• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ahmet Krykevic
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ahmet Krykevic

@Ahmet Krykevic

12
    İtibar
    23
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ahmet Krykevic Takip etme Takip Et

Ahmet Krykevic tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

Herkese merhabalar,

Böyle bir forum olduğunu bilmiyordum daha önce yazmak isterdim.

Hepiniz gibi biz de interview için tarih bekliyorduk. Biliyorsunuz facebook grupları var ben orayı takip ediyordum. Baktim ki insanlar benden daha geç DQ tarihleriyle randevu almaya başladilar 2 ay kadar önce. Ben de sordum expedite mi ettiniz falan diye. Bir kişi DM ile bana Türk vatandaşı olup olmadigini ve ya Türkiye'de oturum iznimin olup olmadigini sordu. Biliyorsunuz Turkiye yalnizca Turk vatandaslarina ve oturum izni olanlara hizmet veriyor. Ben de Turk vatandasiyim fakat birsey gondermedigimi soyledim(zaten onlarin bunun farkinda oldugunu dusundugum icin boyle birsey yapmamistim) Bu elciligin websitesinde yaziyor.

"Due to health and safety concerns related to the COVID-19 global pandemic, as of February 4, 2021, the U.S. Embassy in Ankara is only providing immigrant visa services to Turkish Citizens and Turkish residents. For Third Country Nationals (“TCNs”) who have Turkish resident permits, please email [email protected] with the front and back of your Turkish resident permit so we can discuss the next steps. "

https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/

Neyse bu arkadaşın dediğini yapip Case numberi ve kategoriyi mesaj bolumune yazdim ve Turk vatandasi oldugumu ekte de pasaportumun on sayfasini gonderdim.([email protected] adresine)

2 gun sonra basvurumu aldiklarini caseimi
      NVC'den talep edeceklerini soylediler.

Ayni gun NVC'den " Your case is expedited" seklinde bir mail aldim ve CEAC'e girdigimde de mesajlarda "your case is expedited" mesajini gordum. Yani elcilik bu yontemle dosyalari NVC'den cekiyor. Case status hemen ayni gun " In Transit" oldu yaklasik 5 hafta oyle kaldi 3 hafta elcilik kapaliydi zaten son korona kapanmasinfsn dolayi. Sonra da "Ready" oldu. Velhasil 1 ay sonra da interview mektubunu aldim ve interview'a girdim.

Gordugum kadariyla benden cok once DQ olan arkadaslar var( mart 2020 falan gordum sanirim) . Lutfen benim yaptigimi yapin eger yapmadiysaniz. Basit bir mail ile Turk vatandasi oldugunuzu case numberinizi ve pasaportunuzu verdigim mail adresine gonderin hala yapmayip benim gibi beklediyseniz. ( Sonra dua edersiniz:) )

Takip etmeye calisacagim basligi. Belki birilerinin isine yarar diye yaziyorum. Hepinize bol sans insallah en kisa zamanda sevdiklerinize kavusursunuz.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

@Ali-Veli-Ahmet @cnskck Hayırlı olsun. Keşke daha önce haberim olsaydi boyle bir yerin varligindan da haber verseydim.

Lütfen gelişmelerden haberdar edin.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

Arkadaşlar DM atıyorsunuz sorun yok ama, sorunuz varsa buradan sorarsanız başkaları da okur herkesin işine yarar.

Bir noktayı vurgulamak istiyorum ben mail attığımda Documentarily Qualified durumdaydık. DQ almamış arkadaşlar için işe yarayacağını düşünmüyorum.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

@hulyaek Ben de boyle dusunup aylarca mail atmadim ve bosuna esimle ayri kaldik. Siz ismime takildiniz saniyorum cifte vatandas derken ama zaten basvuruyu yapan esim. Ismi Soyismi öz be öz Turkce. Zaten NVC ya da konsolosluk isme gore muamele yapmiyor. Benim de cifte vatandasligim yok. Turk vatandasiyim. Konuyla ilgili Sizinle ayni seyleri dusunuyordum TC vatandasiyim Turkiye'den basvuruyorum. Yapacaginiz sadece bir mail atmak. Hicbirsey kaybetmezsiniz. Sizin DQ tarihiniz görece yeni ama 2020 eylul DQ tarihiyle vize alan insanlar var.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

@crazycells

Hayir expedite/hizlandirma aciliyet vs belirtmedim.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

@hulyaek

Bundan sonra dosyanizi NVC'den istediklerine dair mail alacaksiniz.

Lutfen bilgilendirin.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

Ahmet Krykevic tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaslar kusura bakmayin ancak gordum. İnanin cok sasirdim bana gelen cevap su sekildeydi,

Dear Madam,
      Thank you for your email. We will request your file from NVC.
      Please keep in mind that due to the ongoing COIVD-19 pandemic we will not be able to schedule an interview immediately. We will contact you when an appointment becomes available.

Sanki sizi heveslendirmis ve hayal kirikligina ugratmis gibi oldugum icin ozur diliyorum. Ama benim hala umudum var temmuzdan sonra en azindan 2020 Yazi ve oncesinde DQ alan arkadaslar randevu tarihi alirlar diye umuyorum. Henuz DQ almamis arkadaslara cevap yazmamalari gayet normal.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

@horoz Case numberi konu basliginda da belirttim ben. Bu saydiklariniza ek olarak Turk pasaportumu gonderdim.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

Arkadaşlar DM atıyorsunuz sorun yok ama, sorunuz varsa buradan sorarsanız başkaları da okur herkesin işine yarar.

Bir noktayı vurgulamak istiyorum ben mail attığımda Documentarily Qualified durumdaydık. DQ almamış arkadaşlar için işe yarayacağını düşünmüyorum.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

@Ali-Veli-Ahmet @cnskck Hayırlı olsun. Keşke daha önce haberim olsaydi boyle bir yerin varligindan da haber verseydim.

Lütfen gelişmelerden haberdar edin.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

@hulyaek

Bundan sonra dosyanizi NVC'den istediklerine dair mail alacaksiniz.

Lutfen bilgilendirin.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

@crazycells

Hayir expedite/hizlandirma aciliyet vs belirtmedim.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

@hulyaek Ben de boyle dusunup aylarca mail atmadim ve bosuna esimle ayri kaldik. Siz ismime takildiniz saniyorum cifte vatandas derken ama zaten basvuruyu yapan esim. Ismi Soyismi öz be öz Turkce. Zaten NVC ya da konsolosluk isme gore muamele yapmiyor. Benim de cifte vatandasligim yok. Turk vatandasiyim. Konuyla ilgili Sizinle ayni seyleri dusunuyordum TC vatandasiyim Turkiye'den basvuruyorum. Yapacaginiz sadece bir mail atmak. Hicbirsey kaybetmezsiniz. Sizin DQ tarihiniz görece yeni ama 2020 eylul DQ tarihiyle vize alan insanlar var.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic

Herkese merhabalar,

Böyle bir forum olduğunu bilmiyordum daha önce yazmak isterdim.

Hepiniz gibi biz de interview için tarih bekliyorduk. Biliyorsunuz facebook grupları var ben orayı takip ediyordum. Baktim ki insanlar benden daha geç DQ tarihleriyle randevu almaya başladilar 2 ay kadar önce. Ben de sordum expedite mi ettiniz falan diye. Bir kişi DM ile bana Türk vatandaşı olup olmadigini ve ya Türkiye'de oturum iznimin olup olmadigini sordu. Biliyorsunuz Turkiye yalnizca Turk vatandaslarina ve oturum izni olanlara hizmet veriyor. Ben de Turk vatandasiyim fakat birsey gondermedigimi soyledim(zaten onlarin bunun farkinda oldugunu dusundugum icin boyle birsey yapmamistim) Bu elciligin websitesinde yaziyor.

"Due to health and safety concerns related to the COVID-19 global pandemic, as of February 4, 2021, the U.S. Embassy in Ankara is only providing immigrant visa services to Turkish Citizens and Turkish residents. For Third Country Nationals (“TCNs”) who have Turkish resident permits, please email [email protected] with the front and back of your Turkish resident permit so we can discuss the next steps. "

https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/

Neyse bu arkadaşın dediğini yapip Case numberi ve kategoriyi mesaj bolumune yazdim ve Turk vatandasi oldugumu ekte de pasaportumun on sayfasini gonderdim.([email protected] adresine)

2 gun sonra basvurumu aldiklarini caseimi
      NVC'den talep edeceklerini soylediler.

Ayni gun NVC'den " Your case is expedited" seklinde bir mail aldim ve CEAC'e girdigimde de mesajlarda "your case is expedited" mesajini gordum. Yani elcilik bu yontemle dosyalari NVC'den cekiyor. Case status hemen ayni gun " In Transit" oldu yaklasik 5 hafta oyle kaldi 3 hafta elcilik kapaliydi zaten son korona kapanmasinfsn dolayi. Sonra da "Ready" oldu. Velhasil 1 ay sonra da interview mektubunu aldim ve interview'a girdim.

Gordugum kadariyla benden cok once DQ olan arkadaslar var( mart 2020 falan gordum sanirim) . Lutfen benim yaptigimi yapin eger yapmadiysaniz. Basit bir mail ile Turk vatandasi oldugunuzu case numberinizi ve pasaportunuzu verdigim mail adresine gonderin hala yapmayip benim gibi beklediyseniz. ( Sonra dua edersiniz:) )

Takip etmeye calisacagim basligi. Belki birilerinin isine yarar diye yaziyorum. Hepinize bol sans insallah en kisa zamanda sevdiklerinize kavusursunuz.

Ahmet Krykevic
      Ahmet Krykevic