• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Murat Gürdal
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Murat Gürdal

@Murat Gürdal

1
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Murat Gürdal Takip etme Takip Et

Murat Gürdal tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

@Özge-Selin Merhabalar bende Amerikadayım ve Green Card DV Lotteryi kazandım. Şöyle bir sorum olacaktı. Processing Time a baktığım zaman I-485 ile ilgili 8.5 Ay ile 36 ay'a kadar sürecin olduğunu ( Ancak bu süreler Employement Based and Family Sponsered Based süreleri ) görüyorum. Bu uzun süreçler DV Lottery kazanan birisi içinde geçerlimi ? Herhangi bir açıklama göremedim . Bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Murat Gürdal
      Murat Gürdal

Murat Gürdal tarafından gönderilen son iletiler

• RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

@Özge-Selin Merhabalar bende Amerikadayım ve Green Card DV Lotteryi kazandım. Şöyle bir sorum olacaktı. Processing Time a baktığım zaman I-485 ile ilgili 8.5 Ay ile 36 ay'a kadar sürecin olduğunu ( Ancak bu süreler Employement Based and Family Sponsered Based süreleri ) görüyorum. Bu uzun süreçler DV Lottery kazanan birisi içinde geçerlimi ? Herhangi bir açıklama göremedim . Bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Murat Gürdal
      Murat Gürdal
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhabalar benimde bir iki sorum olacak. Öncelikle 2021 talihlisiyim ve numaram 2500 lerde.. Şu anda amerikadayız eşim ile birlikte turist vizesi ile şubat 2020 de girdik. Corona dan dolayı çıkış yapamıyoruz. Bu arada kazandığımızı da öğrendikten sonra hiç çıkmadan buradan başvurumuzu yapalım istedik. Bu arada oğlum ve kızım Türkiyedeler.Şimdi sorularım kısaca şunlar :
      1- DS-260 formunu öncelikle eşim ve iki çocuğum ve kendim için dolduruyorum. Bu arada çocuklar için Ankara eşim ve kendim için UCSIS seçeneğini seçiyorum değilmi ?
      2- Daha sonra herhalde bir mail alıyorum ve benden istenen evrakları gönderiyorum mail ile ?
      3- Daha sonra numaram listede çıktıktan sonra Eşim ve Kendim için AOS için başvuruyorum I-485 formu ve aşı ve muayene işlemleri v.s paket yapıp yolluyorum
      4- Bu arada oğlum ve kızım Ankarada görüşmeye girebiliyor mu ? Yoksa kazanan ben olduğum için benim görüşme sürecimin tamamlanmasınımı bekliyorlar ??????

Kısacası bu Corona dan dolayı bizim case biraz karışık . Lütfen anlaşılır bir biçimde yardımcı olursanız ve süreçleri adım adım açıklarsanız çok sevinirim.

Sevgiler Saygılar

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Murat Gürdal
      Murat Gürdal