• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Oral Kucuk
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Oral Kucuk

@Oral Kucuk

5
    İtibar
    35
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Oral Kucuk Takip etme Takip Et

Oral Kucuk tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

@redsat2000 Ben 17 Ocak da Orlando da gorusmeye girecegim. Umarim verdikleri kitapciktan harici sorular sormazlar.
      Deneyimlerimi buradan paylasirim.

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
      Oral Kucuk
      Oral Kucuk

@Ryback cok tesekkur ederim bilgi icin saolun. Emin olmak istedim.

Oral Kucuk
      Oral Kucuk

@waterman Cok tesekkur ederim bilgi icin. Verdiginiz link calisiyor. Application Status: In Process yaziyor. Benim Pasaportumun gelip cocuklarin pasaportunun ayni anda gelmemesi ilginc oldu.

Oral Kucuk
      Oral Kucuk

Ben 1 yıl önce, esim bugün Amerikan Vatandaşlığı sertifikamızı aldık. (N-400) ve simdi 7 ve 9 yaşındaki çocuklarımız için N-600 formunu doldurup göndermek istiyoruz.
      1-Basvuruyu uscis.gov web sitesinden kendi adlarımıza oluşturduğumuz üyelik üzerinden mi yapacağız yoksa her bir çocuğumuza ayrı ayrı Yeni üyelik açarak (yine ben) başvuruyu yapacağım?
      2- Vatandaşlık sertifikamızın orijinalini mi yollayacağız? Yoksa copyleri yeterli mi?
      3- 1 mi 2 mi fotoğraf yollayacağız?
      N-600 formu dolduranlar cevap verirseniz çok sevinirim.
      Teşekkür ederim.

Oral Kucuk
      Oral Kucuk

Oral Kucuk tarafından gönderilen son iletiler

Ben 1 yıl önce, esim bugün Amerikan Vatandaşlığı sertifikamızı aldık. (N-400) ve simdi 7 ve 9 yaşındaki çocuklarımız için N-600 formunu doldurup göndermek istiyoruz.
      1-Basvuruyu uscis.gov web sitesinden kendi adlarımıza oluşturduğumuz üyelik üzerinden mi yapacağız yoksa her bir çocuğumuza ayrı ayrı Yeni üyelik açarak (yine ben) başvuruyu yapacağım?
      2- Vatandaşlık sertifikamızın orijinalini mi yollayacağız? Yoksa copyleri yeterli mi?
      3- 1 mi 2 mi fotoğraf yollayacağız?
      N-600 formu dolduranlar cevap verirseniz çok sevinirim.
      Teşekkür ederim.

Oral Kucuk
      Oral Kucuk

Merhabalar,
      Bilgi: Orlando, FL da Vatandaslik aldiktan sonra 7 Subatta kendim ve 2 cocugum icin normal postayla US pasaportu basvurusu yapmistim. Benim pasaportum 9,5 haftada, cocuklarin pasaportu 12. haftada geldi. Pasaport bekleyenlere surec ornek olsun.
      Soru: 1- Pasaportlarimizi aldigimiz halde benim Certification of Naturalization i postalamadilar. Vatandaslik sertifikasini daha sonra mi yolluyorlar?
      2- SSN ofisine gitmeden, online security status'umu guncelleyebilecegim bir yer var mi?
      3 - calistigim is yerine vatandas oldugumu sertifikayla gidip bilgi vermem gerekiyor mu? Is yeri icin I9 dogrulamasi yaptirtmaniz gerekiyor diye forumda okumusdum. Bunu nasil yapiyoruz?
      4- bundan sonraki tek surec sanirim cocuklar icin Certification of Naturalization basvurusu yapmak degil mi?
      Tesekkur ederim.

Oral Kucuk
      Oral Kucuk

@waterman Cok tesekkur ederim bilgi icin. Verdiginiz link calisiyor. Application Status: In Process yaziyor. Benim Pasaportumun gelip cocuklarin pasaportunun ayni anda gelmemesi ilginc oldu.

Oral Kucuk
      Oral Kucuk

Merhabalar,
      Amerikan Vatandasi olduktan sonra; kendim icin ve 6 / 8 yas 2 cocuklarim icin Amerikan Pasaportu basvurusuna 7 Subatta yaptim. Benim Amerikan pasaportum Nisanin ilk haftasi geldi Ama cocuklarin pasaportu hala gelmedi. Aile olarak ayni gun basvuru yaptigimizda pasaportlar ayri ayri mi geliyor acaba? Yada kontrol edebilecegim bir yer var mi? Vereceginiz bilgiler icin simdiden tesekkur ederim.

Oral Kucuk
      Oral Kucuk

@redsat2000 Ben 17 Ocak da Orlando da gorusmeye girecegim. Umarim verdikleri kitapciktan harici sorular sormazlar.
      Deneyimlerimi buradan paylasirim.

Oral Kucuk
      Oral Kucuk

@knnrn Pardon anlayamadim tam olarak. Biz vatandasligi aldiktan sonra Cocuklar icinde ayri ayri N400 formunu mu doldurmamiz gerekiyor. Ve Cocuklara ayrica ayri 1170$ mi odememiz gerekiyor?

Oral Kucuk
      Oral Kucuk

@Ryback cok tesekkur ederim bilgi icin saolun. Emin olmak istedim.

Oral Kucuk
      Oral Kucuk

Merhaba,
      Green Card cekilisi ile geldigimiz ABD de Esim ve 2 cocugumla beraber ben, vatandaslik icin 5 yilimizi doldurduk. N400 formunu ben kendi adima doldurdum(esimi ve cocuklarimi da ekledim) gonderdim. Kendim icin 1 kisilik odemeyi de yaptim.
      Bana parmak izi icin randevu geldi ama esime gelmedi. Esim icinde mi ayri bir N400 formu doldurmam gerekiyor ve ayri odeme yapmam lazim? Yani esim icinde ayri bir dosya numarasi mi olusturmam lazim?
      Cocuklar icin herhangi bir islem yapmam gerekiyor mu? Bilgi icin tesekkur ederim

Oral Kucuk
      Oral Kucuk