@roccorocco Bilgi ve yardımlarınız için çok teşekkür ler.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Serkan Bilgin
@Serkan Bilgin
Serkan Bilgin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery YapmakUlaşım içinde yayımlandı
-
RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery YapmakUlaşım içinde yayımlandı
@roccorocco SF ve Los Angeles dışında nereyi tavsiye edebilir siniz.aslinda havası soguk olan yerlerde işin sürekliliğiyle doğru orantılı olduğu bilgisine vardim.acikcasi ben uzun mesailer yapip kisa sürede birikim yapmak istiyorum.o yüzden en Uygun yeri bulmaya çalışıyorum.pandemi sonrası kredi ve borçlar birikti.tavsiyelerinize açığım, Bilgi için teşekkürler şimdiden
-
@joejoe merhaba ben ekim ayında basliycam door dash e . kupon kodu paylaşımı isterim sizden ileriki tarihlerde.
-
Merhaba door dash ,grub hub , Uber eats yapan arkadaşlar bu iş icinuen Uygun eyalet sizce hangisi . trafiği az olan yaşanılabilir yerler olarak