merhaba re- entry başvurusunda, parmak izi verme sürecinden sonra amerikayı terkedebilir miyim yoksa sürecin tamamen sonuçlanması mı gerekir ? acilll cevap lütfen
nefess tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba az once mulakat mailim geldi. gerekli evrakları herhangi bir mail adresine göndermeli miyim? yoksa mülakata gderken yanımda götürmem yeterli mi?
nefess tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
teslim yeri abd .Başvuru ve Parmak izi süresi arası 3 ay yeterli olur mu ?
-
merhaba re- entry başvurusunda, parmak izi verme sürecinden sonra amerikayı terkedebilir miyim yoksa sürecin tamamen sonuçlanması mı gerekir ? acilll cevap lütfen
-
RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış SüreleriTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@mirach39 seattle dan giriş yapacağım sizce kötü bir seçim mi olur?
-
RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış SüreleriTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
merhaba greencard sahibiyim ilk girişimi ocak 2024 de yaptım pasaportuma kaşe başıldı . şubat 2024 de türkiyeye geri döndüm. 2 .girişimi yaklaşık 8 ay sonra (kasım 2024) yapıp ,amerikaya geri döneceiğim . 6 aydan uzun süre kaldığım için sıkıntı olur mu yoksa bu kaşe nedeniyle sıkıntısız geçer miyim? çok acil lütfen cevap uykusuz kaldım düşünmekten
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba mülakat sırasında asil talihlinin diploması isteniyor bunu biliyorum . Fakat diğer eşinde diploması isteniyor mu? Babam 55 yaşında diploması nerede bulamıyoruz.
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
merhaba unganlardan her aile bireyi için ayrı ayrı muayene tarıhı mı alacagım yoksa sadece asıl talihli için randevu almak yeterli mi? lütfen yardımcı olun
-
Merhaba az once mulakat mailim geldi. gerekli evrakları herhangi bir mail adresine göndermeli miyim? yoksa mülakata gderken yanımda götürmem yeterli mi?
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba sıram 109***. En son kaça kadar mülakat dağıtıldı. Bana hala mail gelmedi. Bu konu hakkinda Bilginiz var mi? Takip edemiyorum lütfen yardımcı olun.
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba dv 2023 için telegram grubuna nasıl gireblrm arkadaşlar yardımcı olablr msnz?
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
arkadaşlar merhaba eşim ve ben turist vizesine başvurduk . ben 4 yıldır eczacıyım , eşim 10 yıldır devlet memuru. fransa yunanıstan bulgaristan kuzay makedonia çıkışlarımız var . fakat 2022 agustos ayında kanada öğrenci vizesinden 1 reddim var. amerika kanada reddini görür mü ? tecrübeli arkadaşlarımız yorum yaparsa sevnrm şansımız zayıf mı ?