Merhaba arkadaşlar.Green card kazandim.ds 260 formunu kaç güne göndere bilirim
orhann tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
orhann tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@se-du merhaba siz de nasil oldu? Bizde de ayni durum var
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
sayin @gucarslan bu yili etkilermi? DV26 da mi bitecek?
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba,ben yeni doğan bebegimi add applicant yapicam.İsmi Tuncay bunu ingilizce nasıl yazmalıyım? Tunjaymı yoxsa Tuncay olarak kalıyormu?Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
-
Merhaba arkadaşlar.2026 Dünya kupasi ABD de olmasi DV icin her hangi bir olumsuz etki yarata bilirmi?Bu konuda düşüncesi olan varmi?
-
@ATS16 Selam.Sosyal medya hesap kismina url linki yoksa user name yazmaliyiz?
-
Merhaba.Ds formunda askerlik yaptigim 1 yili askerde oldugum yeri belirtmelimiyim? 16 yasdan sonra olduğum adress gibi.
-
@gucarslan yani bunun için unlock maili yazmama gerek yokmu? unlock olmasada add applicant ilave etmek oluyormu? sonrasinda bir problem cikar diye bu konuda gerginim biraz
-
Selam arkadaşlar.Ben ds formunu doldurup submit yapsam,gelecek ay benim bir bebek olucak İnşaAllah.Ve sonradan KCC ye mail yazip acdirsam bebek ilave etmek icin.Bu her hangi bir olumsuz etki yaparmi mulakata gec cagirilma gibi ve s.