• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ihsanozlen
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    I
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ihsanozlen

@ihsanozlen

2
    İtibar
    33
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Antalya

ihsanozlen Takip etme Takip Et

ihsanozlen tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Kanada Turist Vizesi Başvurusu

@0xumut Merhaba hayırlı olsun. Ek belge olarak ne istenildi acaba?

Kanada içinde yayımlandı
      I
      ihsanozlen
    • RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Teşekkür ederim sorulara zaman ayırdığınız için 🙂

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      I
      ihsanozlen

ihsanozlen tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@ihsanozlen, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Herkese selam. Eğer paylaşılmışsa birdaha sormamı bağışlayın lütfen. Bildiğiniz üzere 2 yıllık olan koşullu green card süreleri 5 yıl olarak güncellendi. Buna CR-1 ile alınan 2 yıllık green card'ta dahil mi ? Eğer dahilse o zaman vatandaşlık veya kalıcı green card için beklenen süreye +3 mü eklememiz gerekecek? Şimdiden teşekkürler.. 🙂

Arkadaşlar bu soruya cevap verebilecek var mı ?

I
      ihsanozlen
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Herkese selam. Eğer paylaşılmışsa birdaha sormamı bağışlayın lütfen. Bildiğiniz üzere 2 yıllık olan koşullu green card süreleri 5 yıl olarak güncellendi. Buna CR-1 ile alınan 2 yıllık green card'ta dahil mi ? Eğer dahilse o zaman vatandaşlık veya kalıcı green card için beklenen süreye +3 mü eklememiz gerekecek? Şimdiden teşekkürler.. 🙂

I
      ihsanozlen
    • RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

@Yıldırım Cok tesekkurler cevap icin. O zaman siz Turkiyede evlenip basvuru yaptiniz dogru mu? Ve esiniz Amerikada mi yapti basvuruyu adiniza yoksa Turkiyede mi yaptiniz? Ayrica bahsettiniz surec 2017 basinda ise mayista ulkeye giris yaptiysaniz, 5 ay gibi bir sure sanirim.

I
      ihsanozlen
    • RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Arkadaslar merhaba iyi forumlar. Ben kisaca bir sey sormak istiyorum. Sayet Amerika vatandasi biriyle evlenme karari aldik. Tahmini kac ay veya yil icerisinde ulkeye giris yapabiliriz. Ve en hizli yol burda evlenmek mi yoksa fiance visa (K1) ile gidip orada evlenmek mi? Tesekkurler simdiden 🙂

I
      ihsanozlen

@0xumut Merhaba hayırlı olsun. Ek belge olarak ne istenildi acaba?

Kanada içinde yayımlandı
      I
      ihsanozlen

@ogün-burak selamlar. belgeleri türkçe mi yolladınız? başvuruyu nereden yaptınız yani ikametgah adresiniz. ayrıca çalışıyor musunuz?

Kanada içinde yayımlandı
      I
      ihsanozlen

Değerli dostlarım merhaba, kanada turist vizesine başvuru yaparken tüm evrakların ingilizce olması mı gerekiyor. Acentaya verecek param olmadığı için kendim yapmak istiyorum her şeyi. Eğer türkçe evraklar problem değilse yükleyip yapacağım başvuruyu. Eğer gerekiyorsa kendi başvuru yapanlar gibi bende kendim yapmaya çalışacağım. Eğer gerekiyorsa tercümanlar çeviriyi nasıl yapıyor? Pdf dosyası üzerinde oynama yapılarak mı? Malum bazı dosyalar ıslak imzalı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kanada içinde yayımlandı
      I
      ihsanozlen

Yok onu biliyorum. Ben gitmeyeceğim. Bekleyeceğim. Fakat kendisi başka bir ülkede eğitim görürken bir yandan Amerika’dan evrak falan bişey isterlerse oraya gitmeden göndermekte bi gecikme olur mu acaba

I
      ihsanozlen

Teşekkür ederim sorulara zaman ayırdığınız için 🙂

I
      ihsanozlen

@emirgenco

1-2-3-4 cevaplara;
      Güzel kardeşim benim şuan beni ne kadar mutlu ettin kelimelerle anlatamam. Kafayı yiyecektim; Daha gelecek bu yaz sonra bir sonraki yaz degil bir sonraki yaz bekleyeceğiz 2024 yazı olacak gidene kadar 2025 kışı olacak falan diye düşünüyordum. Şuan o kadar rahatladım ki. Şimdi biz bu yaz görüştükten sonra o kendi ülkesine geri döndükten sonra başvurabilir yani? O kadar kafam karışmıştı ki doğru bir kaynak bulamıyordum.

4- Durumu mükemmel değil son zamanlarda düzenli bir işte de çalışamadı. Sponsorluk olayı umarım büyük bir engel oluşturmaz.

5- Umarım süreç hızlı olur 15 ay az değil. Kendisi Los Angeles’ta, bunun bir etkisi olur mu bilmiyorum işlemlerin hızı konusunda.

6- Nişanı türk hükümetine göre mi yapacağız kusura bakmayın süreci çok az biliyorum.

7- Amerikada olmasa süreç ilerlemez mi? Çünkü başvuruyu yaptıktan sonra başka ülkede yüksek lisansını bitirmek için ayrılacak Amerika’dan.

Çok teşekkürler ederim kardeşim.

@crazycells Seninde yorumlarını alırsam müteşekkir olurum ☺️

I
      ihsanozlen