@crazycells teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
monchere tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@crazycells çok teşekkür ederiz.
Son olarak süresi dolmuş bir greencard ile ekstra bir izin belgesi almadan uçağa binmeyi tecrübe edinmiş kimseler var mıdır?
Sabrınız ve anlayışınız için çok teşekkür ediyorum farkındayım çok soru sorduğumun.
monchere tarafından gönderilen son iletiler
-
@crazycells çok teşekkür ederiz.
Son olarak süresi dolmuş bir greencard ile ekstra bir izin belgesi almadan uçağa binmeyi tecrübe edinmiş kimseler var mıdır?
Sabrınız ve anlayışınız için çok teşekkür ediyorum farkındayım çok soru sorduğumun.
-
@crazycells tekrar merhaba
biraz araştırma yaptım malesef benim durumum pek kolay görünmüyor. Size birkaç soru daha sormak istiyorum ve tecrübesi olan arkadaşlarda cevap yazarsa sevinirim. -
@crazycells teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
-
Bir diğer sorum ise greenkartımdan vazgeçtiğim taktirde turist vizesi verilebildiğini duydum gerçekliğı var mı?
-
RE: Süresi dolan yeşilkart yenilemeYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Teşekkür ederim, kusura bakmayın bilemedim nereye yazacağımı. Verdiğiniz linkte yazdım sorumu.
-
Merhaba, 10 yıllık kartımın süresi doldu yaklaşık 1 yıl önce. Türkiyedeyim kartımı buradan yenileme şansım varmıdır?
-
Süresi dolan yeşilkart yenilemeYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba, 10 yıllık kartımın süresi doldu yaklaşık 1 yıl önce. Türkiyedeyim kartımı buradan yenileme şansım varmıdır? Süresi dolmuş greenkart ile amerikaya giriş yapabilir miyim?