• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Fuat Ergin
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    F
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Fuat Ergin

@Fuat Ergin

5
    İtibar
    17
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Fuat Ergin Takip etme Takip Et

Fuat Ergin tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'da İş Arama Süreci ve Tavsiyeler

Kendinize güvenin. 6 aylık s…dirik kurslarla dahi iş bulma garantili “SW Engineer” birkaç yıl sonra da SR SW Engineer alabileceğinizi unutmayın.

Buraya gelip kasım kasım mülakat tecrübelerini ve telefonlarım lanet olsun susmuyorducu tayfaya aldanmayın.

Hayatı boyunca yaptığı en iyi şey başkalarına tepeden bakmak, üst perdeden konuşmak olan ne iş yaptığı belli olmayan ama iş dezenformasyon ve manipülasyon olduğunda şeytana binbir takla atacak adamları hele hele hiç takmayın….

Unutmayın, bu adamlar gibi binlerce insan var. Hindistandan, Pakistan’dan gelip millete afedersiniz yiyecek gibi aç aç bakan adamlar da gidip ABD’de kurs alıyor büyük şirketlere giriyorlar. Çok matah bir şey değil. Gözünüzde büyütmeyin bu tipleri. Ne iş yaptığı belli değil ama adama gelmiş teknisyenliğin Welcome paketi üzerinden bile kendini övüyor adam hahahahahah. Diplomandan utan be kardeşim. İyi güldürdün yemin ederim. Bunlar bir başarı öyküsü falan değil. Haberiniz olsun.

Ha oradan mı mülakat alsam buradan mı ooo piti piti piti karemela sepeti…. deyip milleti keklemen güzel bi başarı öyküsüdür mesela. Onu yaz sen, o tutar.

bu yazı da boşa gitmesin ne anlatıyon sen diyenlere… eğer ABD’de iseniz, vaktiniz varsa, niyetiniz varsa gidip bootcamp alabilirsiniz. İş bulma garantisi veriyorlar ve iş bulduktan sonra maaşınızdan keserek ödeme yapabiliyorsunuz.

Basit bir örnek;

https://cydeo.com/get-started/

Not: bu adamları araştırmadım ama mantık belli, araştırıp güvenilir olanları bulabilirsiniz. kendinize yatırım yapmayı unutmayın…

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      F
      Fuat Ergin
    • RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

02/06/2021 tarihinde formumu güncellemek için açtırmak istediğime dair KCC'ye e-mail attım.
      Spesifik sebep belirttim. Auto E-mail geldi, yanıtlarını bekliyorum. Yanıt geldiğinde sizinle paylaşacağım.
      FYI.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      F
      Fuat Ergin

@crazycells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Fuat-Ergin, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba;
      DS 260 formumu 22 Mayıs 2022 tarihinde doldurdum.
      "SSN numarası için daha önce bir başvurunuz oldu mu?" sorusuna NO şeklinde yanıt vermiştim.
      Fakat bir süre sonra bundan 11 sene önce ABD'ye WAT ile gittiğimde SSN numarası da almış olabileceğim aklıma geldi. Tabii onun hala geçerli olduğunun farkında bile değildim, neredeyse unutmuştum.. Daha sonra SSN numaramı da eski arşivlerimden buldum.
      Sonuç olarak istemeden forma yanlış bilgi girmiş oldum.
      Sizce bunun için formu yeniden açtırmalı mıyım?
      Yoksa vize görüşmesi sırasında SSN numarası bilgimi paylaşmam yeterli olur mu?

Bu bilgiyi formu actirip duzeltin. Daha onceki basvurunuzu goreceklerdir, kafa karisikligi olmasin.

Teşekkürler hocam,
      DS 260 formunun açtrılması için başvurumu yaptım.
      Size haber veririm açılınca.
      Diğer arkadaşlar da öğrenmiş olur.
      Benden başka açtırma talebi olan oldu mu bu arada? Ne zaman açılır acaba.

F
      Fuat Ergin

Fuat Ergin tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'da İş Arama Süreci ve Tavsiyeler

Kendinize güvenin. 6 aylık s…dirik kurslarla dahi iş bulma garantili “SW Engineer” birkaç yıl sonra da SR SW Engineer alabileceğinizi unutmayın.

Buraya gelip kasım kasım mülakat tecrübelerini ve telefonlarım lanet olsun susmuyorducu tayfaya aldanmayın.

Hayatı boyunca yaptığı en iyi şey başkalarına tepeden bakmak, üst perdeden konuşmak olan ne iş yaptığı belli olmayan ama iş dezenformasyon ve manipülasyon olduğunda şeytana binbir takla atacak adamları hele hele hiç takmayın….

Unutmayın, bu adamlar gibi binlerce insan var. Hindistandan, Pakistan’dan gelip millete afedersiniz yiyecek gibi aç aç bakan adamlar da gidip ABD’de kurs alıyor büyük şirketlere giriyorlar. Çok matah bir şey değil. Gözünüzde büyütmeyin bu tipleri. Ne iş yaptığı belli değil ama adama gelmiş teknisyenliğin Welcome paketi üzerinden bile kendini övüyor adam hahahahahah. Diplomandan utan be kardeşim. İyi güldürdün yemin ederim. Bunlar bir başarı öyküsü falan değil. Haberiniz olsun.

Ha oradan mı mülakat alsam buradan mı ooo piti piti piti karemela sepeti…. deyip milleti keklemen güzel bi başarı öyküsüdür mesela. Onu yaz sen, o tutar.

bu yazı da boşa gitmesin ne anlatıyon sen diyenlere… eğer ABD’de iseniz, vaktiniz varsa, niyetiniz varsa gidip bootcamp alabilirsiniz. İş bulma garantisi veriyorlar ve iş bulduktan sonra maaşınızdan keserek ödeme yapabiliyorsunuz.

Basit bir örnek;

https://cydeo.com/get-started/

Not: bu adamları araştırmadım ama mantık belli, araştırıp güvenilir olanları bulabilirsiniz. kendinize yatırım yapmayı unutmayın…

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      F
      Fuat Ergin

02/06/2021 tarihinde formumu güncellemek için açtırmak istediğime dair KCC'ye e-mail attım.
      Spesifik sebep belirttim. Auto E-mail geldi, yanıtlarını bekliyorum. Yanıt geldiğinde sizinle paylaşacağım.
      FYI.

F
      Fuat Ergin

Herkese merhaba;
      "SSN numarası için daha önce bir başvurunuz oldu mu?" sorusuna NO şeklinde yanıt vermiştim.
      Fakat bir süre sonra bundan 11 sene önce ABD'ye WAT ile gittiğimde SSN numarası da almış olabileceğim aklıma geldi. Tabii onun hala geçerli olduğunun farkında bile değildim, neredeyse unutmuştum.. Daha sonra SSN numaramı da eski arşivlerimden buldum.

Bu bilgiyi formu actirip duzeltin. Daha onceki basvurunuzu goreceklerdir, kafa karisikligi olmasin.

Teşekkürler hocam,
      DS 260 formunun açtrılması için başvurumu yaptım.
      Size haber veririm açılınca.
      Diğer arkadaşlar da öğrenmiş olur.
      Benden başka açtırma talebi olan oldu mu bu arada? Ne zaman açılır acaba.

F
      Fuat Ergin

Herkese merhaba;

Teşekkürler görüşünüz için. Bu sene form açtıran olmadı sanırım hiç.
      Formu açtırmak sorun olmaz değil mi?

F
      Fuat Ergin

Herkese merhaba;

F
      Fuat Ergin