
      selin

@gucarslan teşekkürler! şuan sıralamada kaçlara kadar gelindi peki bi bilginiz var mı acaba? çok arkada olmamama rağmen bu kadar beklemek normal mi acaba, göremedim sitede kaçlarda kalındığını.

S
      selin

Arkadaşlar, Avrupa gibi Abd konsoloslukları da güvenlik sebebiyle belirsiz süreyle kapanmış diye duydum? Bilgisi olan var mı ben mi bişeyler kaçırdım? Bilgi ne kadar doğru bilemedim. Sıralamada 18XXX lerdeyim niye bu kadar yavaş ilerliyor kaygılanmaya başladım artık. Bu kapanma ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?
      Bir de şuan sıralama kaçlara kadar geldi acaba?

S
      selin

Selam arkadaşlar, ABD konsolosluklarının Türkiyedeki seçimler ve güvenlik açıklarının oluşması sebebiyle kapandığı ve görüşmelerin ne zaman tekrar yapılacağının belli olmadığı bilgisini aldım. Bu ne kadar doğru ben bişeyler mi kaçırdım anlayamadım, bilgisi olan var mı acaba? Sıralamada 18binlerdeyim ilerleme çok yavaş gerçekleşiyor kaygı yaratmaya başladı.

S
      selin

@Mr-Yavuz evet biz de sonradan farkettik bu durumu ve çözebildik çok teşekkür ederiz 🙂

S
      selin

Arkadaslar kazananlar için bi telegram grubu olduğunu öğrendim. nasıl dahil olabilirim acaba? herkese sürecinde bol şans diliyorum ayrıca 🙂

S
      selin

@datanist anlayamadim nasil yapabilirim yani 16 yasima dek gittim. adresleri de e devletten bularak kayitli tarihleriyle girdim sisteme ama kabul alamiyor line 1 sebebiyle

S
      selin

@Anıl-Elmastaşı yok hayir ingilizce klavyede de olmuyor. diger adresleri ekliyorum onlarda sorun cikmiyor. sadece adres line 1 icin There is a gap greater than a month in the dates you have provided since the date you turned sixteen. Please include ALL addresses where you have lived since the date you turned 16 years old. uyarisi veriyor ne yapsam geciremedim.

S
      selin

@smk yani line 1 kısmı dışında hepsini kabul ediyor, sadece ilk adres boşluğunu kabul etmiyor garip olan kısmı o. dediğiniz yöntemle de deneyeceğim umarım olur teşekkürler.

S
      selin

Selamlar herkese, ben adres line 1 kısmına tamamı ingilizce karakter yazmama rağmen kabul edilmiyor. Tüm adres kombinasyonlarını denedim ancak previous adres te adres line 1'i asla kabul etmiyor. Diğer aşamalara geçemiyorum bile. var mı bu sorunu yaşayan ve çözümü nedir acaba?

S
      selin