@bolatmali Cok tesekkurler
Doktorum_Spain
@Doktorum_Spain
Doktorum_Spain tarafından gönderilen en iyi iletiler
Doktorum_Spain tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Sono, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Semih128, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Doktorum_Spain mrb bende daha önce yurt dışında yaşadım yurtdışı sabıka kaydını almak için nasıl bir yol izlediniz acaba yurtdışındaki konsolosluklarlami bağlantıya geçtiniz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba Semih bey,
Aşağıdaki konu tam sizlik:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak
@Sono cevaplamis sorunuzu. Buradaki bilgiler uzerinden haraket edin. US in kendi sitesinde her ulke icin hangi evrakin hangi yolla alinabilecegi yaziyor. Ancak ben bulundugum ulkelerden almak icin o ulkedeki arkadaslarima vekalet vererek yaptirdim. Baska bir surec icinde ayni evraklar gerekli oldugu icin bu yola basvurdum ben. Ayrica Apostil'e de ihtiyacim vardi.
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Ikinci bir sorum daha olacakti evraklari yukleme asamasinda. Sabika kaydini sadece kazanan icin mi gonderecegiz yoksa tum aile bireyleri icin mi? Mailden anladigim sadece kazanan icin ama yinede sormak istedim. Simdiye kadar 4 farkli ulkede yasadigimiz icin biraz zor oldu ama esim ve kendim icin sabika kayitlarini toplamak uzereyiz. Yani ikimiz icinde mevcut tum evraklar. Tavsiyeniz nedir ikimiz icinde gonderelim mi yoksa sadece kazanan icin mi? Saygilarimla
-
@hasan44, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Doktorum_Spain, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaslar bugun KCC den evrak talep maili geldi. Forumda aradim ama bulamadim, mukerrer soru ise kusura bakmayin. Biz mulakata Paris, Fransa da girecegiz. Bu yuzden istenilen evraklari Turkce olarak mi yoksa yeminli tercumelerini mi yuklemem gerekli. Ornegin nufus kayit ornegi. Diger evraklar zaten ingilizce olraka alinabiliyor sanirim. Birde Nufus kayit ornegi yerine nufus mudurluklerinden alinan orjinal dogum belgesi var, Formul A - Uluslararasi dogum belgesi. Ornegin bu belge cok dilli bu evrakida kullanabilirmiyiz?
Onceligim Nufus kayit ornegini kullanmak. Saygilar
Merhaba, sorunuza cevap değil ama imzanızda 2020 yazıyor, düzeltin dilerseniz.
Guncelledim, tesekkurler
-
Arkadaslar bugun KCC den evrak talep maili geldi. Forumda aradim ama bulamadim, mukerrer soru ise kusura bakmayin. Biz mulakata Paris, Fransa da girecegiz. Bu yuzden istenilen evraklari Turkce olarak mi yoksa yeminli tercumelerini mi yuklemem gerekli. Ornegin nufus kayit ornegi. Diger evraklar zaten ingilizce olraka alinabiliyor sanirim. Birde Nufus kayit ornegi yerine nufus mudurluklerinden alinan orjinal dogum belgesi var, Formul A - Uluslararasi dogum belgesi. Ornegin bu belge cok dilli bu evrakida kullanabilirmiyiz?
Onceligim Nufus kayit ornegini kullanmak. Saygilar
-
@Sono Telegram grubuna nasil katilabiliriz?