@mehmetizmirli yok yok bende öyle düşündüm not kağıdı yazıp dosyaya koydum onu görcem zaten eğer konsoloslukta oluyosa dosya açtırmayla uğraşmak istemiyorum çünkü süre de az kaldı mailleşme süreleri uzun sürebilir riske atmak istemiyorum 
izmirstates tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Onaylanan vizenin ceac sayfasındaki ap durumu kaç gün sonra issued olarak güncelleniyor acaba
izmirstates tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@mimimi33 selamlar,
Bende meslek lisesi mezunuyum; diploma aslını koymuştum. Mülakat sırasında Vizem onaylanmıştı fakat hala ready olduğu için durumu öğrenmek üzere mail attım ve üniversiteye giriş belgesini mail atmamı istediler. Üniversiteyi yarıda bıraktım hatta kaydım silindi. Transkript ve ve giriş belgesini gönderdikten sonra ready durumu ap oldu. Yanlış anlamadıysam sizin duruma benzer. Süreç nasıl işledi acaba sizin için? -
@gucarslan hocam selamlar mail atmıştım konsolosluğa üniv giriş evraklarımı sordular onlar gönderdim ve ready olan durum bugün ap oldu sizce uzun mu sürer yoksa ready-ap-issued serisi mi olacak
-
@erb enteresan bir durum gerçekten anlamak mümkün değil. Bugün mü issued oldunuz peki?
-
@gucarslan yok hocam mail vs gelmedi. Benim mail atmama gerek var mı acaba ? Bir haftaya ulaşır demişlerdi ama bir hafta olacak neredeyse hala ready
-
3 temmuzda mülakata girmiştim vizem onaylandı 3 temmuzda ap olup aynı gün ready olmuştu , ceactan takip ettiğimde last update 8 temmuz oldu ama hala ready durumunda.. durum hakkında fikri olan varsa yazarsa sevirim
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Irmak-Deli tekrar kontrol eder misiniz benimki ap den ready e döndü
-
Onaylanan vizenin ceac sayfasındaki ap durumu kaç gün sonra issued olarak güncelleniyor acaba
-
Forumdaki herkese teşekkürler,
Bugün mülakattan onay aldım fakat evrakların konsoloslukta kalması gerekirken bana verilmesi garip gelmişti; tam bunun üzerine düşünürken 312 alan koduyla telefonun çalması üzerine tahminim doğru çıktı. Tekrar gidip evraklarımı teslip ettim. Şu an visa statüs check yapıyorum ve ap olduğunu görüyorum birkaç güne issued olacağını tahmin ediyorum. Aynı durumda olan arkadaşlar kontrol edip alta yazabilirler. Forumda bilgisini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Süreç, Umarım herkesin mutlu olacağı şekilde sonuçlanır. -
@mehmetizmirli yok yok bende öyle düşündüm not kağıdı yazıp dosyaya koydum onu görcem zaten eğer konsoloslukta oluyosa dosya açtırmayla uğraşmak istemiyorum çünkü süre de az kaldı mailleşme süreleri uzun sürebilir riske atmak istemiyorum