• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. case
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 17
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

case

@case

3
    İtibar
    278
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

case Takip etme Takip Et

case tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] Sayılar ile DV 2018

Geçen yıllarda randevu alıp da gidemeyenler var! Onu demek istemiştim, yani bu durumda randevu almanın bile, görüşme garantisi olmadığını anladım...Yoğunluk vs...

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      C
      case

@crazycells (alıntı)”Numaranin "current" olmasi, dosya numarasi ne olursa olsun herkesin mulakat tarihi alabilecegi anlamina geliyor. Cunku dosya numarasi net bir sayi oldugunda bu sayinin ustundeki numaralara mulakat tarihi verilemez. Ama sayilar aktif olunca mulakat tarihini illaki o ayda alacaklari anlamina gelmiyor, nitekim gecen yil oyle oldu... Su ana kadar KCC'nin dosyalari kendi kendine baska konsolosluga yonlendirdigine sahit olmadim acikcasi ama teorik olarak dosya tasinmasi yapilabiliyor.”
      demiş!
      Eğer amaçları çeşitlilikte ‘denge’ ise, bütün hesapları koyun bir kenara...O zaman mantık, üç gün sonra ‘Current’ olacağını gösteriyor! Ellerinde yeterince vize var ve EU’dan bu çeşitlilik için yetetince kişi almamış görünüyor. Başka bir hesap kitap yapacaklarını hiç sanmıyorum. Current yapıp hem tüm bölge dengelerine bakacaklar, hem de cut-off sayısı vermeden sıkışmadan, EU’ daki kişilerin sıra numarasını da gözetmeksizin, niteliklerine bakıp seçecekler demektir...

C
      case

@greencardli58 Of offf...Sakin..! Bela okuyarak olmaz bu işler güzel kardeşim. Bak burada herkes çok stresli. Gençliğinize veriyorum ama son iki artık. Bizler yaşını almış kişiler olarak belki son şansımız, belki köprüden önce son çıkışımız...Ama sizin önünüzde daha çok yıllar var ve denemeye devam edebilirsiniz. Sonra genç yaşlarda Amerika’ya gitmenin bir sürü legal! yolu var.
      Biraz sakin...!

C
      case

case tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2020 bekleme odası

@yldrmmm çok teşekkürler.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      C
      case
    • RE: DV2020 bekleme odası

Herkese merhaba, sonuçları nasıl öğreniyorsunuz? Hiç bir şekilde site açılmıyor. USA dan bile girilemiyor. Bildiğiniz yöntemi paylaşır mısınız? Teşekkürler

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      C
      case

@metert :))))) Sinirim bozuldu...:))))))

C
      case

@select Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

Hesap yok. Yüksek açıklayacaklar. Düşük açıklamaları mantıksız. Geçen yıl 18900 dosya varken 20500 vize vermişler. Bu yıl 20900 dosya var. Neden geçen yıldan daha az vize versinler. 18300 nerden çıktı. Daha az vize vermeyi düşünseydiler daha az CN ye DV çıkardı. Düz mantık. Banları diğer bölgelerdeki açıkları saymıyorum bile.

@select Tamamen sana katılıyorum. Bence de düşük açıklamalarının hiçbir mantığı yok...
      Vize var ellerinde ve vereceklerdir.

C
      case

@greencardli58 Of offf...Sakin..! Bela okuyarak olmaz bu işler güzel kardeşim. Bak burada herkes çok stresli. Gençliğinize veriyorum ama son iki artık. Bizler yaşını almış kişiler olarak belki son şansımız, belki köprüden önce son çıkışımız...Ama sizin önünüzde daha çok yıllar var ve denemeye devam edebilirsiniz. Sonra genç yaşlarda Amerika’ya gitmenin bir sürü legal! yolu var.
      Biraz sakin...!

C
      case

@crazycells Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

@case Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

@asilcenk Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

current olmadı mı daha 🙂 Gerçi bizi current bile kurtarmaz ama olsun, kurtulanlara sevinirdik...

@asilcenk Bizi ‘Current’ bile kurtarmaz derken, sahiden de en az konuşulan konulardan biriydi bu. Cidden çok fazla bir sıkışıklık olur da, ‘Current’ ı yakalayıp, randevu alamama durumu
      nedir arkadaşlar? Özellikle biz 30xxx üstü olan
      lar, farzet ki ‘Current’ oldu, sıra gelmeyecek gibi bir durum olabilir mi cidden? En azından daha önce ne kadar yaşanmış kıyaslama yapabiliyor muyuz?
      Tecrübeli arkadaşlardan rica etsek?

CN: 34xxx

Current olmasina ragmen cagrilmama teoride mumkun maalesef. Gecen yildan biliyoruz, tum sayilar aktif olmasina ragmen "current" olan ayda herkes cagrilmadi. "Current", KCC'nin konsolosluklara gonderilen dosya numaralariyla ilgili kendini cok sikistirmamasi yonunde bir esnetme araci olarak da kullanilabiliyor.

Zaten asamalar konusunda da belirtiyor, dosyanizin mulakat tarihi alabilmesi icin once numaranizin aktif olmasi, sonra da dosyanizin mulakat icin siraya konulmus olmasi gerekiyor. Ilk kisma herkes tanik oluyor ama ikinci kisim KCC'nin kendi icinde hallettigi bir islem, ve seffaf degil...
      @crazycells böyle diyor...Umarım olmaz, yoksa bu acının acısı olur.

C
      case

Geçen yıllarda randevu alıp da gidemeyenler var! Onu demek istemiştim, yani bu durumda randevu almanın bile, görüşme garantisi olmadığını anladım...Yoğunluk vs...

C
      case

@metert ’Current’, numaraya bakılmadan-son no’ya kadar- herkesin görüşme randevusu için arayabilmesi demek...Ama
      her arayanın randevu alabilse bile görüşmeye çağrılması demek anlamına gelmiyor. @crazycells yanılıyor muyum?

C
      case

@crazycells (alıntı)”Numaranin "current" olmasi, dosya numarasi ne olursa olsun herkesin mulakat tarihi alabilecegi anlamina geliyor. Cunku dosya numarasi net bir sayi oldugunda bu sayinin ustundeki numaralara mulakat tarihi verilemez. Ama sayilar aktif olunca mulakat tarihini illaki o ayda alacaklari anlamina gelmiyor, nitekim gecen yil oyle oldu... Su ana kadar KCC'nin dosyalari kendi kendine baska konsolosluga yonlendirdigine sahit olmadim acikcasi ama teorik olarak dosya tasinmasi yapilabiliyor.”
      demiş!
      Eğer amaçları çeşitlilikte ‘denge’ ise, bütün hesapları koyun bir kenara...O zaman mantık, üç gün sonra ‘Current’ olacağını gösteriyor! Ellerinde yeterince vize var ve EU’dan bu çeşitlilik için yetetince kişi almamış görünüyor. Başka bir hesap kitap yapacaklarını hiç sanmıyorum. Current yapıp hem tüm bölge dengelerine bakacaklar, hem de cut-off sayısı vermeden sıkışmadan, EU’ daki kişilerin sıra numarasını da gözetmeksizin, niteliklerine bakıp seçecekler demektir...

C
      case

@asilcenk Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

current olmadı mı daha 🙂 Gerçi bizi current bile kurtarmaz ama olsun, kurtulanlara sevinirdik...

@asilcenk Bizi ‘Current’ bile kurtarmaz derken, sahiden de en az konuşulan konulardan biriydi bu. Cidden çok fazla bir sıkışıklık olur da, ‘Current’ ı yakalayıp, randevu alamama durumu
      nedir arkadaşlar? Özellikle biz 30xxx üstü olan
      lar, farzet ki ‘Current’ oldu, sıra gelmeyecek gibi bir durum olabilir mi cidden? En azından daha önce ne kadar yaşanmış kıyaslama yapabiliyor muyuz?
      Tecrübeli arkadaşlardan rica etsek?

CN: 34xxx

C
      case