merhaba arkadaşlar gruba yeni dahil oldum dv 2021 7xxx numaralıyım eşimden dolayı ilk seferde çıktı. heyecanla bekliyoruz.
deniz35 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Vizenizi almanıza çok sevindim. Green Card lı Amerikadaki hayatınızda mutluluklar dilerim. Zaman ayırıp mülakat tecrübenizi bizle paylaştığınız için teşekkürler.
Umarım bu mutluluğu geride kalan tüm adaylar yaşar. -
onemli web siteleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
Arkadaslar merhaba, Amerika da kullanabilecegimiz onemli web siteleri vardi ancak bulamadim, bu konu basligini benimle paylasabilirmisiniz , simdiden tesekkur ederim.
deniz35 tarafından gönderilen son iletiler
-
onemli web siteleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
Arkadaslar merhaba, Amerika da kullanabilecegimiz onemli web siteleri vardi ancak bulamadim, bu konu basligini benimle paylasabilirmisiniz , simdiden tesekkur ederim.
-
RE: (F/M) Öğrenci VizeleriÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
@cüneyt-tarıkman öncelikle soruma dönüş yaptığınız için teşekkürler, f1 öğrencisi oğlumu abd ye göndereceğim eylül ayında , sağlık sorunları yaşamadan sigorta sistemine dahil edip ilerde çıkabilecek en ufak sorunda en büyük soruna kadar sağlık sigortası ile tedbirli davranmak istiyoruz. O nedenle tecrübeli veya sistemi bilenlerden fikir almak istiyoruz
-
F1 vizesi ile gidenler sağlık sigortasını nasıl çözebildiler acaba ?
-
iyi günler, oğlum f1 vizesi ile 20 gün sonra abd ye gidecek uçak bileti alacağız ama covid yüzünden nasıl bir uçus rotası belirlesek.
Aktarmalı uçuşlar daha uygun fiyat olduğu için sorun yaşaması istiyoruz.
verdiğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim. -
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Vizenizi almanıza çok sevindim. Green Card lı Amerikadaki hayatınızda mutluluklar dilerim. Zaman ayırıp mülakat tecrübenizi bizle paylaştığınız için teşekkürler.
Umarım bu mutluluğu geride kalan tüm adaylar yaşar. -
RE: DV2021 Goh v. Blinken Davası (Mart 2021)Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar bekleme listesine giremiyorum.
Siz nasil girdiniz linki tikladiktan sonra yonlendirme yerini onaylıyorum ama sayfayı açmıyor -
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR
EHLİYET KONU BAŞLIKLI GRUBU İNCELEDİM BİLGİ VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER ANCAK
VİRGİNİA EYALETİ İÇİN BİLGİ BULAMADIM. VİRGİNİA EYALETİNDE EHLİYETİ ALMA KONUSUNDA BİLGİ VEREN OLURSA MUTLU OLURUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER -
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
master ile öğrenci vizesi ile gelse sonra birşeyler yapaılabilir mi
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
bu sekilde 4-5 yıl sürüyor mu ?
-
iyi akşamlar, 2021 talihlisiyiz. eşim ben ve 14 yaş oğlumuzla abd ye gitmeye karar verdik ancak 22 yaşında bir oğlumuz da var bilgisayar mühendisliğinde bu yıl son sınıfta onu da birlikte nasıl yanımızda götürebiliriz ? veya yasal olarak nasıl bir yol izlemeliyiz ? bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim.