• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mero
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mero

@mero

2
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Georgia, United States

mero Takip etme Takip Et

mero tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

@Ryback Cevabiniz icin tesekkurler. Benim korkum tax return kagitlarini verdigimde, ilk yilin kagidi neden yok diye sormalari, sanirim sorarlarsa sizin dediginiz gibi soylemeliyim?

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
      M
      mero

mero tarafından gönderilen son iletiler

@Ryback @crazycells teşekkürler cevaplarınız için, peki interview a tax transcript getirmek zorunlu mu, gönderdikleri kağıtta onunla ilgili birşey yazmıyor

M
      mero

@Ryback Cevabiniz icin tesekkurler. Benim korkum tax return kagitlarini verdigimde, ilk yilin kagidi neden yok diye sormalari, sanirim sorarlarsa sizin dediginiz gibi soylemeliyim?

M
      mero

@crazycells Merhabalar, green kart aldiktan sonra ilk yil turkiye ye gidip geldim ogrenci oldugum icin, ve vergi bildirimi yapmadim para kazanmadigim icin, n400 vatandaslik formu doldururken bunu unuttum ve daha once vergi bildirimi yapmadiginiz oldu mu kismina hayir isaretledim. simdi interview tarihim belli, bununla ilgili birsey sorarlar mi? Sorarlarsa ne cevap vermeliyim?

M
      mero

@crazycells gonderdigim belgeler selective service registration, green card ve birkac belge daha, diger belgeleri de interview a gittigimde goturecegim (tax vs.) eger sorarlarsa gosterecegim, uygunmudur? (green card ve selective service registration gondermemizi istiyor sistemde digerlerini interviewda da getirebilecegimizi soyluyor)

M
      mero

@crazycells Where have you worked and/or attended school (full time or part time) during the last 5 years?
      Provide where and when you have worked or attended school full time or part time during the last 5 years. Include all military, police, and/or intelligence service and provide information for the complete time period.

ilk geldigin tarihten itibaren hatta uc ay once basvuruyorsan gelmeden 3 ay ance ne yaptigini soruyor. Bos birakamiyorsun. secenekler: unemployed, add school, add employer, add self employment

M
      mero

@crazycells tesekkurler o tarihlere unemployed mu yazmaliyim?

M
      mero

@crazycells Merhaba n400 formunda son 5 yil da okudugum ve calistigim yerleri soruyorlar ilk iki yil turkiyede okurken 4 ayda bir giris cikis yaparak okulumu bitirdim. turkiyede okudugum okulu forma yazmali miyim?

M
      mero